gazp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα η μαλλον...καλημερα. Εχω εδω ενα netbook μιας γνωστης,το Toshiba NB 200.Η κορη της το ειχε παρει για το σχολειο. (Αυτα τα μαθητικα.). Το προβλημα ειναι το εξης: το netbook αυτο χρειαζεται format, γιατι δεν μπαινει ουτε σε windows αλλα ουτε και σε recovery (για την ακριβεια δειχνει οτι ο ολος ο δισκος ειναι αδειος :/ ). Εφτιαξα ενα bootable usb με win xp, το εβαλα στο netbook και ξεκινησα.αμ δε...μολις εκανα το 1ο βημα του οδηγου ( >http://cyberfreakgr.wordpress.com/2009/04/18/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-windows-xp-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-usb/ .ολα πηγαν καλα,κολλησε ομως και δεν εκανε επανεκκινηση. Τωρα μολις το ανοιγω ειτε σβηνει μετα απο λιγο (αναβει το λευκο led-ακι στο κεντρο κατω απ την οθονη για λιγο,η οθονη δεν δειχνει τιποτε και σβηνει) η με βγαζει στην αρχικη οθονη με το λογοτυπο της toshiba κι εκει εχω 2 επιλογες :F2-setup και F12-boot device priority. Οποιο και να διαλεξω,το pc μενει εκει...για παντα.Σε ολες τις περιπτωσεις το led που δειχνει την λειτουργια του σκληρου δισκου αναβει για 1-2 δευτερολεπτα και μετα σβηνει... Εψαξα στο site της toshiba και ανεφεραν κι αλλοι παρομοιο προβλημα (σε διαφορετικο μοντελο ομως) και συμφωνα με την Toshiba υπαρχει ελλατωματικο κυκλωμα στο pc (ξαναλεω,σε αλλο μοντελο). Τι μπορω να κανω? Δεν ξερω κι αν ισχυει η εγγυηση,θα το ψαξω τελευταιο. Αν εχετε καμμια συμβουλη (καπου διαβασα να γινει flash το Bios αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο. Αν πεταξα τουβλο...sorry) p.s. (για δυνατους λυτες): γιατι το πληκτρολογιο του netbook ειναι σαν ανεμοδαρμενο?( ). Στη δεξια πλευρα τα πληκτρα εχουν παρει...τον ανηφορο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.