gchris7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής PCακι: Core 2 Duo 6750 @ 3GHz P5K Premium WiFi-AP 4GB ram 800MHz HD5770 1GB Thermaltake 600w PSU Σκέφτομαι να πάρω άλλη μια καρτουλα HD5770 για crossfire. Τι λέτε αξίζει τον κόπο? Θα δω καμιά διαφορά? Την κάρτα μπορώ να την βρω με 100 ευρώ περίπου.
stm00192 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Με τον επεξεργαστή που έχεις όχι δεν αξίζει!! Ουτε αλλιως θα άξιζε βεβαια σε αυτά τα λεφτά μια και με ελάχιστα παραπάνω παιρνεις αυτή.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21683&cat=5 και γλυτώνεις ολα τα γνωστά προβλήματα το cf!!
xlomo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης έχε υπόψιν σου πως για τη μητρική σου ισχύει αυτό: ATI CrossFire, blue x16 mode, black x4 mode Στο λέω γιατί την είχα πατήσει, παρόλο που υποστηρίζει crossFire οι επιδώσεις του θα είναι πολλές φορές χειρότερες από οτι με μια κάρτα. Οπότε μόνη λύση είναι μια και καλή κάρτα.... δυστυχώς.
gchris7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ, ok τότε με βλέπω να μένω όπως έχει και κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω μια ολική αναβάθμιση. Thanks.
stm00192 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης έχε υπόψιν σου πως για τη μητρική σου ισχύει αυτό: ATI CrossFire, blue x16 mode, black x4 mode Στο λέω γιατί την είχα πατήσει, παρόλο που υποστηρίζει crossFire οι επιδώσεις του θα είναι πολλές φορές χειρότερες από οτι με μια κάρτα. Οπότε μόνη λύση είναι μια και καλή κάρτα.... δυστυχώς. Καλα δεν είναι και τόσο τραγική η πτώση των επιδόσεων αλλά οκ ναι είνια και αυτό ένα θέμα!!
xlomo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα δεν είναι και τόσο τραγική η πτώση των επιδόσεων αλλά οκ ναι είνια και αυτό ένα θέμα!! Οι εμπειρίες μου με 2 3870 σε τέτοια μητρική αυτό μου έχουν δείξει, αν δεν φταίει η μητρική τότε σίγουρα θα ήταν θέμα οδηγών της ΑΤΙ και στις 2 περιπτώσεις είναι πολλά τα λεφτά για τόσα προβλήματα, μεγάλο το ρίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.