kostandinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα,πειτε μου σας παρακαλω ,ποια συσκευη κινητου εχει καλο gps,η μαρκα δεν με ενδιαφερει,οσο η τιμη ναναι οικονομικη,το χρειαζομαι για μηχανακι.
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 lg optimus one p500... στα 150€ το καλυτερο gps που μπορεις να βρεις!
dimitrisOS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ή μια συσκευη νοκια αυτη εχει καλο GPS που εχω δει σε ενα N8
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα,πειτε μου σας παρακαλω ,ποια συσκευη κινητου εχει καλο gps,η μαρκα δεν με ενδιαφερει,οσο η τιμη ναναι οικονομικη,το χρειαζομαι για μηχανακι. Βασικά με το πρόγραμμα πάει και όχι με το gps σαν δέκτη. Έχεις χρησιμοποιήσει ή δει κάποιος GPS navigation που να σου άρεσε;
kostandinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ,αλλα μονο σε συσκευη GPS,to MIO MOOV 330
orlox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σε optimus one χρησιμοποιουσα και εγω το navigon με ακουστικα. Εχει ομως ενα ελλατωμα που το συνηθησα αργοτερα. Λεει "ΣΤΡΙΨΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.......... Σε 300 μετρα" Αντι να σου πει "σε 300 μετρα στριψτε αριστερα" ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.