Katsalaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0621038&catid=100800 http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_990-3799.php Καλησπέρα σε όλους. Λόγω οικονομικών προβλημάτων ενδιαφέρομαι για αυτο το οικονομικό smartphone. Ποια είναι η γνώμη σας;;; Θέλω κυριως μονο για Browsing και καμια εφαρμογούλα απο το Μarket. Ξέρω οτι θα μου προτείνετε το αξιόλογο Ideos X5 με 60€+. Αλλά οπως σας είπα... Νο money no honey...Περιμένω την απάντηση σας. Σ'ευχαριστω πολύ.
pc_admin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Απο οσο εχω διαβασει σε διαφορα sites ,ειναι το πιο value for money android στην τιμη κατω απο 150 ευρω Κοντραρει το zte blade που μεχρι τωρα δεν ειχε αντιπαλο στα value κινητα .το ideos x5 , ειναι μεν λιγο καλυτερο αλλα και πιο ακριβο.Οθονη εχουν την ιδια ,αλλα υπερτερει αλλου το ideos. Δεν το εχω δει, σου λεω τι εχω διαβασει μεχρι τωρα.Την δουλεια του την κανει μια χαρα και η οθονη ειναι αρκετα βολικη για ιντερνετ αφου ειναι 3.5 ιντσες. Εγω αν επαιρνα τωρα κινητο θα το επαιρνα αυτο. Θα παρω κατα τα χριστουγεννα που θα εχω και περισευμα μερικα ευρω (πιστευω!)
Katsalaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σ'εευχαριστω για την απάντηση σου. Μάλλον μπορει να περιμένω μεχρι τα χριστουγεννα μπορεί να βγει καποιο καλύτερο οικονομικό smartphone!
pc_admin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εκεινο που ξερω οτι σιγουρα θα βγει συντομα (Οκτωβριος-Νοεμβριος στην Ελλαδα) ειναι το Huawei Sonic U8650, Με οθόνη 3.5 ίντσες και τιμη να παιζει πιστευουν γυρω στα 120 ευρω. Σε συγκριση με το Alcatel OT-990 χανει στην Ram θα εχει 256mb ενω το alcatel εχει 512 Τα Χριστουγεννα βεβαια λογω προσφορων πιστευω θα πεσουν λιγο οι τιμες σε καποια και ισως και στο alcatel που οπως ειπα ειναι το πιο value for money android αυτην την στιγμη
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια το πηρα για τη κοπελα μου,το επαιξα λιγο εχει πολυ καλη ποιοτητα,στιβαρο κινητο ,πολυ καλη οθονη κ για τα λεφτα του οντως ειναι οτι καλυτερο,επισης ειναι κ απο τα λιγα που εχουν κ 3g εννοω για βιντεοκληση με δευτερη καμερα μπροστα στο ΠΑΚΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ .
Katsalaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια το πηρα για τη κοπελα μου,το επαιξα λιγο εχει πολυ καλη ποιοτητα,στιβαρο κινητο ,πολυ καλη οθονη κ για τα λεφτα του οντως ειναι οτι καλυτερο,επισης ειναι κ απο τα λιγα που εχουν κ 3g εννοω για βιντεοκληση με δευτερη καμερα μπροστα στο ΠΑΚΕΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ . Ξέρεις αν υποστηρίζει Flash ; Στα παιχνίδια κολλάει; Δοκίμασες;
nikoskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρεις αν υποστηρίζει Flash ; Στα παιχνίδια κολλάει; Δοκίμασες; Flash δεν υποστηρίζει αλλά αν εξαντλείς την ένοια του Flash στα Youtube videos, τότε no worries. Youtube δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα μιας και υπάρχει app που από εκεί τα παρακολουθείς. Δεν ξέρω αν με κάποιον άλλον browser όπως Maxthon,Skyfire κλπ είναι δυνατή η αναπαραγωγή περιεχομένου flash.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry που αργησα οντως flash δεν υποστηριζει κ στα παιχνιδακια τα τρεχει μια χαρα . Μια αλλη παρατηρηση παιδια κ οποιος μπορει ας βοηθησει διοτι η μονη συσκευη αντροιντ που ειχα ποτε μου ειναι αυτη της κοπελιας μου, εγω παραμενω προς το παρον στο omnia hd τρομερη συσκευη αλλα με εχει φαει κ εμενα να παω σε αντροιντ μονο που ξενερωσα πλεον στο εξης : Βαζω εφαρμογες κ παιχνδια κ συνηθως γεμιζει η μνημη τηλεφωνου διοτι εκει τα αποθηκευει ,εχει την εκδοση 2.2.2 , ε καποια στιγμη μου λεει οτι η μνημη τηλ. ειναι γεματη οποτε πρεπει να αφαιρεσω κατι οποτε πηγαινω κ βρισκω τις ρυθμισεις-εφαρμογες κτλ κ οσα εχουν σωθει στη μνημη τηλ.νου κ κ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΕ τα μεταφερω στην καρτα μνημης, το θεμα ειναι πως αυτο ειναι παπαρια δηλαδη σε ολα τα αντροιντ ετσι ειναι ? Δεν εχει απο την αρχη να τα σωζεις στην καρτα μνημης για να μην εχεις προβλημα μετα στη μνημη τηλεφωνου? Τωρα εχουν μεινει στην μνημη τηλ.νου μονο 25-30mb καπου εκει. Μπορω να κανω κατι σε αυτο ?
loukasonetouch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπέρα και από μένα .... εδώ και δυο μέρες έχω αγοράσει το alcatel ot-990 είμαι αρκετά ικανοποιημένος .. είναι αρκετά γρήγορο στιβαρό με καλή απόκριση στην οθόνη... στα μείον θα έβαζα την κάμερα και το πληκτρολόγιο που εμφανίζει γιατί είναι σχετικά μικρό... αντιμετωπίζω και ένα πρόβλημα το bluetooth μου δεν στέλνει σε κινητά το δοκίμασα με το laptop και έστειλε ελπίζω να είναι κάποια ρύθμιση και να μην χρειαστεί να το πάω πίσω.... ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.