Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ακόμα Android Honeycomb είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά, αυτή τη φορά από τη Toshiba η οποία παρουσίασε στην IFA 2011 το νέο της δημιούργημα, το AT 200.

Η Toshiba ισχυρίζεται ότι το νέο της δημιούργημα όταν κυκλοφορήσει θα είναι το πιο λεπτό tablet της αγοράς με το πάχος του να κυμαίνεται στα 7.7 χιλιοστά. Με μια γρήγορη σύγκριση με το iPad 2 που κάναμε όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της εταιρείας αν και η διαφορά είναι αμελητέα χωρίς να δημιουργεί κάποιο διαφορετική αίσθηση στο χέρι.

P1010574.JPG

post-39041-0-08283400-1315235990_thumb.jpg post-39041-0-46039800-1315235993_thumb.jpg post-39041-0-11121800-1315235997_thumb.jpg post-39041-0-09707700-1315236002_thumb.jpg

Διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών με ανάλυση 1280x800, επεξεργαστή διπλοπύρηνο στο 1.2GHz καθώς και δύο κάμερες των 5 και 2 megapixel αντίστοιχα. Πάνω στο tablet βρίσκουμε αρκετές θύρες κάτι που δε συνιθίζεται γενικώς στην κατηγορία. Αυτές είναι μια micro USB, micro HDMI για σύνδεση με τηλεόραση καθώς και μια θύρα microSD έτοιμη να υποδεχθεί τις κάρτες των φωτογραφικών σας μηχανών.

Δημοσ.

Μου αρεσει πιο πολυ η φωνη και η ροη του λογου του δευτερου που μιλαει.

Νo offence αλλα ο πρωτος δε το εχει και πολυ με τις παρουσιασεις

Ο δεύτερος είναι μια γνωστή φίρμα!

Δημοσ.

Μου αρέσει η πληρότητα από θύρες που έχει σε αυτό το βάρος και το compact μέγεθος. Επίσης πολύ καλό αυτό που είπαν για την καινούργια micro sd, θα υποστηρίζει μέχρι 64gb ή και παραπάνω, θα είναι και πιο γρήγορες οι μνήμες;

Εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο η οθόνη του Galaxy tab 10.1 και το interface του (mini apps). Επίσης η υποστήριξη της Samsung σε αναβαθμίσεις έχω την εντύπωση ότι θα είναι καλύτερη. Δίλημμα μεγάλο.

Δημοσ.

Μου αρεσει πιο πολυ η φωνη και η ροη του λογου του δευτερου που μιλαει.

Νo offence αλλα ο πρωτος δε το εχει και πολυ με τις παρουσιασεις

Εμένα η φωνή του δεύτερου μου κυλάει τα άντερα πάντως. :P

Δημοσ.

Δώσε παρεδώσε στον λαό :lol:

Τελικά φόρτωσε το ινσόμνια ; :P

Τέλειο φινίρισμα το ταμπλετάκι, θύρες τα πάντα όλα έχει.. μια χαρά. Μένει μόνο να μάθουμε τιμή(πρέπει να είναι πιο κάτω από transformer λογικά)

Δημοσ.

ελα να αρχισουν να πεφτουν οι μηνυσεις σιγα σιγα απο την apple. παμε!

"ειναι tablet; μηνυση! εφηυραμε το tablet!

ειναι ορθογωνιο; μηνυση! εφηυραμε το ορθογωνιο tablet

ειναι touch φορητη συσκευη; μηνυση! εφηυραμε τις touch φορητες συσκευες

[...]

παρακαλω να απαγορευτει να πωλειται εκει που πουλαω εγω το ipad.

αυτα..."

• Super Moderators
Δημοσ.

ελα να αρχισουν να πεφτουν οι μηνυσεις σιγα σιγα απο την apple. παμε!

"ειναι tablet; μηνυση! εφηυραμε το tablet!

ειναι ορθογωνιο; μηνυση! εφηυραμε το ορθογωνιο tablet

ειναι touch φορητη συσκευη; μηνυση! εφηυραμε τις touch φορητες συσκευες

[...]

παρακαλω να απαγορευτει να πωλειται εκει που πουλαω εγω το ipad.

αυτα..."

Γιατί πρέπει να καταστρέφουμε κάθε thread. Βλέπεις πουθενά να ανοίγει "θέμα" για μηνύσεις και Apple κλπ; Γιατί να γίνει flame πάλι; :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...