LunaDark Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εμενα ο κωρσοβολος μου ειπε οτι δεν ειναι επεκτασιμη...τι να πω...οτι να ναι απλα....
iguana Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Διάβασα αυτό για τον πώλητή και πραγματικά απορώ μερικές φορές με τι κριτήρια προσλαμβάνουν προσωπικό..Επίσης απορώ αν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του netbook. Έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν ενα eeepc 7αρι , χωρίς καν τον κλασικο atom 1gz επεξεργαστή αλλά με celeron στα 900mhz και μπορώ αν πω΄ότι για την χρήση για την οποία δημιουργήθηκε αυτή η κατηγορια υπολογιστων είναι ΑΡΙΣΤΟ! Φαντάσου λοιπόν με ένα ποιο σύγχρονο μηχανηματάκι όπως αυτό της προσφοράς πόσο καλυμένος θα ήσουν..Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα firefox με 10 tabs ανοιχτα και άλλα 5-6 στον chrome και το μηχάνημα ούτε σέρνεται ούτε αγκομαχάει και π@παριές..Έχω δει HD ταινίες με σύνδεση σε projectra μια χαρά.Δεν συζητάμε για word κτλ. Είναι κρίμα να βγάινει ο κάθε πωλητής και να το παίζει αυθεντία..
LunaDark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 iguana πολυ χαιρομαι με αυτα που λες γιατι να σου πω την αληθεια λιγο αγχος το εχω.... τωρα τι να σου πω...μαλλον θα επεσα κι εγω στην περιπτωση... θα περιμενω καμια βδομαδα ακομα μηπως και το βγαλουν σε καμια προσφορα παλι και την επομενη εβδομαδα θα σας ω πως μου φανηκε!!!! ερωτηση...σχεδον ολα τα νετ εχουν βαρος 1 με 1μισι κιλο, μεταφερονται ανετα σε μια τσαντα?εννοω και να το εχεις ολη μερα μαζι σου φανταζομαι δεν κουραζεσαι ε? Παιδια, καλησπερα σας.... εχετε υπ'οψιν σας και αυτο... http://www.zavvi.com/computing/laptops/lenovo-ideapad-s10-3-netbook/10538162.html κατι αλλο για κοτσο, αν τους παω παλιο λαπτοπ για αποσυρση μπορω να παρω την εκπτωση για αγορα νετμπουκ? σε ποσο καιρο στελνουν?
alexpen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 iguana πολυ χαιρομαι με αυτα που λες γιατι να σου πω την αληθεια λιγο αγχος το εχω.... τωρα τι να σου πω...μαλλον θα επεσα κι εγω στην περιπτωση... θα περιμενω καμια βδομαδα ακομα μηπως και το βγαλουν σε καμια προσφορα παλι και την επομενη εβδομαδα θα σας ω πως μου φανηκε!!!! ερωτηση...σχεδον ολα τα νετ εχουν βαρος 1 με 1μισι κιλο, μεταφερονται ανετα σε μια τσαντα?εννοω και να το εχεις ολη μερα μαζι σου φανταζομαι δεν κουραζεσαι ε? σε ποσο καιρο στελνουν? Επειδη ειναι δωρεαν η υπηρεσία (και αν δεν είναι σε χρεωνουν 1.2 ευρω ανα παραγγελια) στο στελνουν με τον πιο οικονομικο τροπο. Αυτο μεταφραζεται σε 5-10 εργασιμες. Πρακτικα αυτο σημαινει σε 10αρια ημερολογιακες ημερες. Παντως ειναι παρα πολυ αξιοπιστο. Ακομα και κατι να παει στραβα θα σε αποζημιωσουν 100% χωρις σουξου μουξου. Α, και εχεις και δυνατοτητα πληρωμης μεσω paypal...
kukukali Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Διάβασα αυτό για τον πώλητή και πραγματικά απορώ μερικές φορές με τι κριτήρια προσλαμβάνουν προσωπικό.. Το μότο της αγορας...<κανουνε πως τους πληρωνουν,κανουν πως δουλευουν>!
iguana Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 iguana πολυ χαιρομαι με αυτα που λες γιατι να σου πω την αληθεια λιγο αγχος το εχω.... τωρα τι να σου πω...μαλλον θα επεσα κι εγω στην περιπτωση... θα περιμενω καμια βδομαδα ακομα μηπως και το βγαλουν σε καμια προσφορα παλι και την επομενη εβδομαδα θα σας ω πως μου φανηκε!!!! ερωτηση...σχεδον ολα τα νετ εχουν βαρος 1 με 1μισι κιλο, μεταφερονται ανετα σε μια τσαντα?εννοω και να το εχεις ολη μερα μαζι σου φανταζομαι δεν κουραζεσαι ε? σε ποσο καιρο στελνουν? Δεν μπορω να σου πώ γιατί δεν το κουβαλάω όλη μέρα το έχω κυρίως στο σπίτι και σε ταξίδια αλλά το βάρος δεν νομίζω ότι προβληματιζει καθόλου , άλλωστε γιαυτο τον σκοπό γινανε τα νετμπουκ.Σε μια τσαντούλα που το έχω όταν ταξιδέυω ειναι πολύ άνετο αφου να φανταστείς την φορτωνω και με διάφορα άσχετα , βιβλία,εξωτερικούς σκληρούς κτλ για να μην πάει τσάμπα ο χώρος
LunaDark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 alexpen ευχαριστω για την απαντηση! Λοιπον, πηγα σημερα κωτσοβολο να το δω παλι (ανοιχτο αυτη τη φορα) ειναι αψογο και απ οτι ειδα καλα ετρεχε. Αφου η πωλητρια μου βγαλε την ψυχη μεχρι να την πεισω οτι δεν προκειται να αγορασω netbook αν δεν ξερω τι μπαταρια εχει, τελικα πηγε και ειδε το κουτι!!!!αλληλουια!!!6κελη τελικα επισης τη ρωτησα αν ειναι επεκτασιμη η μνημη και μου ειπε δεν ξερω οταν την ρωτησα πως μπορει να μαθει μου απαντησε απο πουθενα Και ερχομαι και διερωταμαι...τι ζωα ειναι αυτα ρε παιδια???ελεος!κι εγω δουλευα στο πλαισιο αλλα ημουν απολυτα εξυπηρετικη και οταν δεν ηξερα κατι σκιζομουν να το μαθω...ελεος!!!
zacharis1955 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 alexpen ευχαριστω για την απαντηση! Λοιπον, πηγα σημερα κωτσοβολο να το δω παλι (ανοιχτο αυτη τη φορα) ειναι αψογο και απ οτι ειδα καλα ετρεχε. Αφου η πωλητρια μου βγαλε την ψυχη μεχρι να την πεισω οτι δεν προκειται να αγορασω netbook αν δεν ξερω τι μπαταρια εχει, τελικα πηγε και ειδε το κουτι!!!!αλληλουια!!!6κελη τελικα επισης τη ρωτησα αν ειναι επεκτασιμη η μνημη και μου ειπε δεν ξερω οταν την ρωτησα πως μπορει να μαθει μου απαντησε απο πουθενα Και ερχομαι και διερωταμαι...τι ζωα ειναι αυτα ρε παιδια???ελεος!κι εγω δουλευα στο πλαισιο αλλα ημουν απολυτα εξυπηρετικη και οταν δεν ηξερα κατι σκιζομουν να το μαθω...ελεος!!! Κοίταξε το netbook από κάτω, αν υπάρχει ένα μικρό καπάκι με βιδούλα τότε μπορείς να αναβαθμήσεις τη μνήμη (και σε μερικά μοντελα και το HDD) εύκολα χωρίς μεγάλη διαδικασία...
orck Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Κοίταξε το netbook από κάτω, αν υπάρχει ένα μικρό καπάκι με βιδούλα τότε μπορείς να αναβαθμήσεις τη μνήμη (και σε μερικά μοντελα και το HDD) εύκολα χωρίς μεγάλη διαδικασία... Αυτο που λες δεν ισχυει παντα. Δεν μπορεις να ξερεις οπτικα τι ακριβως εχει μεσα ο υπολογιστης. Υπαρχουν υπολογιστες που εχουν δυο μνημες οι οποιες συνδιαζομενες μας κανουν την συνολικη μνημη. Δηλαδη εαν σου λεει οτι εχει 2GB, μπορει ειτε να εχει ενα dimm στα 2GB και το αλλο ελευθερο για επεκταση αλλα μπορει να εχει δυο dimm των 1GB. Πατατα ειναι αλλα προφανος το κανουν αυτο γιατι τα βρησκουν φτηνοτερα για κανα-δυο σεντς του δολλαριου.
zacharis1955 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Αυτο που λες δεν ισχυει παντα. Δεν μπορεις να ξερεις οπτικα τι ακριβως εχει μεσα ο υπολογιστης. Υπαρχουν υπολογιστες που εχουν δυο μνημες οι οποιες συνδιαζομενες μας κανουν την συνολικη μνημη. Δηλαδη εαν σου λεει οτι εχει 2GB, μπορει ειτε να εχει ενα dimm στα 2GB και το αλλο ελευθερο για επεκταση αλλα μπορει να εχει δυο dimm των 1GB. Πατατα ειναι αλλα προφανος το κανουν αυτο γιατι τα βρησκουν φτηνοτερα για κανα-δυο σεντς του δολλαριου. Τα καινούρια netbooks στη μεγάλη πλειοψηφία τους έχουν στο κάτω μέρος ένα ένα μικρό καπάκι με βιδούλα και κάτω από αυτό ένα slot γεμάτο με ένα sodimm του 1GB που μπόρεί να αντικατασταθεί εύκολα με ένα sodimm των 2GB... Στα παλιά μπορούσες να δείς ότιδήποτε... Τα notebooks αντίθετα έχουν σχεδόν πάντα δύο slot για μνήμη sodimm...
geioannou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 δεν στρεφουμε τα βλεματα μας σε κατι τετοιο Link που ειναι και σε προσφορα στα 249€ που δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το εν λογο του thread ! οχι τιποτε αλλο αλλα σε λιγοτερο απο 3 μηνες θα κανουν παρελαση τα 2πυρηνα και αισθάνομαι οτι πολλυ πιθανων οσοι παρουν τωρα θα το μετανοιώσουν
nikos66 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 δεν στρεφουμε τα βλεματα μας σε κατι τετοιο Link που ειναι και σε προσφορα στα 249€ που δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το εν λογο του thread ! οχι τιποτε αλλο αλλα σε λιγοτερο απο 3 μηνες θα κανουν παρελαση τα 2πυρηνα και αισθάνομαι οτι πολλυ πιθανων οσοι παρουν τωρα θα το μετανοιώσουν Κι εγώ ψάχνομαι για νετμπουκ και παρακολουθώ το νήμα, αλλά βλέπω ακριβώς αυτό που λες, ότι έρχονται τα διπύρηνα, και λέω να περιμένω μερικούς μήνες ακόμη. Δεν το έχω βέβαια και άμεση ανάγκη τώρα και δεν με πειράζουν μερικοί μήνες αναμονής
LunaDark Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 2 πυρηνα ε?οποτε φανταζομαι θα πεσουν και οι τιμες στα ηδη υπαρχοντα... θεωρειτε λαθος δηλαδη την αγορα νετμπουκ τωρα? ποτε θα βγουν τα 2πυρηνα και αν βγουν σε τι τιμες θα ειναι? πολλες ερωτησεις ε? δεν στρεφουμε τα βλεματα μας σε κατι τετοιο Link που ειναι και σε προσφορα στα 249€ που δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το εν λογο του thread ! οχι τιποτε αλλο αλλα σε λιγοτερο απο 3 μηνες θα κανουν παρελαση τα 2πυρηνα και αισθάνομαι οτι πολλυ πιθανων οσοι παρουν τωρα θα το μετανοιώσουν 249 χωρις ΦΠΑ με ΦΠΑ βγαινει 299
JIMBOAthens Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Και το Acer που παραθέσατε διπύρηνο είναι (Ν570)...
ipal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 2 πυρηνα ε?οποτε φανταζομαι θα πεσουν και οι τιμες στα ηδη υπαρχοντα... θεωρειτε λαθος δηλαδη την αγορα νετμπουκ τωρα? ποτε θα βγουν τα 2πυρηνα και αν βγουν σε τι τιμες θα ειναι? μωρε τα διπυρηνα εχουν βγει μηνες τωρα, αλλα τα καρτελ εδω ανεβαζουν τις τιμες αντι να πεφτουν. σου λεει οποιος εχει φραγκα θα τα χωσει, τους αλλους χεστους. π.χ στη γερμανια βρισκεις απλο netbook με €170 και εδω ειμαστε στα €220
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα