Hal9000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα ακόμα Android Honeycomb είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά, αυτή τη φορά από τη Toshiba η οποία παρουσίασε στην IFA 2011 το νέο της δημιούργημα, το AT 200. Η Toshiba ισχυρίζεται ότι το νέο της δημιούργημα όταν κυκλοφορήσει θα είναι το πιο λεπτό tablet της αγοράς με το πάχος του να κυμαίνεται στα 7.7 χιλιοστά. Με μια γρήγορη σύγκριση με το iPad 2 που κάναμε όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της εταιρείας αν και η διαφορά είναι αμελητέα χωρίς να δημιουργεί κάποιο διαφορετική αίσθηση στο χέρι. Διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών με ανάλυση 1280x800, επεξεργαστή διπλοπύρηνο στο 1.2GHz καθώς και δύο κάμερες των 5 και 2 megapixel αντίστοιχα. Πάνω στο tablet βρίσκουμε αρκετές θύρες κάτι που δε συνιθίζεται γενικώς στην κατηγορία. Αυτές είναι μια micro USB, micro HDMI για σύνδεση με τηλεόραση καθώς και μια θύρα microSD έτοιμη να υποδεχθεί τις κάρτες των φωτογραφικών σας μηχανών. http://www.youtube.com/watch?v=_v1Vz6Bj3_M
hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 δεν λεει να μπει στο ινσομνια.γρ το ατιμο...
Menoula2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΕΕΕ ρε τι βγαζει η Ιαπωνιααααααααα και τα πληρωνουμε εμεις χρυσα.... Καλο καλο
salazar1991 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια αυτο σερνεται.Βεβαια ειναι πρωτοτυπο..Αντε να βγει στην αγορα
1lj4z1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και εννοείται πως το iPad 3 θα είναι πιο λεπτό, σιγά μην το αφήσει έτσι η Apple!
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μου αρεσει πιο πολυ η φωνη και η ροη του λογου του δευτερου που μιλαει. Νo offence αλλα ο πρωτος δε το εχει και πολυ με τις παρουσιασεις
gk13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ε ρε TOSHIBA γιαυτό σε έχω μέσα στην καρδιά μου...................,δώσε πόνο!!!
agamoi-thytai Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μου αρεσει πιο πολυ η φωνη και η ροη του λογου του δευτερου που μιλαει. Νo offence αλλα ο πρωτος δε το εχει και πολυ με τις παρουσιασεις Ο δεύτερος είναι μια γνωστή φίρμα!
Jason13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ο δεύτερος είναι μια γνωστή φίρμα! Ο πρωτος ειναι ο HAL9000 και ο δευτερος ο paredwse?
Tenshi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 "Αυτή τη στιγμή κρατάμε ένα απο τα είκοσι δεκαεννιά πρωτότυπα, που έχουν κατασκευαστεί στο χέρι"
vfragos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μου αρέσει η πληρότητα από θύρες που έχει σε αυτό το βάρος και το compact μέγεθος. Επίσης πολύ καλό αυτό που είπαν για την καινούργια micro sd, θα υποστηρίζει μέχρι 64gb ή και παραπάνω, θα είναι και πιο γρήγορες οι μνήμες; Εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο η οθόνη του Galaxy tab 10.1 και το interface του (mini apps). Επίσης η υποστήριξη της Samsung σε αναβαθμίσεις έχω την εντύπωση ότι θα είναι καλύτερη. Δίλημμα μεγάλο.
LLNEO Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μου αρεσει πιο πολυ η φωνη και η ροη του λογου του δευτερου που μιλαει. Νo offence αλλα ο πρωτος δε το εχει και πολυ με τις παρουσιασεις Εμένα η φωνή του δεύτερου μου κυλάει τα άντερα πάντως.
marios32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δώσε παρεδώσε στον λαό Τελικά φόρτωσε το ινσόμνια ; Τέλειο φινίρισμα το ταμπλετάκι, θύρες τα πάντα όλα έχει.. μια χαρά. Μένει μόνο να μάθουμε τιμή(πρέπει να είναι πιο κάτω από transformer λογικά)
ElectricMessiah Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ελα να αρχισουν να πεφτουν οι μηνυσεις σιγα σιγα απο την apple. παμε! "ειναι tablet; μηνυση! εφηυραμε το tablet! ειναι ορθογωνιο; μηνυση! εφηυραμε το ορθογωνιο tablet ειναι touch φορητη συσκευη; μηνυση! εφηυραμε τις touch φορητες συσκευες [...] παρακαλω να απαγορευτει να πωλειται εκει που πουλαω εγω το ipad. αυτα..."
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ελα να αρχισουν να πεφτουν οι μηνυσεις σιγα σιγα απο την apple. παμε! "ειναι tablet; μηνυση! εφηυραμε το tablet! ειναι ορθογωνιο; μηνυση! εφηυραμε το ορθογωνιο tablet ειναι touch φορητη συσκευη; μηνυση! εφηυραμε τις touch φορητες συσκευες [...] παρακαλω να απαγορευτει να πωλειται εκει που πουλαω εγω το ipad. αυτα..." Γιατί πρέπει να καταστρέφουμε κάθε thread. Βλέπεις πουθενά να ανοίγει "θέμα" για μηνύσεις και Apple κλπ; Γιατί να γίνει flame πάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα