billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 σπλιτερ και φιλτρα μια χαρα ειναι μολις τα κοιταξα.καλα μαλλον δηλωνω στην on βλαβη και ας επισουμε οτι θα ερθουν να το δουν ειναι σωστα η αναποδα??
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 τοτε καποιο εχει χαλασει,αλιως δεν εξιγηται
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού ειναι ολα σωστά και λειτουργούν δηλώνεις βλάβη για να στο φτιάξουν.
billkolias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού ειναι ολα σωστά και λειτουργούν δηλώνεις βλάβη για να στο φτιάξουν. ναι αυτο,δηλαδη εαν το φισιμα ειναι απο καποιο προβλημα της γραμμης και οχι απο το μοντεμ...
veteranos123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον απο δεθτερα αυοτ θα κανω και βλεπουμε
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μου εχει ερθει ενα μηνυμα απο την on με κατι κωδικους αλλα το username δεν ειναι σαν του οτε που λεει μπλαμπλα@otenet.gr. Billkolias αυτο για το wi-fi το κανω μεσα απο το cd τιης εγκαταστασης?Σορυ που αργησα να απαντησω αλλα τωρα τελειωσα το μαθημα υπαρχουν 2 username kai password.το ενα ειναιγια να μπεις στον ρουτερ και το γραφει στο manual και το αλλο ειναι απο την On για να συνδεθεις.το πρωτο στα dlink ειναι ειτε admin admin ειτε admin και τιποτα το cd της εγκαταστασης ειναι παντα το πιο αχρηστο μεσα στην συσκευασια και μπερδευει κοσμο Ευχαριστο πολυ για τις απαντισεις ολους.Γιατι ομος οταν εχω ανοιχτο το modem τοτηλεφωνο κανει χιονια και μου πεφτει το internet?splitter κια φιλτρο εχω μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?αν κλεισεις τον ρουτερ σταματαει το φυσημα??ειναι βασικο αυτο/ Βασικα μην ανοιγεις 100 θεματα :D Κατι δεν εχεις βαλει σωστα!Βεβαιωσουν οτι ολα τα φιλτρα ειναι σωστα τοποθετιμενα και οχι αναποδα ,το ρουτερ ειναι στην σωστη εξοδο του σπλιτερ και οτι το σπλιτερ δεν ειναι αναποδα.Αν ολα υατα ιεναι ενταξυ δεν υπαρχει λογος να εχεις φισιμα.Ειναι σχεδον αδινατο να φτεει το δικτυο οπως και αναφερθηκε μαλλων ειναι κατι στην εγκατασταση σου. πολλες φορες φταιει το δικτυο ναι αυτο,δηλαδη εαν το φισιμα ειναι απο καποιο προβλημα της γραμμης και οχι απο το μοντεμ... για να το δει ας κλεισει το ρουτερ για αρχη να δουμε αν συνεχιζει το φυσημα και β.να μας πει αν εχει συναγερμο
veteranos123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχουν 2 username kai password.το ενα ειναιγια να μπεις στον ρουτερ και το γραφει στο manual και το αλλο ειναι απο την On για να συνδεθεις.το πρωτο στα dlink ειναι ειτε admin admin ειτε admin και τιποτα το cd της εγκαταστασης ειναι παντα το πιο αχρηστο μεσα στην συσκευασια και μπερδευει κοσμο μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?αν κλεισεις τον ρουτερ σταματαει το φυσημα??ειναι βασικο αυτο/ πολλες φορες φταιει το δικτυο για να το δει ας κλεισει το ρουτερ για αρχη να δουμε αν συνεχιζει το φυσημα και β.να μας πει αν εχει συναγερμο Λοιπων.Συναγερμο δεν εχω και ναι αν κλεισω το ρουτερ σταματαδει το φυσιγμα
billkolias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπων.Συναγερμο δεν εχω και ναι αν κλεισω το ρουτερ σταματαδει το φυσιγμα τοτε καποιο φιλτρο/σπλιτερ θαναι χαλασμενο
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπων.Συναγερμο δεν εχω και ναι αν κλεισω το ρουτερ σταματαδει το φυσιγμα ασε μονο μια συσκευη με ενα φιλτρο πανω και δες αν το κανει.η με splitter.αν ναι μετα δωστο για βλαβη.μπορει κατι εξω μπορει κατι στο σπιτι.αν σταματαει μια μια συσκευη να δεις τι γινεται.μπορει και μια συσκευη να ειναι για πεταμα η αυτη η το φιλτρο της. η απλα η μαρκα του φιλτρoυ να ειναι για τα μπαζα και με αλλο φιλτρο να εισαιοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.