athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωριζει κανεις ποσες μερες πριν την ληξη της υπαρχουσας εγγυησης μπορω να δηλωσω το imac μου στο προγραμμα applecare?Εχω ενα imac αγοσμενο 9/9/10.
darklordvader77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέχρι και 1 λεπτό πριν την λήξη της εγγύησης σου.. μην το καθυστερεις όμως άλλο. Μπορεί να δεις μέχρι πότε ισχύει η εγγύηση σου ηλεκτρονικα εδω βασζωντας το serial number του μηχανηματος σου: Link
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ερώτηση. Αγοράζεις macbook σήμερα, το applecare μπορείς να το αγοράσεις μέχρι την λήξη της εγγύησης σου σωστά δηλαδή έναν χρόνο αργότερα;
Steven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστά! Δεν ξέρω τι γίνεται με το applecare πάντως η apple για την εγγύηση έχει εσωτερική οδηγία ότι άμα πας μέχρι και ενα μήνα αφότου λήξει σου κάνουν τη "χάρη" και το δέχονται.
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ. Σκέφτομαι να χτυπήσω ένα macbook τον επόμενο μήνα οπότε ένα 300άρι που χα υπολογίσει για το applecare μπορεί να διατεθεί για την αγορά του του mb
Steven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμένεις τα καινούρια, έτσι? Απότι φαίνεται δε θαχουν μεγάλες διαφορές. Ένα upgrade στα ενδότερα.
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν περιμένω τα καινούργια μιας και χρειάζομαι φορητό το επόμενο διάστημα (άμεσα δηλαδή απλά μαζεύω τα φράγκα). Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα πάω σε air ή pro, συγκεντρώνω τις απορίες μου και θα χτυπήσω σε νέο topic καθότι άσχετος με macs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.