Προς το περιεχόμενο

Σας χαλάν και εσάς οι υποδοχές ?


Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής σε περίοδο 3 χρόνων έχω αλλάξει 2 υπολογιστές,που τον καθένα τον έστησα μόνος μου αγοράζοντας καινούρια τα υπό-εξαρτήματα.

 

Παρατήτησα όμως κάτι. Ο πρώτος μου υπολογιστής είχε μια motherboard που πήρα από το πλαίσιο όταν δεν γνώριζα καλά τις εταιρίες,και ήταν κάποιας εταιρίας A-Fox που από ότι είχα ψάξει στο internet δεν είχε καν δικό της site (τώρα άμα ψάξεις σου βγάζει μια που λέει πως πουλάει μόνο κάρτες γραφικών) και τον πρώτο χρόνο μου χάλασε μια θύρα usb.

 

Στον επόμενο υπολογιστή μου είπα να πάρω motherboard μιας μάρκας για την οποία έχω ακούσει καλά λόγια,και έτσι πήρα μια της ASUS.

Αλλά μέσα σε λίγους μήνες μου χάλασαν οι υποδοχές του ήχου και όταν συνδέω το μικρόφωνο τα Windows δείχνουν ότι δεν είναι συνδεδεμένο,ενώ όταν δεν το έχω συνδεδεμένο δείχνει πως είναι.

 

Χαλάνε και σε άλλους έτσι εύκολα οι υποδοχές ή έτυχε μόνο σε εμένα ?

Δεν τις βιάζω,δεν τις χτυπάω,μόνες τους χαλάνε..

Δημοσ.

φιλε μου πιστευω οτι ετυχε...

Το μονο που μου εχει χαλασει απο εξαρτηματα υπολογιστη ειναι απο το netbook η καλωδιοταινια της καμερας η οποια εχει φαγωθει απο το ανοιξε κλεισε του καπακιου.

Δημοσ.

και εγω αυτο πιστευω ετυχε στη δικιαμου την asus της εχω βγαλει τα ματια με τα καρφια στην καρτα ηχου και δεν εχει βγαλει προβλημα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. :)

Μου έτυχε συνεχόμενα 2 φορές και άρχισα να αμφιβάλλω και ήθελα να δω αν είναι γενικευμένο ή έτυχε.

Φαίνεται πως είμαι λίγο άτυχος. :(

Δημοσ.

φιλε μου πιστευω οτι ετυχε...

Το μονο που μου εχει χαλασει απο εξαρτηματα υπολογιστη ειναι απο το netbook η καλωδιοταινια της καμερας η οποια εχει φαγωθει απο το ανοιξε κλεισε του καπακιου.

ομοιοπαθης :rolleyes:

Δημοσ.

Μήπως δε σε πάνε οι on-board συσκευές; Δοκίμασε μια PCI! :devil: (πλάκα κάνω)

Είναι θέμα τύχης. Δε ξέρω όμως η USB αν γίνεται να κάηκε από υπερφόρτωση (τάσης).

Τι είχες συνδεμένο πάνω όταν χάλασε; Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει αν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...