ribo7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να κλείσω εισιτήρια από το site του Ολυμπιακού. Έχω στηθεί στον υπολογιστή από τις 9.30 και έβγαζε μήνυμα ότι το site είναι σε διαδικασίες αναβάθμισης. Έκανα Refresh ανά 2-3 λεπτά (καμμένος!) και κάπου στις 9.50 βγάζει πλέον αυτό Η υπηρεσία βρίσκεται στο μέγιστο όριο ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών. Τι άλλο να έκανα να έκλεινα? Να σκεφτώ καχύποπτα ότι μπορεί να αφήνουν συγκεκριμένες IP?
gchris7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να κλείσω εισιτήρια από το site του Ολυμπιακού. Έχω στηθεί στον υπολογιστή από τις 9.30 και έβγαζε μήνυμα ότι το site είναι σε διαδικασίες αναβάθμισης. Έκανα Refresh ανά 2-3 λεπτά (καμμένος!) και κάπου στις 9.50 βγάζει πλέον αυτό Η υπηρεσία βρίσκεται στο μέγιστο όριο ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών. Τι άλλο να έκανα να έκλεινα? Να σκεφτώ καχύποπτα ότι μπορεί να αφήνουν συγκεκριμένες IP? Άστο φίλε. Εγώ το έκανα με "κολπακι" ανοίγοντας 10 tab το δευτερόλεπτο και σε όλα έτρωγα πόρτα. Προφανώς είναι ελεγχόμενο.
theomalegan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σήμερα δουλεύει το site έχει και εδώ http://www.nova.gr/el-gr/mynova/ta-pronomia-moy/contests/2096-.cmt καινούργιο διαγωνισμό στον οποίο σου έχουν κρατήσει θέση
krypton Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 πόσα διαρκείας γενικά να δίνουν, να δούμε βρε αδελφέ τι πιθανότητες έχουμε? καλός διαγωνισμός πάντως με ωραίο δώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.