Alithinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω τα Windows 7 32bit Ultimate. Πριν κάποιες μέρες αποφάσισα να εγκαταστήσω το Internet Explorer 9,και τον κατέβασα από το site της Microsoft (όχι μέσο system update). Έκανα το install,και από τότε όταν πάω να ανοίξω κάποια προγράμματα που εμφανίζεται το μήνυμα: the ordinal 383 could not be located in the dynamic link library iertutil.dll και τα προγράμματα δεν ανοίγουν. Έψαξα στο Google και έμαθα πως για να το λύσω αυτό θα έπρεπε να κάνω uninstall τον IE9. Όμως ο IE9 δεν εμφανίζεται στη λίστα προγραμμάτων(uninstall a program)ούτε στην οθόνη με τα installed updates. Ωστόσο τα αρχεία του υπάρχουν στον φάκελο του internet explorer που βρίσκεται εντός του Program Files. Κάνοντας διπλό κλικ σε όλα τα εικονίδια στο φάκελο αυτό,δεν συμβαίνει τίποτα. Αποφάσισα να κάνω χειροκίνητο σβήσιμο λοιπόν και να τα σβήσω,αλλά τότε λαμβάνω το μήνυμα πως δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό,γιατί το δικαίωμα το έχει ο TrustedInstaller. Έψαξα να μάθω τρόπο να περάσω τα δικαιώματα από το TrustedInstaller σε εμένα,αλλά όταν πατάω το τελευταίο κλικ στο "OK" για να τελειώσει η διαδικασία,μου εμφανίζεται νέο μήνυμα λάθους το οποίο με ενημερώνει πως δεν έχω τα δικαιώματα για να αποκτήσω τα δικαιώματα! Είμαι ο μοναδικός χρήστης του υπολογιστής μου,δηλαδή ο administrator. Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου εκτός από το format ?
hawkpilot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Άνοιξε από το control panel το programs & features και όταν γεμίσει η λίστα επέλεξε από αριστερά το view installed updates. Στη νέα λίστα που θα πάρεις θα βρεις τον IE9 και μπορείς να τον απεγκαταστήσεις.
tilbellos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μία επαναφορά συστήματος και είσαι κομπλέ
filip123go Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μία επαναφορά συστήματος και είσαι κομπλέ Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα...! Εναλλακτικά δοκίμασε το revo uninstaller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.