Προς το περιεχόμενο

Ζαλιστηκα....ποια 6670 να παρω?


cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων στο HTPC. και εχω προσανατολιστει σε μια 6670, λογω

1 μη αναγκης εξωτερικης τροφοδοσιας (= οικονομια ρευματος)

2 νεες τεχνολογιες, υποστηριξη 3D, hdmi 1.4..κλπ, λογω μελλοντικης αγορας νεας TV (υπολογιζω μεσα στο χειμωνα),

3 αρκετης δυναμης, για κανα light gaming σε περιπτωση που βαριεμαι να ανοιξω το αλλο πισι!!!

 

ποια εκδοση θα προτεινατε? εχω ψιλοκαταληξει σε αυτη http://www.skroutz.gr/s/339823/Asus-Radeon-HD6670-1GB.html

 

λογω DDR5 RAM, υποστηριξη HD3D, 3 χρονια εγγυηση!

 

τι λετε? ακουω αποψεις!

Δημοσ.

ναι καλα, δεν εχουν τρομερες διαφορες! απλα κοιταω το the best VFM σε αυτη τη καρτα.

 

και η MSI καλη ειναι, απλα, της λειπει το Display port, που πρακτικα δεν ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμο ακομα, αλλα καλο ειναι να υπαρχει... και -1 χρονο εγγυηση που το θεωρω πιο βασικο!!!

Δημοσ.

ναι καλα, δεν εχουν τρομερες διαφορες! απλα κοιταω το the best VFM σε αυτη τη καρτα.

 

και η MSI καλη ειναι, απλα, της λειπει το Display port, που πρακτικα δεν ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμο ακομα, αλλα καλο ειναι να υπαρχει... και -1 χρονο εγγυηση που το θεωρω πιο βασικο!!!

 

Αφού την θέλεις για HTPC πάρε την Sapphire 6670 512MB GDDR5 από multirama στα 72 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.

Είναι η πιο φθηνή και έχει Hypermemory που εν μέρει διορθώνει τα υπολειπόμενα 512MB και έτσι δε θα έχεις θέμα bottleneck.

Καθώς εντάξει δεν είναι και από τις πιο γρήγορες κάρτες...

Την έχω πάντως και εγώ και είναι σε καλή τιμή, αξιόλογη κάρτα και εντελώς αθόρυβη (έχει ανεμιστήρα της arctic cooling)

 

EDIT: Displayport δεν έχει αν το χρειάζεσαι...

Επίσης αν κάνεις register στο Sapphire Club σου δίνει 2-3 παιχνιδάκια δωρεάν νομίζω. (αν σε ενδιαφέρει).

Δημοσ.

ενδιαφερον αυτο! δλδ, αν χρειαστει περισσοτερη μνημη, χρησιμοποιει απο την RAM του συστηματος? γιατι σε 1080p, μαλλον θα χρειαστει πανω απο 512!!

 

το συστημα ψυξης το ξερω πολυ καλα, καθως το ιδιο ακριβως εχει κι αυτη η sapphire που εχω τωρα! πραγματικα πολυ καλο συστηματακι!

 

2 παιχνιδια δινει, dirt 3 σιγουρα και DEUS X νομιζω!

 

θα το κοιταξω αν και δεν με καινε τα κουπονια των παιχνιδιων.... ;)

 

αλλα και παλι με τρωει το θεμα της εγγυησης. η ASUS και η GIGABYTE δινουν 3 χρονια εγγυηση ενω οι αλλοι 2!!!! δλδ με +10€ παιρνω 1 χρονο εγγυηση επιπλεον, και 1GB DDR5 μνημης. πως το βλεπεις?

 

 

EDIT, δεν παει στην ευχη, για 3-5€ δεν θα γλυτωσω. παραγγελνω την ASUS.....!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...