darthinvader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν παράγγειλα κάτι πράγματα δεν θέλετε να ξέρετε τι αλλά είναι αντικείμενα σε σχέση με star wars και παράγουν φως και ανακλούν laser (δεν καταλάβατε ελπίζω ) και τα περιμένω όμως δεν ξέρω ποια εταιρία θα τα φέρει εδώ η γενική ταχυδρομική;
darthinvader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Από πού? Ebay? Amazon? ultrasaber.com intersted? pls μην φευγεις offtopic .
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν παράγγειλα κάτι πράγματα δεν θέλετε να ξέρετε τι αλλά είναι αντικείμενα σε σχέση με star wars και παράγουν φως και ανακλούν laser (δεν καταλάβατε ελπίζω ) και τα περιμένω όμως δεν ξέρω ποια εταιρία θα τα φέρει εδώ η γενική ταχυδρομική; γενική ταχυδρομική Χίου Διεύθυνση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 5 Τηλέφωνο 22710-44372 παίρνεις και ρωτάς αν τα πακετα ups τα φέρνουν αυτοι.
darthinvader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 γενική ταχυδρομική Χίου Διεύθυνση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 5 Τηλέφωνο 22710-44372 παίρνεις και ρωτάς αν τα πακετα ups τα φέρνουν αυτοι. οκ thanks just to be sure το εκανα αυτο ευχαριστω .
Holyday Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ στα γρήγορα.... έχει γίνει π.χ παραγγελία από ebay γνωρίζουμε εάν θα σταλεί κάποιο ειδοποιητήριο στο σπίτι για τη παραλαβή από το ταχυδρομείο ?
traganeus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Χίο μια φίλη μου που παρήγγειλε απο yoox και στείλανε με ups τις τα έφερε η speedex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.