Προς το περιεχόμενο

Android σε samsung galaxy 550

CoOliO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από εδώ να κατεβάσω τίποτα???

http://www.google.com/mobile/android/

Για τα αρχεία μου εικόνες μουσική κλπ να τα ρίξω στη μνήμη ξεχωριστά δηλαδή 1 φάκελος mp3,1 fotos κλπ?Να μην τα βάλω μέσα σε κάποιο φάκελο απ αυτούς που δημιουργήθηκαν στην μνήμη μου πχ android κλπ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από εδώ να κατεβάσω τίποτα???

http://www.google.com/mobile/android/

Για τα αρχεία μου εικόνες μουσική κλπ να τα ρίξω στη μνήμη ξεχωριστά δηλαδή 1 φάκελος mp3,1 fotos κλπ?Να μην τα βάλω μέσα σε κάποιο φάκελο απ αυτούς που δημιουργήθηκαν στην μνήμη μου πχ android κλπ?

Ό,τι θες, θα το κατεβάζεις από το market του κινητού σου ή από το site market.android.com .

Για εικόνες/μουσική κλπ ή θα χρησιμοποιείς το Kies ως βάση δεδομένων που θα συγχρονίζει το περιεχόμενο με το κινητό σου

ή απλά φτιάξε φακέλους στην εξωτερική κάρτα μνήμης και πέτα μέσα ό,τι multimedia υλικό θες.

Δηλαδή από το http://www.google.com/mobile/android/ να μην κατεβάσω τίποτα ε???ΑΧ τώρα δεν έχω και wifi router να δω τι θα κάνω!!!Άλλες ερωτήσεις δεν έχω προς το παρόν!!!Ότι άλλο είναι θα σας ενημερώσω...Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!!!

Γεια κ πάλι...Χθες ενώ ήμουν στην Εγνατία και πήγαινα από Καβάλα-Αλεξανδρούπολη είπα να ανοίξω το gps!!Το αποτέλεσμα 0....Δεν μπορούσε να με βρει!!!Τι μπορεί να παίζει??? Επίσης αμάν έκανα για να ρυθμίσω ήχο κλήσης ένα ΜΡ3 αλλά δεν μπορώ να το βρω και στο μήνυμα..Είναι πολύ δύσκολα!!!Αυτά προς το παρόν!!!

A-GPS ενεργοποίηση

Ρυθμίσεις -> Τοποθεσία και ασφάλεια -> Χρήση ασύρματων δικτύων

GPS ενεργοποίηση

Ρυθμίσεις -> Τοποθεσία και ασφάλεια -> Χρήση δορυφόρων GPS

Mobile data ενεργοποίηση

Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Χρήση δεδομένων πακέτου

Για το Kies δεν κατάλαβα την ερώτησή σου.

Εννοείται πως θα χρεωθείς.

Σου έχω ήδη απαντήσει.

Εφόσον έχεις ανοικτά mobile data/A-GPS θα γίνει μια μικρή διακίνηση δεδομένων,

την οποία θα χρεωθείς βάσει του προγράμματος/πακέτου χρήσης που έχεις στην γραμμή σου.

3. Honeycomb 4. Icecream sandwitch.

Παρατηρεις κατι περιεργο?

DXEXFXGXHI

OXCXRXIOXC

NXLXOXNNXE

UXAXYXGEXC

TXIOXEYXR

XιιRXιIXRXIIE

XXXXXXXXXA

XXXXXXXXXM

Είναι γνωστό ότι πάει αλφαβητικά και με ονόματα γλυκών... για το "k" περιμένουμε το "kourampies"

Δηλαδή δηλαδή???

Αν ρωτάς εμένα ασημάκ' εγώ απλά σχολίασα τα ονόματα των android εκδόσεων... δεν έχω ιδέα για το θέμα σου

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια χρειάζομαι τη βοηθεια σας. Εχω το galaxy 550 10 μέρες και χθες πηγα να κανω updates μεσω του kies. Ενω κατέβαζε, ξαφνικά το πρόγραμμα κόλλησε και αναγκαστηκα να το κλείσω. Τότε κόλλησε και το κινητό, και τώρα δεν ξεκινάει καθόλου. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Θα το πάω βέβαια και σε τεχνικό. Πιστεύετε θα μπορεί να το διορθώσει ή πάει το τηλεφωνο οριστικά? Σε αυτή την περίπτωση μου το αντικαθιστούν λόγω της εγγύησης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...