Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμενη εκκινηση των windows 7

kon-man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το ddns χρειάζεται να κάνεις register στο dyndns.org και εκεί διαλέγεις και ενα domain (αυτό που θα βλέπεις αντι για την ip σου, πχ konman.dyndns.org

Τα υπόλοιπα πάλι ανάλογα τι θα βάλεις στο dyndns.

Ti router εχεις? Αναλυτικές οδηγίες στο link που σου έδωσα.

Αν έχεις ίδιο με το δικό μου (λογικά netfaster εχεις):

Βάζεις την ip σου (πχ 192.168.2.2) στο LAN IP ADDRESS, protocol type TCP&UDP, LAN PORT και PUBLIC PORT 9, τικάρεις το ENABLE και πατάς ADD.

Δημοσ.

Για το ddns χρειάζεται να κάνεις register στο dyndns.org και εκεί διαλέγεις και ενα domain (αυτό που θα βλέπεις αντι για την ip σου, πχ konman.dyndns.org

Τα υπόλοιπα πάλι ανάλογα τι θα βάλεις στο dyndns.

Ti router εχεις? Αναλυτικές οδηγίες στο link που σου έδωσα.

Αν έχεις ίδιο με το δικό μου (λογικά netfaster εχεις):

Βάζεις την ip σου (πχ 192.168.2.2) στο LAN IP ADDRESS, protocol type TCP&UDP, LAN PORT και PUBLIC PORT 9, τικάρεις το ENABLE και πατάς ADD.

Λοιπον πατησα αυτα που μου ειπες εβαλα το ip μου protocol type tcp and udp,lan port public εβαλα 9 και στα δυο, πατησα enable και add και μου λεει..invaled line ip adress..

Για να κανω register πρεπει να πληρωσω;το ενα εχει free trial 30 days και μετα τι;...

Δημοσ.

Καλημερα,

Ημουν σιγουρος οτι θα μπλεξεις.

μηπως στο ρουτερ σου εχεις υπηρεσια wake on wan, wake on lan. Απλοποιειται η διαδικασια με αυτο το τροπο.

Δημοσ.

Καλημερα,

Ημουν σιγουρος οτι θα μπλεξεις.

μηπως στο ρουτερ σου εχεις υπηρεσια wake on wan, wake on lan. Απλοποιειται η διαδικασια με αυτο το τροπο.

Στο ρουτερ δεν φαινεται να εχει κατι τετοιο.

Ο υπολογιστης εχει μπαινω f2 wake on lan αλλα οπως ειπα και πιο πανω οταν παταω enter δεν μου βγαζει υπομενου για να ρυθμισω την ωρα να ανοιγει οποτε θελω.

Τελος παντων μη σας κουραζω αλλο, καποια μερα που θα βρω αρκετο χρονο θα το ψαξω μονος που θα παει θε το βρω τοσα και τοσα εχω κανει μονος.

Ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν, οι συμβουλες σας ηταν πολυτιμες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...