Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator Talk & Drive 43A - Κωτσόβολος

trofos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σα λιγο παλιο μου φαινεται... Ποσα κραταει το best-price για τα "κλικ" στα λινκς του;

copy paste το έκανα

copy paste το έκανα

Το διόρθωσα...δε το είχα προσέξει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Το διόρθωσα...δε το είχα προσέξει.

Ευχαριστώ.

OK, εγω εμμεσως ρωτησα και απο περιεργεια γιατι δεν βρηκα τη σχετικη πληροφορια στη σελιδα τους.
Δημοσ.

Δεν το στέλνουν στο χώρο σου;

Αν πατήσεις παραλαβή από το κατάστημα, σε επόμενο βήμα συμπληρώνεις τη διεύθυνσή σου.

OK, εγω εμμεσως ρωτησα και απο περιεργεια γιατι δεν βρηκα τη σχετικη πληροφορια στη σελιδα τους.

Δε βλέπω καμία διαφήμιση μέσα στο site του bestprice.gr

Αν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα, πάρτους ένα τηλέφωνο γιατί το πιθανότερο να είναι δωρεάν (το υποθέτω δεν το ξέρω).

Ίσως ξέρει κάποιος άλλος να σου απαντήσει.

Δημοσ.
Δε βλέπω καμία διαφήμιση μέσα στο site του bestprice.gr

Αν έχεις ηλεκτρονικό κατάστημα, πάρτους ένα τηλέφωνο γιατί το πιθανότερο να είναι δωρεάν (το υποθέτω δεν το ξέρω).

Ίσως ξέρει κάποιος άλλος να σου απαντήσει.

Mε την ληστρικοτατη προμηθεια του σκρουτζ στα 5 σεντς ανα κλικ (+ 1 σεντ εξτρα για τα επομενα) θα μου εκανε τρομερη εντυπωση αν δεν επαιρναν προμηθειες αυτοι. Εχουν μια φορμα συμπληρωσης ενδιαφεροντος χωρις διευκρινισεις. Δεν εχω καταστημα, απλα ενδιαφερομαι να μην μετακυλιεται στην τελικη τιμη για μενα ως αγοραστη μια τετοια απιστευτη προμηθεια σαν του τσιγκουνη.
Δημοσ.

παντως επαρχια δεν στελνουν :(

απο δυο καταστηματα εχουν μονο stock λενε και πως το εχουν διαθεσιμο για online παραγγελια και αν θελω να παω να το παρω απο εκει.. (wtf..)

Δημοσ.

Είναι καλό το GPS. Λίγο παλιό αλλά πολύ καλό και ξακλειδώνει και εύκολα για όποιoν θέλει να περάσει άλλο πρόγραμμα μέσα (π.χ IGO)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...