Προς το περιεχόμενο

cpu-mobo

akis_supernatural

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πως σας φαινεται ο παρακατω συνδιασμος. υπαρχει καποιο καλυτερο value for money? θελω να μου αντεξει γιΑ 3 -4 χρονια. το θελω πιο πολυ για blu ray ταινιες και κανενα χαλαρο παιχνιδακι

Link

Link

Δημοσ.

Από την στιγμή που μιλάμε για χρήση μόνο ταινίες και κάνα παιχνίδι δεν αξίζει να πας σε intel λογού κόστους άλλα και να περιμένεις τους καινούριους amd λόγο χρήσης .

Για πες μας το υπόλοιπο σύστημα σου ,ποια οθόνη έχεις, πόσα διαθέτεις

Δημοσ.

οθονη εχω αυτη Link. απλα ελεγα να περιμενω τους καινουργιους amd για να μου κρατησει περισσοτερο. δεν αξιζει λετε ε? με αυτη τη μητρικη Link θα μπορω να βαλω τους μελλοντικους amd?

Δημοσ.

Απάντησε μου και στης υπόλοιπες ερωτήσεις .

Ταινίες μπορείς να δεις ακόμη και με έναν P4 σε συνδυασμό με μια κάρτα γραφικών .Δεν αξίζει να δώσεις 200Ε για επεξεργαστή για αυτήν την χρήση.

Ναι θα μπορεις

Δημοσ.

Η μητρική πολύ καλή αλλά θα χρειαστείς και κάρτα γραφικών(επιπλέον έξοδα + κόστος στη κατανάλωση ρεύματος),

για αυτό καλύτερα μία με 880 chipset σαν αυτή

Δημοσ.

ναι αλλα θελω να μου κρατησει γι αυτο θελω να παρω κατι πιο καλο.και μπορει να παιζω και κανενα παιχνιδακι. να σας ρωτησω επι ευκαιριας με αυτη τη μητρικη ποιες μνημες να παρω να εχω την καλυτερη αποδοση? και πειτε μου και ενα σκληρο sata3.

Δημοσ.

τροφοδοτικο εχς corsair 650 watt. κουτι δεν ξερω ακριβως μοντελο πριν 1 μηνα το πηρα ειναι vento νομιζω της asus ειναι απ'οτι μου ειπαν. καρτα γραφικων εχω την 6850.για χρηματα δεν εχω προβλημα αλλα να μην ειναι κατι εξοπραγματικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...