thommas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Λέω να πάρω αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-SickleFlow-Blue-LED-Fan-120mm-R4-L2R-20AC-GP.htm γιατί θέλω κάτι αθόρυβο και αποδοτικό. Τα 19.0 dB που έχει θα ακούγονται? Είδα ότι έχει καλό Air Flow. Τον τελευταίο καιρό είχα στο κουτί μου ένα http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-SAF-S12-E1-GP-Black-Fan-120mm-SAF-S12-E1-GP.htm αλλά δεν κάνει και πολύ δουλειά (άσχετα αν δεν ακούγεται τίποτα!).
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 O CoolerMaster SickleFlow Λογικά έχει 19db Στο Minimum των στροφών. Εχω 2 τέτοιους σε κόκκινο. Οταν είναι στο full δε παλεύονται. Αλλά αν τους έχεις στις 1200-1500 Στροφές είναι μια χαρά ανεμιστήρια...
thommas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου. Εσύ μπορείς να τους αλλάξεις στροφές? Γιατί σε αυτόν που ανέφερα ότι έχω τώρα δεν μπορώ.
thommas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εννοείς δε μπορεις; Πως δοκίμασες; Με το πρόγραμμα speedfan. Δεν θυμάμαι αν είχα προσπαθήσει με άλλο. Το έχω συνδέσει στην μητρική τον case fan.
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Με το Speedfan Ποτέ δε κατάφερα να μειώσω ή αυξήσω στροφές σε ανεμιστήρες. Ισως δεν ασχολήθηκα κιόλας μαζί του. Από την στιγμή που το έχεις συνδέσει στη Mobo λογικά μέσω Bios Μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση. Αν πάλι δεν έχεις επιλογή (που λίγο δύσκολο) μπορείς να πάρεις ένα μετατροπέα 12V to 7V και να συνδέσεις έτσι το ανεμιστήρι...
thommas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Με το Speedfan Ποτέ δε κατάφερα να μειώσω ή αυξήσω στροφές σε ανεμιστήρες. Ισως δεν ασχολήθηκα κιόλας μαζί του. Από την στιγμή που το έχεις συνδέσει στη Mobo λογικά μέσω Bios Μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση. Αν πάλι δεν έχεις επιλογή (που λίγο δύσκολο) μπορείς να πάρεις ένα μετατροπέα 12V to 7V και να συνδέσεις έτσι το ανεμιστήρι... Ωραία θα κοιτάξω και στο bios. Εσένα αλλάζει στροφές ανάλογα με την θερμοκρασία ή δουλεύει από μόνο του στο max και αν είναι τις αλλάζεις εσύ?
Thanos1972 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ τα έχω πάνω σε fan controller... Εσυ παλι.....αυτο ελειπε να μην τα εχεις σε κατι επανω. (βασικα ποσταρισα και εγω για να πω οτι ουτε η δικη μου η μητρικη εχει στο bios κατι για τους ανεμιστηρες αλλα και οτι με το speedfan και εγω ποτε δεν καταφερα να αλλαξω κατι σε ανεμιστηρακια). Αυτα.
karmen1983 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εσυ παλι.....αυτο ελειπε να μην τα εχεις σε κατι επανω. (βασικα ποσταρισα και εγω για να πω οτι ουτε η δικη μου η μητρικη εχει στο bios κατι για τους ανεμιστηρες αλλα και οτι με το speedfan και εγω ποτε δεν καταφερα να αλλαξω κατι σε ανεμιστηρακια). Αυτα. Φυσικά και τα έχω και φυσικά και είναι Sleevarismena
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.