LeoNaXe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 σκέφτομαι να αγοράσω την http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=43396 και θέλω να ρωτήσω αν ξεκλειδώνει σε 6970. όπως το έψαξα η κάρτα γραφικών έχει το κουμπάκι Dual Bios εαν εχει καποιος φιλος την συγκεκριμένη καρτα η αν ξερει κάποιος ας δώσει μια απάντηση
starmanwarz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτη σιγουρα δεν ξεκλειδωνει.Πολυ δυσκολα να βρεις καποια που ξεκλειδωνει σημερα,οι μονες που γινοταν ηταν οι reference και αυτες πλεον δεν ξεκλειδωνουν.
LuNaTiC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εννοείς πλέον δεν ξεκλειδώνουν και αυτές? (για τις reference)
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Από ότι είδα και εγώ λένε οτι ξεκλειδώνει η συγκεκριμένη . Από την στιγμή που δεν βρίσκεις ετοιμοπαράδοτη reference μπορείς και να το διακινδύνεψες
panos_vas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 σκέφτομαι να αγοράσω την http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=43396 και θέλω να ρωτήσω αν ξεκλειδώνει σε 6970. όπως το έψαξα η κάρτα γραφικών έχει το κουμπάκι Dual Bios εαν εχει καποιος φιλος την συγκεκριμένη καρτα η αν ξερει κάποιος ας δώσει μια απάντηση Άντε και ξεκλειδώνει, θα δεις καμιά διαφορά πέρα απ τα 2 με 3 frame παραπάνω αν θα πιάσει? Θα ρισκάρεις μη γίνει και καμιά πατάτα και χαλάσει η κάρτα? καλύτερα αστην έτσι όπως είναι, έτσι και αλλιώς είναι πολύ δυνατή κάρτα, δεν αξίζει το ρίσκο. Πιο μετά, όταν την χορτάσεις και δεις δεν τραβάει καν της ένα overclock......
outlaw star Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μη μου πεις πάντως οτι την αγοράζεις για να αντικαταστήσεις την gtx 480.....
panos_vas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Η 480 είναι πιο δυνατή απ την 6950!!! και γενικά από οποιαδήποτε ΑΤΙ, για μονοπύρηνες κάρτες πάντα μιλάμε και συγκρίνουμε.....γιατί θες να αλλάξεις την 480 σου???? την πήρες από συμφορουμιτη? γιατί θυμάμαι κυκλοφορούσε μια ecs 480 στις αγγελίες......
LeoNaXe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 την gtx480 την έχω δώσει εδώ και 2 μήνες. το μετάνιοσα αλλά..... και η συγκεκριμένη που αναφέρω έχει το dual bios swich και βλέπω ότι έχουν ξεκληδώσει σε άλλα forum... πόσο πιο δυνατή είναι η gtx480 απο την 6950????? Any 2GB reference design HD 6950 should allow this process to be successful, to varying degrees. 1GB models are upgradable as well, however for the full 6970 upgrade a 1GB BIOS is required. For this tutorial and testing we will be using an ASUS Radeon HD 6950 (EAH6950/2DI2S/2GD5) which is based on the AMD reference design. This card has been discontinued and a revised model with an updated cooler has been released in its place (EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5).The ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 graphics card retails for $304.99 plus $3.99 shipping at Newegg, but we are going to try and turn it into the ASUS EAH6970 that retails for $379.99!legitreviews
trek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι ρε φίλε πιο δυνατή. Και αν είναι (σε μερικές περιπτώσεις), η διαφορά είναι ελάχιστη! Χώρια που η 480 σου κάνει το κουτί και το τροφοδοτικό, ηφαίστειο μετά απο λίγη ώρα. Ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα 480, είναι αν είχα σοβαρό εξοπλισμό για 3d. Η nvidia έχει όντως μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτόν το τομέα. Όσο για το φλασάρισμα στο bios, συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Δεν αξίζει να ρισκάρεις με τόσο ακριβή κάρτα για λίγα frames. Kάποιο λογο είχαν που την "φίμωσαν".
LeoNaXe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ προτιμάω την ATI προς το παρών γιατί μετά θα μπορέσω να βάλω και μια της Nvidia για τα phisX.... την κάρτα θα την πάρω στα 200 και όχι στα 267 που είναι στο λινκ.... για αυτό με τρωει τόσο
trek Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αν τη πάρεις στα 200...ούτε του παπά που λένε
LeoNaXe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 το θέμα είναι ότι αν δεν μπορέσει να ξεκληδώσει το πολύ πολύ θα την clockάρω και θα φτάσω άνετα την 6970..... η κάρτα είναι απλά τούμπανο και έχει πολύ καλό σύστημα ψύξης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.