genious1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ παιδια μηποσ μπορει να μου πει καποιοσ τη διαφορα αναμεσα στα 3pin και 4pin case fans ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το 3pin συνδεεται στη μητρικη και μπορεις να ρυθμιζεις τις στροφες απο το bios η μεσω προγραμματων. το 4pin συνδεεεται στο τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το 4pin δεν συνδεεται στο τροφοδοτικο.συνηθως το τετραπινο ειναι PWN ανεμιστηρες. Και τα 3πινα δεν ειναι και δεν μπορεις να τους αλλαξεις τις στροφες(συνηθως) αλλα το καλωδιακι το εχουν για να σου δειχνουν στις ποσες στροφες γυριζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alximistis_82 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το 4pin δεν συνδεεται στο τροφοδοτικο.συνηθως το τετραπινο ειναι PWN ανεμιστηρες. Και τα 3πινα δεν ειναι και δεν μπορεις να τους αλλαξεις τις στροφες(συνηθως) αλλα το καλωδιακη το εχουν για να σου δειχνουν στις ποσες στροφες γυριζουν. Τα αμεμιστηρακια για ψύκτρες επεξεργαστών έχουν 4πινο ώστε να ελέγχει η μητρική τις στροφές ανάλογα με την θερμοκρασία του επεξεργαστή. Όπως σωστά αναφέρεις, Θάνο. Αλλά για ανεμιστηρακια για κουτιά έχουν είτε 3πινο ώστε να τα συνδέεις με την μητρική και να το βλέπει η bios σε τι στροφές γυρνάει κτλ κτλ αλλα και 4πινο που συνδέεται με τροφοδοτικό! Όπως οι ide συσκευές! Άρα υπάρχουν 2 ειδών 4πινα για ανεμιστήρες. Του επεξεργαστή είναι 4πινο τοποθετείται σε συγκεκριμένη θέση στην μητρική και των κουτιών 4πινο που συνδέονται με το τροφοδοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι,που συνδεεται με Molex.τωρα εαν το Molex ειναι αυτο που εννοει το παλικαρι τετραπινο παω πασο.αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το 3πινο ειναι το 3πινο και το 4πινο ειναι το Molex γιατι υπαρχουν και τα 4πινα τα κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι,που συνδεεται με Molex.τωρα εαν το Molex ειναι αυτο που εννοει το παλικαρι τετραπινο παω πασο.αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το 3πινο ειναι το 3πινο και το 4πινο ειναι το Molex γιατι υπαρχουν και τα 4πινα τα κανονικα. Τα οποία συνδέονται και σε μητρική btw και όχι απαραίτητα στο Psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feisar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμμ για να μην ανοίγω νέο θέμα, μία ερώτηση (ίσως χαζή) σχετικά... Παρήγγηλα 1 ανεμιστηράκι Manhattan για καλύτερη ψήξη του pc μου και μου 'ρθε σήμερα (με 4 pin παρεμπιπτόντως ). Η απορία μου είναι σχετικά με την τοποθέτησή του δεδομένου ότι έχει τρύπες για τις βίδες και από τις δύο πλευρές του Το τοποθετώ έτσι ούτως ώστε να βγάζει έξω τον θερμό αέρα που υπάρχει ήδη μέσα στο κουτί ή να βάζει μέσα στη μονάδα τον εξωτερικό ψυχρό αέρα; Ξαναλέω ότι μπορεί να ακούγεται χαζή η απορία μου αλλά εγώ και στα δύο βρίσκω λογική! Thanx εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν μας πεις που θα τον βάλεις, γενικά πως είναι το κουτί σου (μια φώτο θα βοηθούσε) και που αλλού έχεις ανεμιστήρες με τι ροή δεν θα σου πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feisar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο ληξιαρχική πράξη γέννησης δεν με ζήτησες! Ρε συ Κάρμεν, τί είναι όλα αυτά που με ρωτάς; Λεπόοον, θα τον βάλω πίσω (στο πίσω μέρος τελοσπάντων) το κουτί είναι νορμάλ (ορθογώνιο) και άλλο ανεμιστήρα πουθενά αλλού (εκτός φυσικά του σκληρού που έχει ήδη). Το pc είναι στη σοφίτα και κάτω από σκεπή (μιλάμε για θερμοκρασίες φούρνου) κι απορώ κι εγώ ΠΩΣ την έβγαλε καθαρή ως τώρα! Άρα θεωρώ ότι μάλλον δεν πρέπει να στέλνει προς τα μέσα τον θερμό αέρα που βρίσκεται έξω. Μόλις τελείωσα τη τοποθέτηση, προτιμώντας να βγάζει τον ακόμα πιο καυτό εσωτερικό αέρα προς τα έξω. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, πάντως αν κάτσεις από πίσω... πιστολάκι στα μαλλιά κάνεις άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα αν είχες και άλλα ανεμιστήρια, ναι λογικό να ρωτάω που θα τον βάλεις (τον ανεμιστήρα ) και προς τα που θα σπρώχνει αέρα... Πάντως καλό είναι αν μπροστά μπορεί να πάρει έναν ή στο κάτω μέρος, να προσθέσεις άλλο ένα φουρφούριον να βάζει αέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.