Sayan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ειμαι αναμεσα στα 2. Ξερω πως το x5 εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης (η αντιστοιχη του samsung που την ειδα απο κοντα δε με ενοχλησε) και περισσοτερη ραμ +720p βιντεο αλλα απο την αλλη το samsung εχει σαφως καλυτερη καμερα ειδικα για φωτογραφιες και ειναι πιο ομορφο για τα γουστα μου. Κλινω προς το samsung αλλα το μονο που με κολαει ειναι η μικρη του ram στα 278mb αν θυμαμαι καλα, εναντι 512 του x5. πως θα επηρεασει τη γενικοτερη εμπειρια αυτο?
nikoskon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το FM radio, πάρε το ACE. Βέβαια αν δώσεις 225€ για το ACE, με 240€ παίρνει το SE Xperia Mini Pro που είναι καλύτερο σε όλα από το ACE.
Sayan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 πολυ μικρο το mini για μενα. Αναμεσα στα 2 που αναφερω η διαφορα στη ram παιζει καθολου ρολο η ψιλα γραμματα?
nikoskon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Παίζει γιατί δεν είναι μικρή. Επίσης όσοι ασχολούνται με android κάνουν αμάν να βρούν τρόπους(scripts/mods) για να έχουν πάντα όσο περισσότερη ελεύθερη μνήμη γίνεται. Στο multitasking θα ζοριστεί. Όπως ζορίζεται και το Blade με τα 256MB RAM.
tsourakis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα σε παίρνει το budget σου, εγώ προτείνω LG Optimus Black...Σίγουρα πολύ καλύτερο από τα 2 που αναφέρεις ιδικά το ACE...Πάντως από αυτά που προτείνεις σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο το X5...
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 εγω προτεινω να περιμενεις 15-30 μερες ακομα, αναμενονται πολλες ανακοινωσεις νεων μοντελων που σιγουρα θα επιρεασουν τις τιμες στην αγορα παντως αν δεν σε ενδιαφερει να ειναι android το λογισμικο του κινητου, μια πολυ καλη λυση ειναι --> http://www.birdphone...roductinfo.aspx με amoled οθονη και πολυ καλη καμερα και πολυ καλη αναλυση στα βιντεο (αν δεν σε νοιαζει το να χει s amoled και θες μεγαλυτερη οθονη ειναι και το --> http://www.birdphone.gr/gr/prdid/db7a699d9fe045d98c5a1d1fb6defb03/productinfo.aspx) απο android σε αυτα τα λεφτα ηταν μεχρι πριν λιγο πολυ καλη προσφορα το motorola Defy στα 209 αλλα εξαντληθηκε, γιαυτο σου λεω να περιμενεις θα βγει και αλλη καλη προσφορα συντομα Άμα σε παίρνει το budget σου, εγώ προτείνω LG Optimus Black...Σίγουρα πολύ καλύτερο από τα 2 που αναφέρεις ιδικά το ACE...Πάντως από αυτά που προτείνεις σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο το X5... οντως, το optimus black το εχει μια φιλη και την εχει βολεψει απιστευτα, πολυ καλη οθονη και πολυ γρηγορο και στα applications και στο σερφαρισμα
Sayan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω για τις προτασεις αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω καταληξει σε αυτα τα 2 που προανεφερα. Μαλλον για x5 με βλεπω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο σχετικα με ram, απλα δεν ηξερα οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο
c0prse_grinder Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω για τις προτασεις αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω καταληξει σε αυτα τα 2 που προανεφερα. Μαλλον για x5 με βλεπω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο σχετικα με ram, απλα δεν ηξερα οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο με γεια τοτε
salonikios_27 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σου φιλε.απο μενα ideos x5 με κλειστα ματια.και μονο που δεν υποστηριζει flash το ace αποριπτεται.περα απο αυτο που ειναι βασικοτατο το ideos ειναι καλυτερο και στην αναλυση οθονης και σε επεξεργαστη και σε μνημη και γενικα στα παντα.
Sayan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερα ειδα και το samsung galaxy sl http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8465/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A4%CE%8C-%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%88%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%9F-SAMSUNG-GALAXY-SL-GT-I9003-4GB-Android-%284-GB-GR-%CE%AE-EU-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%29-Metallic-Black-2-%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D Μου κανει εντυπωση που δεν το εχουν τα γνωστα μεγαλα καταστηματα. Αξιζει στα λεφτα του?
nikoskon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερα ειδα και το samsung galaxy sl http://www.ebw.gr/el...%B3%CE%B3%CF%8D Μου κανει εντυπωση που δεν το εχουν τα γνωστα μεγαλα καταστηματα. Αξιζει στα λεφτα του? Τα αξίζει αλλά είναι κομμένη έκδοση του Galaxy S. Δηλαδή με 40€+ παίρνεις το Galaxy S το οποιό έχει SuperAMOLED αντί για S LCD, 8GB ROM αντί για 4GB. Σίγουρα για μονοπύρηνο είναι πολύ καλή επιλογή και σου δίνει την δυνατότητα για "πειράγματα". Με 300€ υπάρχει το NexuS το οποίο είναι ίδιο με το Galaxy SL με την διαφορά πως δεν έχει FM Radio, δεν παίρνει κάρτα μνήμης, έχει 8GB αντί για 4GB, έχει flash στην κάμερα, δεν τραβάει video HD 720p, δεν έχει Gorilla Glass οθόνη. Διαλέγεις και παίρνεις. Η ζυγαριά είναι προς το Galaxy SL εκτός και αν θες να τραβάς κοντινές βραδινές φωτογραφίες, οπότε εκεί ίσως βοηθηθείς από το φλας του Nexus S.
nikoskon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιος σε ευχαριστω πολυ Γενικότερα το Galaxy S και οι παραλλαγές του, Galaxy S Plus Galaxy SL κλπ έχουν πουλήσει όσο δεν πάει. Βέβαια αν δεν σε ενδιαφέρει η ανάλυση οθόνης και θες κάτι ποιό μαζεμένο χωρίς όμως να του λείπει τπτ άλλο πέρα από την μικρότερη ανάλυση οθόνης(320x480 αντί για 800x480), υπάρχει το καινούριο Sony Ericsson Xperia mini Pro στα 270€. Πύραυλος τσέπης... Ρίξε του μια ματιά, τ' αξίζει...
salonikios_27 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 αν φτασεις στα 300 και παρεις μονοπυρηνο τοτε το nexus s ειναι μονοδρομος.16gb μνημη SuperClear-LCD καμια σχεση με την απλη εχει τεραστια διαφορα φλασακι στην καμερα γενικα εχει τα παντα και συμφερει.για ταχυτητα δεν το συζητω μακραν το πιο γρηγορο κινητο και αυτο θα το διαπιστωσεις αν ψαξεις benchmark κινητων.το μεγαλυτερο ατου βεβαια εναντι ολων των αλλων οι αναβαθμισεις.φοραει 2.3.4 εδω και παρα πολυ καιρο ενω αλλα κινητα την περιμενουν ακομη και η google ανακοινωσε οτι θα παρει επισημα και την icecream ενω αλλα κινητα που βγηκαν μετα απο αυτο δεν προκειτε να την παρουν ποτε.μονοδρομος για μενα οποιος το πηρε δεν μετανιωσε.κινητο για να το εχεις πολυ καιρο ειτε το rootareis ειτε οχι αφου και να μην το ρουταρεις θα εχεις την καλυτερη υποστηριξη απο την μαμα google.το θεμα ειναι οτι αν φτασεις στα 300 δινεις και 340 και παιρνεις το διπυρηνο LG.απο μονοπυρηνα παντως οτι καλυτερο και οτι πιο γρηογορο υπαρχει ειναι το nexus s
Sayan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα πηρα galaxy s προσφορα στα 249 ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.