Mirkas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτον τον καιρο οταν κλεινω το ps3 μενει ενα πρασινο λαμπακι ανοιχτο και ακουγεται ενα σιγανος θορυβος απο μεσα.Το λαμπακι σβηνει μονο οταν το βγαζω απο την πριζα,ειναι τιποτα σοβαρο προβλημα αυτο ? Οποιος γνωριζει κατι ας μου πει
JohnVani18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το λαμπάκι δικτύου είναι αυτό. Δε παίζει να έχεις πρόβλημα. Με καλώδιο το έχεις ή ασύρματα?
Mirkas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ασυρματο αλλα γιατι ακουγεται ενας θορυβος ?
JohnVani18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σε αυτό πάω πάσο.. Κι εγώ με ασύρματο το έχω, αλλά όταν το κλείνω δεν μένει αναμένο ούτε κάνει θόρυβο..
grouspen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 το έψαξα λίγο αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. το πράσινο λαμπάκι μένει ανοιχτό αν έχεις ανοιχτό το remote play για το psp κινητό κτλ. gia δοκίμασε να τα κλείσεις λίγο απο τα settings .
Mirkas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι,εχεις δικιο αυτο ειναι επειδη ηθελα να δω τι ειναι το remote play και το δοκιμασα με το laptop μου Ευχαριστω για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.