CoOliO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλη την παρέα..Μόλις χθες απέκτησα το 1ο μου android κινητό που αναφέρω...Είμαι εντελώς άσχετος με αυτά τα κινητά...Χωρίς καν να το ανοίξω του έβαλα απλά μια 4gb κ.μνήμης κ τώρα το λειτουργώ!!!Πως να το αναβαθμίσω???Οι χάρτες κλπ θα κατέβουν από κάπου??Δεν ξέρω τίποτα!!!Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός???Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 για gps πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη! αναβαθμιση δυστυχως θα περιμενετε πολυ!
CoOliO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να περάσω το επόμενο android που έχει κυκλοφορήσει θέλω χάρτες gps κλπ
nikoskon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να περάσω το επόμενο android που έχει κυκλοφορήσει θέλω χάρτες gps κλπ Όλα αυτά που αναφέρεις γίνονται αλλά είναι αδύνατο να στα γράψουμε σε ένα reply/post. Κάτσε διάβασε και εδώ και στο myphone.gr και γενικότερα στο διαδίκτυο, και αν έχεις απορίες, εδώ είμαστε.
CoOliO Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Να ξεκινήσουμε από το πιο βασικό την αναβάθμιση του android?Η έκδοση μου είναι το 2,2 αν δεν κάνω λάθος FROYO
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Να ξεκινήσουμε από το πιο βασικό την αναβάθμιση του android?Η έκδοση μου είναι το 2,2 αν δεν κάνω λάθος FROYO Σωστά, έχεις την Froyo 2.2 . 1.6 Donut 2.1 Eclair 2.2 Froyo 2.3 Gingerbread edit: Να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος. Δεν είναι ανάγκη να αρχίσεις να ποστάρεις με "??????" κλπ. Το θέμα σου το βλέπουμε και όποιος ξέρει και θέλει, απαντά.
orlox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 3. Honeycomb 4. Icecream sandwitch. Παρατηρεις κατι περιεργο? DXEXFXGXHXιI OXCXRXIXιOXC NXLXOXNXιNXE UXAXYXGXιEXC TXIXιOXEXιYXR XιιRXιIXRXIIIιE XXXXXXXXXIιA XXXXXXXXXIιM Collio αν σου δωσανε καποιο cd βαλτο συνδεσε το κινητο σου και κανει την αναβαθμηση με το προγραμα που σου δωσανε στο cd. Αλλιως μπες στο site τις samsung και Εγκαταστήστε το Kies (Μόνο το Kies είναι συμβατό με την υπηρεσία αναβάθμισης υλικολογισμικού. Αν έχετε ήδη άλλες εκδόσεις του PC Studio, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Kies, που παρέχεται σε αυτή τη σελίδα.) Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου δεδομένων USB του Samsung Mobile. Εκτελέστε το PC studio 7 και επιλέξτε "Software Update" (Ενημέρωση λογισμικού). Θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης Μην ξεχασεις Προτού αναβαθμίστε το τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε για τις απαιτήσεις - Δημιουργήστε εφεδρικά αντίγραφα των δεδομένων του τηλεφώνου σας πριν ενημερώσετε το λογισμικό του. - Υπολογιστής: Microsoft® Windows 2000, Windows XP ή Windows Vista™ - Καλώδιο δεδομένων USB για σύνδεση με το τηλέφωνο - Σύνδεση με το Διαδίκτυο
CoOliO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έβγαλε αυτή την εικονούλα..Πάντα όταν θέλω να κάνω αναβάθμιση θα την κάνω μέσα από το Kies?Επίσης έχω και άλλες ερωτήσεις!!!
orlox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι. Εχεις την πιο προσφατη εκδοση για το κινητο σου
CoOliO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν δεν έχω το wifi ανοιχτό το gps μου δεν με βρίσκει!! Mου λέει συνέχεια έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης και να φανταστείτε είμαι στο μπαλκόνι μου!!! Επίσης χρειάζεται να κατεβάσω τίποτα χάρτες? 4gb μνήμης είναι αρκετά??? Θα πρέπει να χωρίσω την μνήμη σε partitions? Στον Γερμανό μου είπαν να κάνω 1 λογαριασμό στο gmail.. Τι θα μου χρειαστεί???
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έβγαλε αυτή την εικονούλα..Πάντα όταν θέλω να κάνω αναβάθμιση θα την κάνω μέσα από το Kies?Επίσης έχω και άλλες ερωτήσεις!!! Το pop up παραθυράκι σου λέει πως έχει εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου την τελευταία έκδοση του προγράμματος Kies. Από πίσω από το παράθυτο, φαίνεται πως έχει την τελευταία έκδοση υλικολογισμικού/firmware/ROM(όπως θες πες το) για το κινητό σου. Όταν δεν έχω το wifi ανοιχτό το gps μου δεν με βρίσκει!!Mου λέει συνέχεια έλεγχος διαθεσιμότητας πλοήγησης και να φανταστείτε είμαι στο μπαλκόνι μου!!!Επίσης χρειάζεται να κατεβάσω τίποτα χάρτες?4gb μνήμης είναι αρκετά???Θα πρέπει να χωρίσω την μνήμη σε partitions?Στον Γερμανό μου είπαν να κάνω 1 λογαριασμό στο gmail..Τι θα μου χρειαστεί??? Αν έχεις κλειστά δεδομένα 3G, και κλειστό WiFi και κλειστό το A-GPS δεν πρόκειται να σε βρει. Μην ξεχνάμε πως το GPS δουλεύει όταν το κινητό μας έχει άμεση οπτική επαφή με τον ουρανό. Για αυτό βγήκε το A-GPS που χρησιμοποιεί παράγοντες όπως η κεραία τηλεφωνίας για να δίνει άμεσα συντεταγμένες προσεγγιστικά. Δεν έχετε παρατηρήσει με τις συσκευές GPS πως όταν είμαστε σε στενά ανάμεσα σε ψηλές πολυκατοικίες που χάνει την συνδεσιμότητα;
CoOliO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή πάω στις ρυθμίσεις τοποθεσίας και ασφάλειας??Επίσης αυτή η σελίδα μου χρειάζεται στο να κατεβάσω κάτι???http://www.google.com/mobile/android/ Κάτι άσχετο κατέβασα από το kies κάτι εφαρμογές και δεν φαίνεται το κουμπάκι εγκατάστασης στις λήψεις!!Το βλέπω αλλά είναι ανενεργό!!Τι φταίει???Κατέβασα εφαρμογές για άλλο κινητό samsung γιατί το δικό μου δεν το έβγαζε....Ζητώ συγγνώμη για όλο αυτό το πρήξιμο αλλά είναι η 1η μου φορά που πάω σε τέτοιο κινητό και δεν έχω ιδέα!!!
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 A-GPS ενεργοποίηση Ρυθμίσεις -> Τοποθεσία και ασφάλεια -> Χρήση ασύρματων δικτύων GPS ενεργοποίηση Ρυθμίσεις -> Τοποθεσία και ασφάλεια -> Χρήση δορυφόρων GPS Mobile data ενεργοποίηση Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Χρήση δεδομένων πακέτου Για το Kies δεν κατάλαβα την ερώτησή σου.
CoOliO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Χρήση δεδομένων πακέτου Δηλαδή αυτό??--->Ενεργοποίηση της πρόσβασης δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας?Αυτό ήταν απενεργοποιημένο!!!Δεν θα χρεώνομαι? Όσο για το kies..Κατέβασα κάτι δωρεάν εφαρμογές αλλά για άλλο samsung μιας και δεν εμφάνιζε το δικό μου και δεν μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση..Μήπως επειδή το κινητό μου είναι ακόμη σε λειτουργία kies??Βλέπω ανενεργή την κ.μνήμης μου!!Επίσης αυτό το site έχει πράγματα που πρέπει να κατεβάσω???http://www.google.com/mobile/android/ Το pc studio 7 μου χρειάζεται σε κάτι???
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Χρήση δεδομένων πακέτου Δηλαδή αυτό??--->Ενεργοποίηση της πρόσβασης δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας?Αυτό ήταν απενεργοποιημένο!!!Δεν θα χρεώνομαι? Όσο για το kies..Κατέβασα κάτι δωρεάν εφαρμογές αλλά για άλλο samsung μιας και δεν εμφάνιζε το δικό μου και δεν μπορώ να τα κάνω εγκατάσταση..Μήπως επειδή το κινητό μου είναι ακόμη σε λειτουργία kies??Βλέπω ανενεργή την κ.μνήμης μου!!Επίσης αυτό το site έχει πράγματα που πρέπει να κατεβάσω???http://www.google.com/mobile/android/ Το pc studio 7 μου χρειάζεται σε κάτι??? Εννοείται πως θα χρεωθείς. Φτιάξε gmail, πέρασε το στο Ρυθμίσεις->Λογαριασμοί και συγχρονισμός->Προσθήκη λογαριασμού και μετά αν θες μπαίνεις στο market.android.com με τα gmail σου και κατεβάζεις αβέρτα αρκεί το κινητό σου να έχει internet. To PC studio δεν σου χρειάζεται. Όσον αφορά το Kies, μάλλον εννοείς τα Samsung Apps τα οποία μπορείς απλά να ανοίξεις την εφαρμογή Samsung Apps από το κινητό σου και να κατεβάσει όσα είναι διαθέσιμα και σε ενδιαφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.