trofos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Κωτσόβολος έβγαλε σε προσφορά το MLS Destinator Talk & Drive 43A στα 83,97€. Δείτε διαφορά από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα. Η τιμή αγοράς ξεκινά από 249€.
giorginho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σα λιγο παλιο μου φαινεται... Ποσα κραταει το best-price για τα "κλικ" στα λινκς του;
trofos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σα λιγο παλιο μου φαινεται... Ποσα κραταει το best-price για τα "κλικ" στα λινκς του; copy paste το έκανα copy paste το έκανα Το διόρθωσα...δε το είχα προσέξει. Ευχαριστώ.
giorginho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το διόρθωσα...δε το είχα προσέξει.Ευχαριστώ. OK, εγω εμμεσως ρωτησα και απο περιεργεια γιατι δεν βρηκα τη σχετικη πληροφορια στη σελιδα τους.
trofos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το στέλνουν στο χώρο σου; Αν πατήσεις παραλαβή από το κατάστημα, σε επόμενο βήμα συμπληρώνεις τη διεύθυνσή σου. OK, εγω εμμεσως ρωτησα και απο περιεργεια γιατι δεν βρηκα τη σχετικη πληροφορια στη σελιδα τους. Δε βλέπω καμία διαφήμιση μέσα στο site του bestprice.gr Αν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα, πάρτους ένα τηλέφωνο γιατί το πιθανότερο να είναι δωρεάν (το υποθέτω δεν το ξέρω). Ίσως ξέρει κάποιος άλλος να σου απαντήσει.
giorginho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δε βλέπω καμία διαφήμιση μέσα στο site του bestprice.gr Αν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα, πάρτους ένα τηλέφωνο γιατί το πιθανότερο να είναι δωρεάν (το υποθέτω δεν το ξέρω). Ίσως ξέρει κάποιος άλλος να σου απαντήσει. Mε την ληστρικοτατη προμηθεια του σκρουτζ στα 5 σεντς ανα κλικ (+ 1 σεντ εξτρα για τα επομενα) θα μου εκανε τρομερη εντυπωση αν δεν επαιρναν προμηθειες αυτοι. Εχουν μια φορμα συμπληρωσης ενδιαφεροντος χωρις διευκρινισεις. Δεν εχω καταστημα, απλα ενδιαφερομαι να μην μετακυλιεται στην τελικη τιμη για μενα ως αγοραστη μια τετοια απιστευτη προμηθεια σαν του τσιγκουνη.
elina_kal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παντως επαρχια δεν στελνουν απο δυο καταστηματα εχουν μονο stock λενε και πως το εχουν διαθεσιμο για online παραγγελια και αν θελω να παω να το παρω απο εκει.. (wtf..)
Avatar_GR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι καλό το GPS. Λίγο παλιό αλλά πολύ καλό και ξακλειδώνει και εύκολα για όποιoν θέλει να περάσει άλλο πρόγραμμα μέσα (π.χ IGO)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.