hKardiadnexOria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το σημαντικοτερο προβλημα που αντιμετωπιζω και γω ειναι το pc, ειδικα το καλοκαιρι τα μεσημερια. καλοκαιρι + μεσημερι ... μπραβο φίλε που μες στην ζεστη καθεσε και αποβλακωνεσε ναι, να αγορασει ενα βιβλιο για το ντοτα.... παιδι, το προβλημα σου ειναι οτι βιαζεσαι, θελεις να κανεις αυτο που σου αρεσει εδω και τωρα, ... βαλτο στην ακρη φιλε.. εισαι μικρο ακομα, κατσε τελειωσε το σχολειο και μετα πανε σε κατι που σου αρεσει... θα ερθει η ωρα που θα ασχοληθεις με την αγαπη σου... μην προτρεχεις.... αυτο που μπορω να σου πω ειναι , ειδικα σε εξεταστικες να ξεκοψεις απο το ΠΣ, μην καθεσαι 7-10 ωρες στο ΠΣ, κατσε 1-2 ωρες, μετα το βραδυ παλι αλλες 2-3 ωρες μην καθεσε 5-7 ωρες με μιας... μπορεις να συγκεντρωθεις αν κοψεις το πολυ γαμινγ φβ ΠΣ .... αμα τα κανεις αυτα τοτε παμε στο 2ο κομματι ... παρε ενα ρολοι, και κοιτα τους δεικτες που γυρνανε για 1 λεπτο χωρις να προσεχεις που ειναι ο δεικτης, απλα κοιτα... στο επομενο 1 λεπτο κοιτα και προσπαθησε να εισαι στην τσιτα ωστε καθε δευτερολεπτο να ξερεις που ειναι ο δεικτης χωρις να κολλας, μετα στο 3ο λεπτο ξεκινα μετρα καθε 5 σεκοντ, 5.10.15.20...κλπ, οταν παει 60 ο δεικτης μην συνεχισεις 65.70 ... αν συνεχισεις τοτε καντο απο την αρχη, (σε αυτο το κομματι θα δεις κατα ποσο εισαι συγκεντρωμενος) well, οταν παει 60 μετρα παλι απο την αρχη... 55.60.0.5.10... καντο αυτο 2 φορες την μερα για 1 εβδομαδα μετα παμε 3ο σταδιο 3ο σταδιο = παρε περιοδικα, οτι να ναι... και αρχιζε διαβαζε, δεν χρειαζεται να διαβασεις κατι ουσιας... οτι να ναι.. 2 φορες την ημερα απο 1 ωρα, χωρις να ακους τραγουδια, χωρις τηλεοραση ΟΝ, απολυτη ησυχια και το μυαλο οχι στο ντοτα... σε 1 εβδομαδα θα εισαι πολυ καλυτερα...
TwitterLover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Και γω 15. Απο μονος μου καταλαβαινω οτι με τον υπολογιστη δεν μπορω να συγκεντρωθω σε διαφορα πραγματα , οπως το να ανοιξω βιβλιο. Σε ολους τους συμμαθητες μου γινεται :/ Καλυτερα να αγορασεις βιβλια για υπολογιστες αν σου αρεσει αυτο σαν επαγγελμα Κι εγω 15 είμαι αλλα έχω καταφέρει και έχω βάλει όρια στον εαυτό μου. Δεν είμαι φυτό ή κάτι τέτοιο απλά φροντιζω να τελειωνω πρώτα τις δουλειές μου και μετα να κοιταω τα hobby μου.
sistah Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 καλοκαιρι + μεσημερι ... μπραβο φίλε που μες στην ζεστη καθεσε και αποβλακωνεσε ναι, να αγορασει ενα βιβλιο για το ντοτα.... παιδι, το προβλημα σου ειναι οτι βιαζεσαι, θελεις να κανεις αυτο που σου αρεσει εδω και τωρα, ... βαλτο στην ακρη φιλε.. εισαι μικρο ακομα, κατσε τελειωσε το σχολειο και μετα πανε σε κατι που σου αρεσει... θα ερθει η ωρα που θα ασχοληθεις με την αγαπη σου... μην προτρεχεις.... Για μενα αποβλακωση δεν ειναι το pc, αλλα η τηλεοραση. Εσυ τι κανεις το καλοκαιρι τα μεσημερια, τρεχεις 5-10 χλμ ? Τα υπολοιπα που εγραψες τα προσπερναω.... Η μονη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι η μεταφορα του pc οπως ειπαν παραπανω ή να διαβαζεις σε αλλο δωματιο εαν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Θυμαμαι και εγω οταν διαβαζα για το σχολειο, και με κλειστο το pc, απλα σκεφτομουν ποτε θα τελειωσω να τον ανοιξω. Και τελειωνα τσακ μπαμ. Η αλλη λυση ειναι η πειθαρχια που ειπε καποιος, μονολεκτικα και με νοημα.
hKardiadnexOria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ε καλα αφου τα προσπερνας.... δεν ειναι δικα μου, απο ειδικους ειναι.... ασκησεις για συγκεντρωση.... τεσπα ουτε εγω πιστευω σε αυτα... μια ειναι η λυση παιδια , απλο ειναι... και δεν γινονται θαυματα, κοψτε μαχαιρι το ΠΣ/TV ... ελαχιστα.... θα σας παρει λιγο καιρο... αλλα αξιζει..
Mirlogria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίταξε,δεν έχω ακούσει κανέναν ο οποίος πέρασε 10+ μαθήματα,ξεσκιζόμενος Σεπτέμβρη μήνα!
vasilisbilias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 και οταν εχω κλειστο των υπολογιστη παλη το ιδο καθομαι 1 ωρα και ιστερα δεν εχω ορεξει νιωθω κουρασει. μηπωσ συμβαινει επειδη δεν διαβαζω πολυ και δεν εχω συνηθισει??
hKardiadnexOria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίταξε,δεν έχω ακούσει κανέναν ο οποίος πέρασε 10+ μαθήματα,ξεσκιζόμενος Σεπτέμβρη μήνα! βασικα ο σεπτ ειναι για αυτους που θελουν βαθμο, εχεις πχ 6 μαθηματα (θεωρια) διαβαζεις καλα τα 4 και αφηνεις για σεπτ 2 ... εχεις 3μηνες, διαβαζεις τα 2 και θα τα πας καλυτερα απ οτι να τα δωσεις ολα με μιας...
apathya Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Η πιο επιτυχημενη κατα την αποψη μου γνωμη, ειναι να κοψεις το ιντερνετ.
hKardiadnexOria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Η πιο επιτυχημενη κατα την αποψη μου γνωμη, ειναι να κοψεις το ιντερνετ. ναι ρε, το πσ απο μονο του ειναι μαπα... πως δεν το σκεφτηκαμε αυτο... φιλε...κοψτο...
vasilisbilias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 αφου λετε φταει το ιντρενετ να το κοψω αλλα θελω να συνεχισω με τη τεχνολογια τι να κανω?
gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι πολύ απλό κάτσε για ένα δεύτερο και σκέψου πόσο μ@λ@κ@ς θα νιώθεις αν δεν περάσεις το μάθημα επειδή ήσουν όλη μέρα στο pc.σε εμένα πιάνει πάντοτε...
xri_ni Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τι καλα που ημασταν πριν καποια χρονια, που το ιντερνετ δεν ηταν τοσο διαδεδομενο, ειδικα στις μικρες ηλικιες.Εγω στο σχολειο μονο την ωρα της πληροφορικης εμπαινα ιντερνετ.Ειναι εθισμος,αν δε το βγαλεις απο το δωματιο σου ολο εκει θα εισαι.
nikosgia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ιντερνετ μονο για διαλλειμα...και οταν δεν υπαρχει πραγματικα τιποτε καλυτερο να κανεις....Στο τελος θα αποβλακωθουμε με τα μαραφετια....
vasilisbilias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 το καλυτερο πραγμα ακομα και που δεν μαρεσει ειναι το διαβαζμα
eu@ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τι καλα που ημασταν πριν καποια χρονια, που το ιντερνετ δεν ηταν τοσο διαδεδομενο, ειδικα στις μικρες ηλικιες.Εγω στο σχολειο μονο την ωρα της πληροφορικης εμπαινα ιντερνετ.Ειναι εθισμος,αν δε το βγαλεις απο το δωματιο σου ολο εκει θα εισαι. χεχε μια απο τα ίδια!καναμε πως κ πως μια φορα τη βδομαδα να μπουμε νετ!σε συγκριση με την φετινη γενια γυμνασιου-λυκειου που μεγαλωσαν με τα πισί,πιστευω ημασταν καλυτερα εμεις τότε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.