traganeus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας και μου banaran τον λογαριασμό μου στο google adsense θέλω να βρώ κάποια άλλη εταιρεία και να βάλω διαφημίσεις στο blog μου. Κόντευα να μαζέψω 200.000€ ρε γαμώτο και μου το χάλασαν :-D Έχετε να προτείνεται τπτ???? ξέρω οτι δεν παίζει να βγάλω τπτ, αλλα έχει τον χαβαλέ του. στο google ads είχα μαζέψει 19 ολόκληρα ευρό!!!!
chria1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σε μπάναραν το account στο Adsense, θα σε ξαναμπανάρουν και στα άλλα ad sites Τι περιεχόμενο έχεις? Γιατί σε μπάναραν?
traganeus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σε μπάναραν το account στο Adsense, θα σε ξαναμπανάρουν και στα άλλα ad sites Τι περιεχόμενο έχεις? Γιατί σε μπάναραν? Είχα πει σε 5-6 άτομα να πατάνε στις διαφημίσεις όταν μπαίνουν. και γιαυτό τον λόγο με μπάναραν...
chria1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα πει σε 5-6 άτομα να πατάνε στις διαφημίσεις όταν μπαίνουν. και γιαυτό τον λόγο με μπάναραν... Εεεε φίλε μου, όλοι το έχουμε σκεφτεί αυτό Θα είχε πέσει έξω η Google έτσι. Πρέπει να διαβάσεις τα TOS της υπηρεσίας.
chria1979 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει πάντως το start2click, δεν ξέρω βέβαια αν πληρείς τις προϋοποθέσεις. Ρίξε μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.