Alchemist` Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, έχω μια φίλη μου η οποία έκανε επί μέρες μια εργασία στο word. Ενώ όλα αποθηκευόταν κανονικά, ξαφνικά σήμερα της έχει βγάλει ότι το αρχείο τροποποιήθηκε τελευταία φορά το Σάββατο, και λείπει το μισό κείμενο από μέσα. Της είπα να ψάξει σε όλο το σκληρό, μήπως και το αποθήκευε σε κάποιο δεύτερο αρχείο, αλλά τζίφος. Η μόνη λογική εξήγηση είναι να έκανε καμιά επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία (αν και απ' ότι θυμάμαι αυτό δεν επηρεάζει τα αρχεία του χρήστη), υπάρχει δυνατότητα αναίρεσης μιας τέτοιας διαδικασίας? Μιλάμε και από το τηλέφωνο, δεν έχω μπροστά μου το σύστημα, πράγμα π κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα... Καμία ιδέα κανείς για το τι μπορεί να παίζει?
filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε πολύ δύσκολη φαση... Δεν φταίει η επαναφορά συστήματος 1000%.. Τώρα από κει και πέρα τι παίχτηκε με το έγγραφο ένας θεός ξέρει....
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 δυσκολο απο επαναφορα συστηματος να εγινε αυτο.μπορει να δοκιμασει να κανει αναιρεση.δηλαδη να το ξαναγυρισει σε χτεσινη ημερα η να κανει αναιρεση αν τις βγαινει επιλογη.για ακομα μια φορα παντα κραταμε διπλο backup.Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.askdavetaylor.com/can_i_recover_lost_text_from_a_microsoft_word_document.html Τώρα βέβαια πόσο πιθανότητες έχεις να της το εξηγήσεις από το τηλέφωνο, και να το καταλάβει ,και τη πιθανότητες υπάρχουν όντως να βρεθεί κάτι από τα προηγούμενα,είναι άλλη ιστορία.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μαλλον μηδεν να το καταλαβει και ας το διαβασει και η ιδια.
Alchemist` Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τζίφος η όλη υπόθεση... Κάναμε και επαναφορά συστήματος... τίποτα... Δεν παίζει επίσης με τίποτα να καταλάβει τα του λινκ... Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο και την άμεση απάντησή σας!
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 και πεστης να κραταει backup.δεν ξερω απο τα Temporary Που φτιαχνει το word αν βγαλει καμια ακρη.δεν το εχω ψαξει παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.