Προς το περιεχόμενο

Applecare

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις ποσες μερες πριν την ληξη της υπαρχουσας εγγυησης μπορω να δηλωσω το imac μου στο προγραμμα applecare?Εχω ενα imac αγοσμενο 9/9/10.

Δημοσ.

Μέχρι και 1 λεπτό πριν την λήξη της εγγύησης σου.. μην το καθυστερεις όμως άλλο.

Μπορεί να δεις μέχρι πότε ισχύει η εγγύηση σου ηλεκτρονικα εδω βασζωντας το serial number του μηχανηματος σου: Link

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση. Αγοράζεις macbook σήμερα, το applecare μπορείς να το αγοράσεις μέχρι την λήξη της εγγύησης σου σωστά δηλαδή έναν χρόνο αργότερα;

Δημοσ.

Σωστά!

Δεν ξέρω τι γίνεται με το applecare πάντως η apple για την εγγύηση έχει εσωτερική οδηγία ότι άμα πας μέχρι και ενα μήνα αφότου λήξει σου κάνουν τη "χάρη" και το δέχονται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Σκέφτομαι να χτυπήσω ένα macbook τον επόμενο μήνα οπότε ένα 300άρι που χα υπολογίσει για το applecare μπορεί να διατεθεί για την αγορά του του mb :)

Δημοσ.

Δεν περιμένω τα καινούργια μιας και χρειάζομαι φορητό το επόμενο διάστημα (άμεσα δηλαδή απλά μαζεύω τα φράγκα). Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα πάω σε air ή pro, συγκεντρώνω τις απορίες μου και θα χτυπήσω σε νέο topic καθότι άσχετος με macs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...