Προς το περιεχόμενο

SMS απο Google ?

jimkarama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ειμαι καπως μεγαλος για τεχνολογια(60 χρονων.....αισιως) και θα ηθελα να ρωτησω το εξης.

Μου σταλθηκε ενα μηνυμα στο κινητο "hello mister (ονομα), you win 37000 dollars from google team" απο νουμερο +17244788025 .

Το νουμερο χτυπαει μια φορα, αλλα δεν απανταει.

Υπαρχει περιπτωση οντως να εχω κερδισει λεφτα απο google απο καποια κληρωσω ή κατι αλλο;

Αν οχι, προκειται για διαφημιστικα κολπα ή κατι αλλο;

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση οντως να εχω κερδισει λεφτα απο google απο καποια κληρωσω ή κατι αλλο;

Προφανως δεν ειναι αληθινο και προφανεστατα δεν προκειται για διαφημιστικο κολπο του google.

Δημοσ.

Οχι,αγνοηστε το.καταρχας ποτε δεν θα εκανε κατι τετοιο η google,κ ειδικα ποτε δεν θα υπεγραφε ως google team!ψαρεμα κανουν καποιοι ασχετοι..

android.png

Δημοσ.

Γεια σας.

Ειμαι καπως μεγαλος για τεχνολογια(60 χρονων.....αισιως) και θα ηθελα να ρωτησω το εξης.

Μου σταλθηκε ενα μηνυμα στο κινητο "hello mister (ονομα), you win 37000 dollars from google team" απο νουμερο +17244788025 .

Το νουμερο χτυπαει μια φορα, αλλα δεν απανταει.

Ευχαριστω.

Πουθενα στο ιντερνετ δεν χαριζουν ετσι λεφτα.

Δεν θα σας στελναν sms (σκεφτειτε το.. μηνυμα για 25.000€???)

Δειτε εδω..

http://www.insomnia.gr/topic/224089-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-e-mail-phishing-scams/

Ξερω οτι καμια φωρα ο άνθρωπος λεει.. βρε μπας και.. αλλα σε αυτες τις περιπτοστεις βγενει χαμένος 100%

Δημοσ.

Προφανως την εχεις πατησει ηδη αφου πηρες πισω τηλ. Κρατησανε το Νο σου και μαλλον θα σε χρεωνουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...