Liverpool89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδες προτεινεται κανεναν φορητο υπολογιστη μεχρι 300.. Εκτος απο τον παραπανω...
stm00192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει κατι καλυτερο σε αυτά τα χρήματα!! Μετά παμε σε πολύ κατώτερα μηχανακια!!
Liverpool89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ ..Αμα ειναι κανω λιγη υπομονη και προχωραω στην αγορα...αν το προλαβω...
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδες λεω για αυτον τι λετε? Link
chrisv. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω φιλε μου..θα τα κοιταξω..ειδικα τον πρωτο...Αμα ροάβω θα το παρω ασυζήτητη Ωχ δεν μπορω να το παρω το πρωτο... Ειναι απο Αθηνα το καταστημα και στοκ..Δεν στο στελνουν λεει...χμχμχμχμχμ Mην το προτιμήσεις το στοκ!Εγώ τα φοβάμαι πολύ αυτά, γιατί πήγα να την πατήσω..
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδες λεω για αυτον τι λετε? Link Γι'αυτον τι λες ομως?
stm00192 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδες λεω για αυτον τι λετε? Link Σε γενικες γραμμες είναι λιγο χειροτερο απο το αλλο HP που σου προτείναμε ήδη!! Αναρωτιέμαι γιατι δεν προτιμάς εκεινο??
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το προτειμω πρωτον γιατι δεν θα εχει windows αρα ή θα πρεπει να τα αγορασω ή να τα καταβασω... Ειναι με λινουξ και θα μπλεξω μαλλον.. Σε γενικες μικρες για σερφαρισμα και απλες εφαρμογες καλο δεν ειναι ..ικανοποιητικο..
polu_atsalos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Prime-GSN-23-232.htm 263€ http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-B-232.htm 369€ Στους παραπανω μπορεις να βαλεις οτι παραπανω θες, πχ θες καλυτερο επεξεργαστη, ή καλυτερη καρτα γραφικων, ή αν δεν σε ενδιαφερει κατι πχ να μην εχεις τοσο καλη καρτα γραφικων, σου βαζουν καλυτερη RAM κλπ.. Γενικα φερνεις το PC στα μετρα σου με μια οικονομικη και απλη λυση.. + οτι ο 1ος εχει δωρo το Microsoft Office 2010 Turbo-x μακρυα.... ειναι η χαρα του τεχνικου!!! εχουν σοβαρα προβληματα ψυξης και η ποιοτητα υλικων ειναι αισχρη(clevo).. συχνα προβληματα: καμμενη γραφικων, κλεισιμο απο υπερθεμανση, καμενες πλακετες για τα κουμπια εκκινησης , κολληματα στα windows που οφειλονται στην αυξημενη θερμοκρασια η οποια επιρεαζει την λειτουργεια του σκληρου δισκου.. ΝΑΙ!!!! παρτε τουρμποχ και μαλιστα απο στοκ και θα γινετε μαραθωνοδρομοι απ το τρεξιμο. Η πιο σοβαρη αγορα ειναι αυτη.... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=24447 απο προσωπικη εμπειρια για το συγκεκριμενο μαγαζι εχουν προβλημα συμπεριφορας, μνημης και με τισ εγγυησης απο τα προϊοντα τους ειδικα στα μεταχειρισμενα ειδη τεχνολογιας.. στο τελος με καλυψαν αλλα μου εβγαλαν την ψυχη. την πρωτη φορα με το να πληρωσω τα μισα λεφτα τις επισκευης γιατι σε κινητο μεταχειρισμενο το οποιο ειχε αγοραστει πιο ακριβα και απο καινουριο μου ειπαν οτι στην 6 μηνη εγγυηση που μου παρειχαν δεν περιλαμβανοταν η ζημια στο ακουστικο. και την δευτερη εκαναν 1,5 μηνα να μου κανουν αλλαγη στο μικροφωνο του κινητου. μου ειχαν πει οτι θα επικοινωνουσαν μαζι μου σε 10 εργασιμες, δεν επικοινωνησαν καθολου και οταν μετα απο 1 μηνα και 10 μερες πηγα στο μαγαζι τους δεν ηξεραν καν οτι εχουν το κινητο μου. μου ειπαν να περασω την επομενη εβδομαδα να παρω ενα καινουριο(μιας και το κινητο ηταν ενοσ με δυο μηνων). το αποτελεσμα ηταν να προσπαθει να με βγαλει τρελο, να με καθυστερηση αλλες 3 μερες και στο τελος να μου δωσει το κινητο μου με αλλη μπαταρια που κραταει μιση ωρα. δεν μπηκα καν στον κοπο να παω να τους πω για την μπαταρια.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδες παραγγειλα τον απο πανω..στην τιμη των 299 + δωρο τσαντα.. Τωρα μερικες ερωτησεις.. Οταν παρω το λαπτοπ τι θα χρειαστει να κανω? Θα πρεπει εγω να εγκαταστησω το λειτουργικο? Ή θα ειναι ετοιμο σεταρισμενο...
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παιδες σημερα πηρα το λαπτοπ..Μερικες ερωτησεις 1.Ποιο antivirus να βλω? avast or των win? 2. Ποια office? 3. προγρμμα εγραφης δεδομενων και ηχου? 4.Τι αλλο χρειαζεται να βαλω .. Ενοιειται chrome, cclear.. Μια απορια γιατι δεν ειχε ουτε ενα σιντι μεσα? Σας ευχαριστω
stm00192 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 1. Avast 2. Αν δεν θέλεις να το office της MS απο τον θείο τότε libre office και καθαρισες!! 3. CdBurnerXP 4. Αναλογως τις αναγκες σου παει και το τι θα βάλεις!! 5. Κανενα λαπτοπ δεν έχει πλεον cd.. υπαρχει στο σκληρό του ενα recovery partition και απο εκει και περα εαν θέλεις εσύ μπορεις να φτιάξεις μόνος σου και cd!!
Liverpool89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 1. Avast 2. Αν δεν θέλεις να το office της MS απο τον θείο τότε libre office και καθαρισες!! 3. CdBurnerXP 4. Αναλογως τις αναγκες σου παει και το τι θα βάλεις!! 5. Κανενα λαπτοπ δεν έχει πλεον cd.. υπαρχει στο σκληρό του ενα recovery partition και απο εκει και περα εαν θέλεις εσύ μπορεις να φτιάξεις μόνος σου και cd!! Φιλε μου καλησπερα και παλι.. Για antivarius ειχε το norton αλλα μου λεει σε 60 μερες οτι ληγει..να το βγαλω και να βαλω το avast ή να περιμενω? Ειχε τα office αλλα μονο το word και το excel εγω θελω και το powerpoint ... Το CdBurnerXP δεν ειναι μονο για xp? αυτος εχει τα 7αρια πανω..Α εχει εγκατεστημενο ο Roxio (ετσι λεγεται αμα δεν κανω λαθος)...να το βγαλω πιο να βαλω? Το cd με τους driver που λες πως μπορω να το φτιαξω αν σκεφτω να του κανω φορματ στο μελλον ..μην ξαχνομαι μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.