sintalkas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα ,όταν εκκινώ τον υπολογιστή μου βγάζει 3 ενοχλητικά αρχεία ήχου και εικόνας αμέσως μόλις φορτώσει τα εικονίδια εκκίνησης, βρήκα ότι είναι στον φάκελο εκκίνηση αλλά δεν έχω ιδέα πως να τα διαγράψω από εκεί (το σύστημα μου τρέχει τα windows 7).Έχετε καμιά ιδέα να μου δώσετε τα φώτα σας?
mvaggel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά τα κάνεις drag n drop στην επιφάνεια εργασίας. ΠΡΟΣΟΧΗ μετακίνηση και όχι αντιγραφή.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εκεί που τα βρήκες κάνεις δεξί κλικ πάνω τους και διαγραφή.
sintalkas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καλά τα λέτε αλλά ο φάκελος εκκίνηση που βρίσκεται στον c: ?
orotoi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και απο το start-programs-startup (εκεί που τα βρήκες δηλαδή) να πας και να τα σβήσεις το ίδιο είναι. Αλλιώς.. > C:\Users\<user_name>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup <user_name> = το όνομα χρήστη που μπαίνεις στα windows.
sintalkas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 οκ thanks guys για την βοήθεια ,έπιασε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.