geioannou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες αθλιο τι ακριβος εννοεις ? εχεις αλλη εμπειρία απο νετβοοκ, η το συγκρινεις με Laptop ?
ardo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες αθλιο τι ακριβος εννοεις ? εχεις αλλη εμπειρία απο νετβοοκ, η το συγκρινεις με Laptop ? Δεν ειχα netbook, αλλα απο περιεργεια δοκιμασα μετα, σε καταστηματα το touchpad των αλλων netbook με τιμες 250-300 ευρω και δεν ειχα κανενα προβλημα! Αν τοχα δοκιμασει πριν, εγω προσωπικα, δεν θα το επαιρνα.
ipal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εχει απο τα πιο μικρα touch... Ισως γιαυτο υπαρχει μονο εδω και Κινα Παντως στο πλαισιο ειχα δει και καποιο αλλο στα 280€ (δε θυμαμαι τωρα ποιο) με σχεδον το ιδιο μικρο touch. Δεν εχει σχεση με τιμη.
zacharis1955 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ενα - ειναι το ποντικι...δεν με βολευει... Μικρό το κακό... Ετσι κι' αλλιώς σχεδόν όλοι μόνο ποντίκι χρησιμοποιούμε πλέον γιατί το touchpad τις περισσότερες φορές δεν βολεύει ανεξάρτητα από τό μέγεθος του οπότε είναι μόνο για emergency καταστάσεις... Υπάρχουν κάτι μικρά ασύρματα laser ποντικάκια όπως π.χ τό Asus Vento MW-961 (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911043) ή τό Nilox Wireless Nano Mouse (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505738) πού είναι τέλεια γιά τη περίπτωση...
mants118 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 5 ώρες;;; μια χαρά!!! λέμε για χρήση ίντερνετ μέσω wifi έτσι;;; (αυτό με ενδιαφέρει κυρίως) ναι, το touchpad είναι μινιατούρα αλλά να σου πω την αλήθεια με ένα "ποντικάκι" γίνετε δουλειά μια χαρά!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 5 ώρες με WiFi ανοικτό 3cell μπαταρία? Παιδιά δεν παίζει με την καμία αυτό...
mants118 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 5 ώρες με WiFi ανοικτό 3cell μπαταρία? Παιδιά δεν παίζει με την καμία αυτό... 3 cell είναι ή 6 cell;;; γιατί νομίζω ότι είναι 6 cell;;; Σήμερα έληξε η προσφορά και ξαναπήγε στα 222 ευρώ...
eko13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μπορει να συγκεκριμενο να συνδεθει καπως με τηλεοραση για να δεις ταινια? HDMI δεν εχει απο οτι λετε... Με την θυρα VGA που εχει γινεται? Η' θα βγαζει σφαλμα? Ηχο θα εχει?
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Με την θυρα VGA που εχει γινεται? Η' θα βγαζει σφαλμα? Ηχο θα εχει? Aν η τηλεόρασή σου έχει είσοδο VGA γίνεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα απλά ρυθμίζοντας την κατάλληλη ανάλυση για την TV σου. Ήχο δεν θα έχεις από την VGA. Θα πρέπει να συνδέσεις την έξοδο ακουστικών του netbook με την είσοδο Audio IN της VGA στην TV σου...
eko13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω και εγω κατι τετοιο φανταζομουν, απλα δεν μου εχει τυχει ως τωρα...
LunaDark Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 παντως το ποντικι δεν ειναι και τοοοοσο κακο... η μπαταρια ειναι 6 cell και κραταει πολυ!!!
mants118 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 παντως το ποντικι δεν ειναι και τοοοοσο κακο... η μπαταρια ειναι 6 cell και κραταει πολυ!!! είναι καθαρά θέμα συνήθειας όπως και η 10" οθόνη πιστεύω... Πάντως εσένα η γνώμη σου είναι θετική έτσι;;; Τα πλαστικά του είναι καλά έτσι;;;;
Locko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 είναι καθαρά θέμα συνήθειας όπως και η 10" οθόνη πιστεύω... Πάντως εσένα η γνώμη σου είναι θετική έτσι;;; Τα πλαστικά του είναι καλά έτσι;;;; Εγώ πάντως το τσίμπησα χθες από την E-Gate (http://www.e-gate.gr/notebooks-netbooks-pna-and-gps/notebooks-and-netbooks/netbooks-el/lenovo-ideapad-s100-59303961.html). Από την λίγη χρήση που του έχω κάνει μέχρι τώρα η πρώτη εντύπωση είναι ότι σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Η 10άρα οθόνη είναι καθαρά συνήθεια (εδώ διαβάζαμε σε 3,5'' στο i-phone), το πλαστικό κάλλυμα φαίνεται αρκετά στιβαρό (δεν του έχω κάνει crash test ακόμα!). Με 3-4 ανοιχτά tab και ένα αρχειάκι στο excel το μηχάνημα φυσάει και δεν κολλάει ποτέ και με 6-cell μπαταρία είσαι 4-5 ώρες μακριά από πρίζες. Πολύ καλη αγορά μπορώ να πω.
mants118 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 το πλαστικό κάλλυμα φαίνεται αρκετά στιβαρό (δεν του έχω κάνει crash test ακόμα). ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!! να σου πω την αλήθεια σε αυτά τα συμπεράσματα είχα καταλήξει κι εγώ όταν το πρωτοείδα στα μαγαζιά... λογικά θα το τσιμπήσω κι εγώ...!!
steliosan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 συνάδελφοι το πήρα σήμερα και το φορτώνω τα προγράμματα που θα χρησιμοποιώ. με απεγκαταστημένο το μακάφι που είχε και με ρύθμιση να ΜΗΝ κάνει οικονομία στη μπαταρία, δουλέυει μια χαρά. δυστυχώς κι εγώ το πήρα με τα 222€, αλλά ελπίζω να μην παρουσιάσει τπτ στο μέλλον και να κάνω την απόσβεση γρήγορα. προτείνεται σαν αγορά χωρίς δεύτερη σκέψη. αν θέλετε να δείτε κάποιες φωτογραφίες απ'το ξεπακετάρισμα: ........ αν βρεθεί και τρόπος να μπει ακόμα 1 gb μνήμη, καθαρίσαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα