genious1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ παιδεια ψαχνωντασ για εναν φτινω ssd (εωσ 65ευρω) για να βαλω μεσα το λειτουργικο βρικα αυτον εδω τη λετε ? (το pc μου ειναι αυτο και το λειτουρικο windoes 7 ultimate ή home premium 64bit (δεν εχω αποφασισει ακομα)
rafail1994 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για μένα όχι μην πας σε αυτόν . Δεν μπορείς να μαζέψεις ένα 100αρι τουλάχιστον ;
koslibpro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ παιδεια ψαχνωντασ για εναν φτινω ssd (εωσ 65ευρω) για να βαλω μεσα το λειτουργικο βρικα αυτον εδω τη λετε ? (το pc μου ειναι αυτο και το λειτουρικο windoes 7 ultimate ή home premium 64bit (δεν εχω αποφασισει ακομα) Και εγω πιστευω πως δεν αξιζει και τοσο..αν βιαζεσαι,δεν σου προτινω καποιον συγκεκριμενο γιατι ειναι δυσκολη ευθυνη..αλλιως,περιμενε βρε κ εσυ ν μαζεψεις χρηματα ωστε να παρεις κατι αξιοπρεπες.
genious1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 οκ παιδια θα περιμενω για αυτον ή αυτον ή αυτον τι λετε ?
alximistis_82 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-2-Series-60GB-SSD-w-Bracket-2-5inches-Sata-II-OCZSSD2-2VTXE60G.htm Αυτόν θα έλεγα εγώ.........99 γιουροπουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.