Προς το περιεχόμενο

Ποια ανεμιστηρακια να αγορασω για το κουτι μου?

epivitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους, πριν λιγο καιρο εφτιαξα το pc της υπογραφης μου και θελω να αλλαξω τα fanακια που ειχε το κουτι (τα οποια ειναι ο,τι πιο ψοφιο εχω συναντησει) με 3 καινουργια 12αρια.

Ποια εχετε να μου προτεινετε που να ειναι αρκετα αθορυβα αλλα να δημιουργουν και ρευμα αερα μεσα στο κουτι? Τιμη οχι πανω απο 50 ευρω και τα 3 μαζι.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που υπαρχουν τα ανεμιστηρακια και δεν σε ενοχλει ο θορυβος,μην νομιζεις οτι βαζοντας καποια αλλα καλυτερα θα δεις αρκετη διαφορα στην θερμοκρασια.

Λογικα το κουτι σου ειχε μεσα αυτα τα ανεμιστηρακια της coolermaster που γυριζουν στις 1000 στροφες.Εγω στην θεση σου δεν θα τα αλλαζα αλλα εαν θελεις να τα αλλαξεις βαλε 3 τετοια και εισαι οκ Enermax T.B Silent Manual UCTB12A ΤΙΜΗ 13.41 € Χ 3 = 40,23

Δημοσ.

Ναι ε?τωρα που τα ειδα σε ενα review,καλα μου φανηκαν.

Καλα το οτι τα εχεις και καθονται εσυ δεν μου λεει κατι.στανταρ θα δουλευαν μια χαρα απλα θα ειδες μετα κατι καλυτερο και θα πηγες να το παρεις.ανεξαρτητου τιμης :P :P

Τεσπα,ειδα και εγω αυτα που προτεινεις εσυ και οντως ειναι καλυτερη λυση.μονο vision εψαξα προσωπικα.

Δημοσ.

Κατ'αρχην σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας. Τα 18 ευρω που θελει ο be quiet να πω την αληθεια δεν το κοβω να τα δινω x3.

Ο Noiseblocker PL2 αξιζει τα παραπανω ευρω που κανει σε σχεση με τον NoiseBlocker BlackSilent XL1 ? Ειναι δοκιμασμενες λυσεις και οι 2 ? Στον δευτερο γλυτωνω και τα μεταφορικα.

Οι θερμοκρασιες μου τωρα ειναι σε idle αυτες

ek3nyu.jpg

και σε load αυτες

2lvmo37.jpg

Δημοσ.

+1 για τα Noiseblocker μπορεί να μην δεις τρελές διαφορές στης θερμοκρασίες άλλα στον θόρυβο θα δεις

Σε ποια απο τα 2 Noiseblocker που εχουν πραταθει αναφερεσαι? Στο θορυβο δεν εχω προβλημα,μια χαρα ησυχο ειναι, απλα στο airflow νομιζω πως δεν τα παει καλα το κουτι.

Δημοσ.

epivitor και τα 2 nb που ειπώθηκαν πιο πάνω είναι καλά. Τα PL έχουν μεγαλύτερη ροή αέρα...

Οπότε διαλέγεις και παίρνεις... Αν δε το κάνεις για το θόρυβο πάντως ε δεν θα δεις και τρελές διαφορές σε θερμοκρασίες...

Δημοσ.

Δεν μου λες,το δωματιο που εχεις τον υπολογιστη εχει κλιματιστικο μεσα?και εαν ναι περιπου ποσοι ειναι οι βαθμοι οταν εβγαλες την φωτο?γιατι βλεπω οτι οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι και ασχημες.

Δημοσ.

Το δωματιο εχει θερμοκρασια 27-28 βαθμους και η ψυχτρα της cpu ειναι η CoolerMaster Hyper 212 plus με το μανισιο fanακι.

Μαλλον για αρχη θα αγορασω ενα noiseblocker pl για να βγαζει απο πισω τον αερα της cpu και μετα βλεπουμε.

Δημοσ.

Τελικα πηρα 2 Noiseblocker pl, ενα πισω και ενα μπροστα στους δισκους και τα αποτελεσματα ειναι σε idle αυτα

14xfgr9.jpg

και σε load αυτα

f0sqbp.jpg

Αρκετη διαφορα θα ελεγα,ειδικα σε load κατασταση

Δημοσ.

Ωραίοι αυτοι οι nb αυτους έχω και εγώ (3) στο πάνω μερος του κουτιού μου , αλλα ειναι τόσο αθόρυβοι που τελικά αναρωτίεσαι αν λειτουργουν και μεταφέρουν αρκετό θερμό αέρα έξω απο το κουτί :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...