tofi13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γειά σας. παρατήρησα οτι απο χθες το βράδυ η μπαταρία στο iPhone 4 μου τα έχει παίξει. δε το έχω πάνω από 2 μήνες. χθες πέφτω για ύπνο και είχε 85% στο stand by και σηκωνομαι το πρωί μετά από κοντά 7 ώρες και ήταν στο 55%. ε δε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό ν έφυγαν έτσι 30% μπαταρίας. έκλεισα τα πάντα από 3G, WIFI, location services, apps στ background κτλ και ωστόσο συνέχιζε ελαφρώς το ίδιο show. νωρίτερα εκείνο το βράδυ πριν πεσω για ύπνο είχα περάσει μέσω itunes κάτι apps που είχα κατεβάσει ( γιατί το χω κάνει και Jaibreak, αλλά δεν είχα προβλήματα άλλες φορές με sync εφαρμογών ) και παράλληλα έκανα και updates σε 3-4 ήδη υπάρχουσες στο κινητό που χα κατεβάσει απ AppStore FREE πριν το jailbreak. Υποψιάζομαι λοιπόν ότι αυτά τα updates μου έκαναν τη ζημιά. διαφορετικά τι άλλο μπορεί να είναι? και τι μπορώ να κάνω τώρα για να την στρώσω? πριν κράταγε χαλαρά 3-4 μέρες σε κανονική χρήση. Τώρα μέσα σε 2 μέρες τ χω φορτίσει 2 φορές και χωρίς να κάνω κατάχρηση. :\
chrisv. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γειά σας. παρατήρησα οτι απο χθες το βράδυ η μπαταρία στο iPhone 4 μου τα έχει παίξει. δε το έχω πάνω από 2 μήνες. χθες πέφτω για ύπνο και είχε 85% στο stand by και σηκωνομαι το πρωί μετά από κοντά 7 ώρες και ήταν στο 55%. ε δε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό ν έφυγαν έτσι 30% μπαταρίας. έκλεισα τα πάντα από 3G, WIFI, location services, apps στ background κτλ και ωστόσο συνέχιζε ελαφρώς το ίδιο show. νωρίτερα εκείνο το βράδυ πριν πεσω για ύπνο είχα περάσει μέσω itunes κάτι apps που είχα κατεβάσει ( γιατί το χω κάνει και Jaibreak, αλλά δεν είχα προβλήματα άλλες φορές με sync εφαρμογών ) και παράλληλα έκανα και updates σε 3-4 ήδη υπάρχουσες στο κινητό που χα κατεβάσει απ AppStore FREE πριν το jailbreak. Υποψιάζομαι λοιπόν ότι αυτά τα updates μου έκαναν τη ζημιά. διαφορετικά τι άλλο μπορεί να είναι? και τι μπορώ να κάνω τώρα για να την στρώσω? πριν κράταγε χαλαρά 3-4 μέρες σε κανονική χρήση. Τώρα μέσα σε 2 μέρες τ χω φορτίσει 2 φορές και χωρίς να κάνω κατάχρηση. :\ Εγώ φίλε μου έπαθα ακριβώς το ίδιο αρχικά με ένα iPod Touch, και στην συνέχεια με ένα iPhone 3.Ο λόγος που συνέβαινε στο iPod,ήταν οτι είχα καιρό να κάνω updates,και παρ'όλο που τα έκανα συνέχιζε να κολλάει αλλά λιγότερο!Όσο για το iPhone έφταιγε το Jailbreak.Το οποίο μου το επιβεβαίωσε γνωστός,που έχει κλείσει χρόνια στα μηχανήματα της Apple.Κάνε όοοοτι Updates σου βγάζει...
Heatspreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αν έγινε μόνο μία φορά, σημαίνει ότι το κινητό το βράδυ κάτι κατέβαζε. Αν όχι τότε μήπως έχει βάλει κάποιος πρόγραμμα που είναι υπεύθυνο για να τρέχουν οι εφαρμογές Multitasking? Αλλιώς είναι ελαττωματική η μπαταρία. Το iPhone σε Stand By, σχεδόν δεν καταναλώνει ενέργεια.
tofi13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ φίλε μου έπαθα ακριβώς το ίδιο αρχικά με ένα iPod Touch, και στην συνέχεια με ένα iPhone 3.Ο λόγος που συνέβαινε στο iPod,ήταν οτι είχα καιρό να κάνω updates,και παρ'όλο που τα έκανα συνέχιζε να κολλάει αλλά λιγότερο!Όσο για το iPhone έφταιγε το Jailbreak.Το οποίο μου το επιβεβαίωσε γνωστός,που έχει κλείσει χρόνια στα μηχανήματα της Apple.Κάνε όοοοτι Updates σου βγάζει... Δε ξέρω γτ Jailbreak είχα κάνει τουλ μια βδομάδα και αυτό με τη μπαταρία έγινε όταν συγχρονίστηκαν οι νέες apps απο το itunes, μαζί κι αυτές που έιχαν κάνει update. Οπότε γι αυτό στέκομαι εκεί. πάντως και χθές βράδυ το ίδιο έγινε. σηκώθηκα σμρ κι η μπαταρία είχε χάσει κοντά 30%. προς το παρόν το άφησα και ξεφόρτισε τελείως και τώρα αφού έκλεισε το φορτίζω φουλ.
disqualified Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μηπως εκει που το αφηνεις το βραδυ δεν εχει καλο σημα; Δοκιμασε να το αφησεις καπου αλλου και δες αν συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο
tofi13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μηπως εκει που το αφηνεις το βραδυ δεν εχει καλο σημα; Δοκιμασε να το αφησεις καπου αλλου και δες αν συμπεριφερεται με τον ιδιο τροπο Εχει σημασία τόσο το σήμα? γτ ουσιαστικά τόσο καιρό στο ίδιο σημείο το άφηνα :\
disqualified Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 το κινητο σε προσπαθεια να βρει καλυτερο σημα μπορει να απολεσει μεγαλο μερος της μπαταριας του μεσα σε μια νυχτα. Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να συμβαινει κατι τετοιο
tofi13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 το κινητο σε προσπαθεια να βρει καλυτερο σημα μπορει να απολεσει μεγαλο μερος της μπαταριας του μεσα σε μια νυχτα. Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να συμβαινει κατι τετοιο Θα το δοκιμάσω και αυτό. Σ ευχαριστώ προς το παρόν το φόρτισα 100% από το 0% και θα δω πως θα πάει έτσι σμρ . υπάρχει περίπτωση να προκαλεί πρόβλημα και η πλαστική θήκη που του φοράω από πίσω? να το υπερθερμαίνει ξέρω γω κι αυτό να οδηγεί σε πρόβλημα στην μπαταρία??
kostasrodos29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 υπάρχει περίπτωση να προκαλεί πρόβλημα και η πλαστική θήκη που του φοράω από πίσω? να το υπερθερμαίνει ξέρω γω κι αυτό να οδηγεί σε πρόβλημα στην μπαταρία?? Σε καμία περίπτωση.;-)
tofi13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Σε καμία περίπτωση.;-) ωραία σμρ μετά την 100% φόρτιση λειτουργεί φυσιολογικά η μπατ. θα κάνω 1-2 τέτοιες φορτίσεισ ακόμα και μετά θα επιχειρήσω να περάσω πάλι τις apps που είχα .
zeremefico Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Όποιος διαβάσει μόνο τον τίτλο καταλαβαίνει ότι το φορτίζεις κάθε δύο μήνες, οπότε δεν πρέπει να έχεις παράπονο Στο θέμα τώρα, όταν το ξαναπιάσει αυτό με την μπαταρία, που στο απεύχομαι, ρίξε μια ματιά στο αν σκρολάρουν κανονικά οι επαφές όταν κάνεις αναζήτηση, δηλαδή αν η ροή τους είναι ομαλή και όχι με διακοπές. Αν παρατηρήσεις "μπούκωμα" στο σκρολάρισμα, επιχείρησε να απ-ενεργοποιήσεις το 3G ή και τους exchange λογαριασμούς σου. Το iphone μου είχε το ίδιο πρόβλημα με τα συμπτώματα που αναφέρω και διορθώνεται με τον τρόπο που σου είπα.
jim43211 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εαν αυτη η κατασταση επαναληφθει, αφου το εχεις κανει jailbreak δες μηπως εχεις εγκαταστησει καμια εφαρμογη απο το cydia και σου τρωει μπαταρια.
tofi13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 οκ σας ευχαριστώ προς το παρόν έχει στρώσει κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.