Προς το περιεχόμενο

no hard disk detected

leriban

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.εχω ενα σκληρο δισκο wd raptor 150gb.οταν ξεκιναει ο υπολογιστης μου βγαζει ``no hard disk detected``.θεωρητικα ειναι απο τουσ γρηγορουσ δισκουσ.εχω windows 7 ultimate 64bit και οταν κανω το τεστ στισ επιδοσεισ του υπολογιστη εχω 7,5 7,5 7,7 7,7 και 5,9 στισ επιδοσεις του σκληρου!ξερει κανενασ τι παιζει?

ευχαριστω

Δημοσ.

τελικα ξεκιναει η δεν ξεκιναει ο υπολογιστης??

εαν οταν βαζεις και αυτον τον σκληρο δεν ενοιγει.Τοτε κοιτα αν καποιος απο οτυς σκληρους εχει jumber, βγαλτα ολα.Μπορει ο δευτερος σκληρος να εχχει jumber στο master και να αλλαζει μονο του στο bios και να πηγαινει πρωτος.

Βγαλε ολα τα jamper και φτιαξε την σειρα που θες στο bios στην καρτελα του boot.

Αλιως μπες κατευθιαν στο bios και δες αν αλλαζει η συρα οταν συνδεεις και τον αλλο σκληρο αν αλλαζει φτιαξτην οπως την θες.

Δημοσ.

τελικα ξεκιναει η δεν ξεκιναει ο υπολογιστης??

εαν οταν βαζεις και αυτον τον σκληρο δεν ενοιγει.Τοτε κοιτα αν καποιος απο οτυς σκληρους εχει jumber, βγαλτα ολα.Μπορει ο δευτερος σκληρος να εχχει jumber στο master και να αλλαζει μονο του στο bios και να πηγαινει πρωτος.

Βγαλε ολα τα jamper και φτιαξε την σειρα που θες στο bios στην καρτελα του boot.

Αλιως μπες κατευθιαν στο bios και δες αν αλλαζει η συρα οταν συνδεεις και τον αλλο σκληρο αν αλλαζει φτιαξτην οπως την θες.

ανοιγει κανονικα ο υπολογιστης! δεν εχω δευτερο δισκο!!!!θα δοκιμασω να κανω αυτο που λες!

βασικα τι ειναι τα jumpers?

Δημοσ.

thanks φιλε μου

επανω στο σκληρο θα εχει σχεδιο με τελιτσες γραμουλες κ.α. για που το ειναι το master 2ont 3rd κτλπα

ο σκληρος φανταζομαι ειναι sata?

αν η μιτρικη εχει αριθμους επανα στις υποδοχες sατα να τον βαλεις στην πρωτη μικροτερη.Δες ομως στο bios αν ολα ιεναι ενταξει σχετικα με την σειρα του boot

Δημοσ.

επανω στο σκληρο θα εχει σχεδιο με τελιτσες γραμουλες κ.α. για που το ειναι το master 2ont 3rd κτλπα

ο σκληρος φανταζομαι ειναι sata?

αν η μιτρικη εχει αριθμους επανα στις υποδοχες sατα να τον βαλεις στην πρωτη μικροτερη.Δες ομως στο bios αν ολα ιεναι ενταξει σχετικα με την σειρα του boot

βασικα σε λιγο θα παω σπιτι να το κοιταξω! ναι sata ειναι ο δισκοσ. οταν λετε ομωσ μικροτερη sata τι εννοεισ?

Δημοσ.

βασικα σε λιγο θα παω σπιτι να το κοιταξω! ναι sata ειναι ο δισκοσ. οταν λετε ομωσ μικροτερη sata τι εννοεισ?

πχ εαν εχει αριθμιση στις sata επανω στην μιτρικη 0123.Και η 0 ειναι πιασμενη θα το βαλεις στο 1.Εαν και η 1 ειναι πιασμενη στην 2 κτλπα...

αν και δεν παιζει και πολυ σημασια αλλα λεμε τωρα :shock: :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...