8anos94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχω κατι προβληματα τωρα τελευτεα με τον gom player και τον bs player με τον gom βαζω υποτιτλους και μου τους βγαζει κινεζικους +++ οτι αμα το ανοιγο χωρις να αεχω ανοικτο το φακελο τις ταινια δεν παιζει δηλαδη αμα ανοιξω την ταινια και εχω το φοντο απο πισω η καποιο προγραμα θα ειναι μαυρη η οθονη του Gom +++ οτι ψιλοκολαει ,μετα ο bs εχω αλλα προβληματα εκει ολα καλα δεν κολαει καθολου και υποτιτλους δειχνει αλλα μερικες φορες οταν βαζω ταινια στα αριστερα θα εμπφανιζετε κατι σαν μπλε λοριδα ποθ τρεμοπαιζει παιδια βοηθατε εχω τρελαθη
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Η απάντηση λέγεται Media player classic home cinema ή kmplayer
8anos94 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι μετα απο ψαξιμο εχεις δικιο ο kmpayer απλα the best
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο προσοχή μόνο στην εγκατάσταση για να μην σου χώσει το pandora toolbar και σου αλλάξει την αρχική σελίδα σε ie και firefox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.