Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να διαβάσω

vasilisbilias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. σε λιγες μερες γραφω μαθηματικα και δεν μπορω να συγκεντρωθω δεν εχω καθολου ορεξη και οταν παω να διαβασω 1 ωρα μου φενεται οτι περνανε παρα πολλες ωρες μπορειτε να μου πειτε τι φταει ??

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) ο υπολογιστης φταιει.

2) το FACEBOOK ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

3) οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Συμφωνα με ερευνες τα δυο πρωτα.

ενταξει δεν λεω καθομαι πολλεσ ωρες στο υπολογιστη αλλα δεν παιζω παιχνιδια το κανω επειδη θελω να ασχοληθω σοβαρα και μου αρεσει. ξερω αλλα παιδια που καθονται πολλες ωρες στο facebook αλλα βγαζουν 18-19

Δημοσ.

ενταξει δεν λεω καθομαι πολλεσ ωρες στο υπολογιστη αλλα δεν παιζω παιχνιδια το κανω επειδη θελω να ασχοληθω σοβαρα και μου αρεσει.

Και... Τι κάνεις όταν κάθεσαι ώστε να ασχοληθείς σοβαρά;

Δημοσ.

ενταξει δεν λεω καθομαι πολλεσ ωρες στο υπολογιστη αλλα δεν παιζω παιχνιδια το κανω επειδη θελω να ασχοληθω σοβαρα και μου αρεσει. ξερω αλλα παιδια που καθονται πολλες ωρες στο facebook αλλα βγαζουν 18-19

ΟΥΤΕ γω παιζω παιχνιδια ή τουλαχιστον σπανια. Το σημαντικοτερο προβλημα που αντιμετωπιζω και γω ειναι το pc, ειδικα το καλοκαιρι τα μεσημερια. Προσπαθησε να σταματησεις να μπαινεις στο pc. Διαβασε κανα λογοτεχνικο βιβλιο, κανε κανενα αθλημα (εκτος αν κανεις). Αν δεν μπορεις να διαβασεις καθολου ειναι και θεμα γονεων. Δεν ξερω τι ηλικια εχεις.

Δημοσ.

Και... Τι κάνεις όταν κάθεσαι ώστε να ασχοληθείς σοβαρά;

μεχρι τωρα δεν εχω κανει τπτ απλος θελω να μαθω καποια πραγματα για να μην αρχιζω απο το ( 0 )

ΟΥΤΕ γω παιζω παιχνιδια ή τουλαχιστον σπανια. Το σημαντικοτερο προβλημα που αντιμετωπιζω και γω ειναι το pc, ειδικα το καλοκαιρι τα μεσημερια. Προσπαθησε να σταματησεις να μπαινεις στο pc. Διαβασε κανα λογοτεχνικο βιβλιο, κανε κανενα αθλημα (εκτος αν κανεις). Αν δεν μπορεις να διαβασεις καθολου ειναι και θεμα γονεων. Δεν ξερω τι ηλικια εχεις.

εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερο να διαβαζω βιβλια με υπολογιστες παρα να καθομαι ωρες προσπαθώντας να παρω γνωσεισ απο τον υπολογιστη. η ηλικια μου ειναι 15

Δημοσ.

μεχρι τωρα δεν εχω κανει τπτ απλος θελω να μαθω καποια πραγματα για να μην αρχιζω απο το ( 0 )

εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερο να διαβαζω βιβλια με υπολογιστες παρα να καθομαι ωρες προσπαθώντας να παρω γνωσεισ απο τον υπολογιστη. η ηλικια μου ειναι 15

Και γω 15. Απο μονος μου καταλαβαινω οτι με τον υπολογιστη δεν μπορω να συγκεντρωθω σε διαφορα πραγματα , οπως το να ανοιξω βιβλιο. Σε ολους τους συμμαθητες μου γινεται :/ Καλυτερα να αγορασεις βιβλια για υπολογιστες αν σου αρεσει αυτο σαν επαγγελμα :D

Δημοσ.

Και γω 15. Απο μονος μου καταλαβαινω οτι με τον υπολογιστη δεν μπορω να συγκεντρωθω σε διαφορα πραγματα , οπως το να ανοιξω βιβλιο. Σε ολους τους συμμαθητες μου γινεται :/ Καλυτερα να αγορασεις βιβλια για υπολογιστες αν σου αρεσει αυτο σαν επαγγελμα :D

καμια φορα οταν διαβαζω με τραβαει πολυ ο υπολογιστης κυριος το facebook για αυτο το διεγραψα τωρα

Δημοσ.

Ο υπολογιστής βρίσκεται στο δωμάτιό σου;

Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου φαντάζομαι ;)

Δημοσ.

Ο υπολογιστής βρίσκεται στο δωμάτιό σου;

Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου φαντάζομαι ;)

ναι ειναι στο δωμάτιό μου (μεγαλος πειρασμος)

δεν υπαρχει ουτε μια μερα εδω και ενάμιση χρόνο που δεν τον εχω ανοιξει

Δημοσ.

There's your problem!

Άλλαξέ τον θέση ή όταν διαβάζεις κλείστον τελείως :)

Όσο και να μην το καταλαβαίνεις σου δίνει υποσυνείδητα μια "διέξοδο" από το διάβασμα... ακόμα και να μην το νοιώθεις δηλαδή, μόνο και μόνο η ιδέα σε αποσυντονίζει άνετα.

Δημοσ.

There's your problem!

Άλλαξέ τον θέση ή όταν διαβάζεις κλείστον τελείως :)

Όσο και να μην το καταλαβαίνεις σου δίνει υποσυνείδητα μια "διέξοδο" από το διάβασμα... ακόμα και να μην το νοιώθεις δηλαδή, μόνο και μόνο η ιδέα σε αποσυντονίζει άνετα.

τωρα τελευταια μου αρεσει να διαβασω να μαθαινω πραγματα αλλα κατη απο μεσα μου με απασχολει το πρωτο πραγμα νομιζω ειναι ο υπολογιστης γιατη καθομαι πολλεσ ορες. και οταν των εχω κλειστο παλη με τραβαει πρεπει να σταματησω

Δημοσ.

Πολυ ωραια λυση η μεταφορα του υπολογιστη σε αλλο δωματιο Οτι πρεπει για μενα. Αλλες λυσεις υπαρχουν;

Δημοσ.

ναι ειναι στο δωμάτιό μου (μεγαλος πειρασμος)

δεν υπαρχει ουτε μια μερα εδω και ενάμιση χρόνο που δεν τον εχω ανοιξει

Τι να πουμε εμείς που περνάει και ένας μήνας που δεν τον έχουμε κλείσει....άντε κανα ρεσταρτ να κάνουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...