sculper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Newnigma2.to image…ρυθμίσεις και άλλα???? Γεια σας, Ένας φίλος μου έχει το dream 500 HD και έβαλε το image από το www.newnigma2.to Ο λόγος διότι είναι το μόνο που συνεργάζεται καλά με τα diseqc. Τα θέματα του είναι τα εξής: 1) Που μπορεί να βάλει άλλο plugin ή να ανανεώσει αυτό που είναι default (το cccam)??? Όσο και αν έψαξε στο menu δεν κατάφερε καν να το εντοπίσει. 2) Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει το menu??? Να μην μπορεί κάποιος να πειράξει ρυθμίσεις κτλ? Και αν ναι που ορίζει κωδικό κτλ? 3) Ο φίλος μου έβαλε πιάτο με 10 δορυφόρους από msg όπως και εγώ. Απλά πιστεύει ότι υπάρχει θέμα με κάποιος από τους 10. Που και πως μπορεί να δει για το κάθε lnb αν το σήμα τους είναι full και σωστό??? 4) Πως και από πού κατεβάζεις για αυτό το Image … skins κτλ? Δεν βρήκαμε επίσης τίποτα στο menu. Στο Gemini image ήταν όλα πιο εύκολα. Ελπίζω να μπορέσετε να μας βοηθήσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.