veteranos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Προσφάτως άλλαξα εταιρια και απο ΟΤΕ πηγα σε Οn telecom.Επισης αγορασα και αυτο το moden.Για να το σεταρο μου ζηταει username και password κατι που δεν μου τα εχει δωσει η on telecom σε αντιθεση με τον ΟΤΕ.Πως μπορο να βρω τουσ κωδικους?.Επισης θελω να μου πειτε αν υπαρχρει ποργραμμα που να μου λεει πιοσ μπαινει στο wifi μου.Ευχαριστω
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 αλλος ενας με το ιδιο μοντεμ. Δεν ξερω ,οι περισσοτεροι isp στελνουν μνμα η e-mail με το username και το pasword :S αλλα υπαρχουν και εταιριες που δεν χρειαζεται καν username για να μπεις... τωρα αν παιζει κατι αλλο με την on δεν ξερω... στο d-link σου πας status->connected clients εκει ειναι νομιζω και λεει πιοι ειναι με lan και πιοι με wifi
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άν ενοείς του κωδικούς για την σύνδεση σου στους στέλνουν συνήθως με μήνυμα στο κινητό αν δεις βέβαια και περάνει καιρός χωρίς να πάρεις τίποτα πάρε τους ενα τηλέφωνο. Επίσης μπορείς να μην σου τους έχουν στείλει ακόμα γιατι δεν έχει γίνει η ενεργοποίηση και μεταφόρά της γραμμής απο την HOl
veteranos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μου εχει ερθει ενα μηνυμα απο την on με κατι κωδικους αλλα το username δεν ειναι σαν του οτε που λεει μπλαμπλα@otenet.gr. Billkolias αυτο για το wi-fi το κανω μεσα απο το cd τιης εγκαταστασης?Σορυ που αργησα να απαντησω αλλα τωρα τελειωσα το μαθημα
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μου εχει ερθει ενα μηνυμα απο την on με κατι κωδικους αλλα το username δεν ειναι σαν του οτε που λεει μπλαμπλα@otenet.gr. Billkolias αυτο για το wi-fi το κανω μεσα απο το cd τιης εγκαταστασης?Σορυ που αργησα να απαντησω αλλα τωρα τελειωσα το μαθημα οχι μπαινεις στο 192.168.1.1 εχει μια καρτελα που λεει status θα το βρεις... ασε το cd δεν βοηθαει,σεταρετο απο το interface ,λογικα αυτα που σου εστηλαν ειναι βαλτα και αν δουλεψουν δουλεψαν...
veteranos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστο πολυ για τις απαντισεις ολους.Γιατι ομος οταν εχω ανοιχτο το modem τοτηλεφωνο κανει χιονια και μου πεφτει το internet?splitter κια φιλτρο εχω
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστο πολυ για τις απαντισεις ολους.Γιατι ομος οταν εχω ανοιχτο το modem τοτηλεφωνο κανει χιονια και μου πεφτει το internet?splitter κια φιλτρο εχω Βασικα μην ανοιγεις 100 θεματα :D Κατι δεν εχεις βαλει σωστα!Βεβαιωσουν οτι ολα τα φιλτρα ειναι σωστα τοποθετιμενα και οχι αναποδα ,το ρουτερ ειναι στην σωστη εξοδο του σπλιτερ και οτι το σπλιτερ δεν ειναι αναποδα.Αν ολα υατα ιεναι ενταξυ δεν υπαρχει λογος να εχεις φισιμα.Ειναι σχεδον αδινατο να φτεει το δικτυο οπως και αναφερθηκε μαλλων ειναι κατι στην εγκατασταση σου.
veteranos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θα τα κοιταξω και βλεπουμε.Ρωτισα εδω γιατι οταν εοχα ανοιξει θεμα δεν μου ειχε απαντισει κανενασ
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θα τα κοιταξω και βλεπουμε.Ρωτισα εδω γιατι οταν εοχα ανοιξει θεμα δεν μου ειχε απαντισει κανενασ keep hoping...τα φιλτρα τα βαζεις για να μην ακουγεται αυτο το φισιμα αν το βαλεις αναποδα θα δημιουργει προβλημα αντι να λινει.
veteranos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου κανω ενα σχεδιαγραμμα της τηλεφωνικης εγκαταστασης του σπιτιου μοθυ για να μου πεις μηπος εχω κανει κατι λαθος?
billkolias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου κανω ενα σχεδιαγραμμα της τηλεφωνικης εγκαταστασης του σπιτιου μοθυ για να μου πεις μηπος εχω κανει κατι λαθος? xaxaxa ξερογω καναι ,αν και υπαρχουν πιο ειδικοι πανω στο θεμα... αν τα φιλτρα και το σπλιτερ ειναι ενταξη δεν υπαρχει λογος να εχεις φισιματα η αποσινδεσεις.
veteranos123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 σπλιτερ και φιλτρα μια χαρα ειναι μολις τα κοιταξα.καλα μαλλον δηλωνω στην on βλαβη και ας επισουμε οτι θα ερθουν να το δουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.