kuzko21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 το Αλκατραζ και το awake ποτε ξεκινανε; στο ον-τοπικ , dexter how i met your mother supernatural ευτυχως δεν εχει τελειωσει καμια , αν και για το supernatural μπορει να ειναι και δυστυχως.
Sellers Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μόνο αυτές που δεν τελείωσαν ακόμα: BREAKING BAD, CALIFORNICATION, COMMUNITY, DEXTER, EASTBOUND & DOWN, FAMILY GUY, FRINGE, FUTURAMA, HOUSE M.D, HOW I MET YOUR MOTHER, HUSTLE, LOUIE, MODERN FAMILY, SOUTH PARK, THE BIG BANG THEORY, THE IT CROWD, ΤHE KILLING, THE RICKY GERVAIS SHOW, THE SIMPSONS
dismemberer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 The Event (σε pause μέχρι να ξαναξεκινήσει) Δε το εκοψαν τελικα αυτο?
JohnSuperb200 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Supernatural ( έχει τη φάση του) Dexter (κολλάς μετά από κάποιο διάστημα-στη αρχή μου είχε φανεί πατάτα). Fringe (αρκετά καλό) Bing Bang Theory (αν και έχω βαρεθεί τα γέλια από πίσω, όπως σε κάθε παρόμοια σειρά, μου αρέσει). How I met your mother (no comments) Walking Dead ( πλάκα έχει) Και κάποτε έβλεπα το Fear itself ston Skai. Αυτά από μένα.
myrietta Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Βλέπω: Sons of Anarchy Hawaii Five-0 True Blood Vampire Diaries Misfits (Είναι σε pause τώρα) White Collar (Σε pause) Being Human (UK) (Σε pause) Teen Wolf (Σε pause)
Kasrith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Χωρίς να ξέρω τι και πόσα θα προλαβαίνω φέτος... Community Parks and Recreation Breaking Bad Dexter House MD Big Bang Theory Sons of Anarchy Borgias Game of Thrones Πολύ μικρή λίστα σε σχέση με της προηγούμενες χρονιές, ειδικά αν φανταστείς πως 2 απο αυτές της ξεκίνησα φέτος (GoT και P&R) τα επόμενα 2 που έχω στην must see λίστα αλλα εδώ και χρόνια δεν έχω προλάβει είναι Sopranos και Californication
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 εγω βλεπω house,dexter,breaking bad,community,homeland και ξεκηνισα office(uk),fringe,sopranos,cowboy bebop πηγα να ξεκηνισω και supernatural μετα απο 8 επεισοδια αποφασησα πως δεν μου παει η σειρα..και τη θεση του πηρε το fringe που απο τον πιλοτ μου φανηκε πολυ καλυτερο..
Kasrith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να ξέρω τι και πόσα θα προλαβαίνω φέτος... Community Parks and Recreation Breaking Bad Dexter Modern Family House MD Big Bang Theory Sons of Anarchy Borgias Game of Thrones Πολύ μικρή λίστα σε σχέση με της προηγούμενες χρονιές, ειδικά αν φανταστείς πως 2 απο αυτές της ξεκίνησα φέτος (GoT και P&R) τα επόμενα 2 που έχω στην must see λίστα αλλα εδώ και χρόνια δεν έχω προλάβει είναι Sopranos και Californication
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ^^^ Το Sons of Anarchy το εγκατελείπεις, ή είναι σε αναμονή μέχρι να τελειώσει η season (που τελειώνει την επόμενη Τετάρτη);
lefter Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα ringer mad men secret circle και μετα american horror story
DKNI Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Σε τυχαια σειρα House Game of Thrones American Horror Story Person of Interest Southpark Homeland Walking Dead Dexter Fringe Supernatural Falling Skies (no comments) Breaking Bad
anthony_88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Απο αυτες που παιζονται και δεν εχουν τελειωσει... 30 Rock American Horror Story Bored to Death Breaking Bad Californication Chuck Community Dexter Eastbound & Down (Πότε θα βγει αραγε η 3η σεζον; ) Falling Skies Fringe Game of THrones Homeland Sunny in Philadelphia Parks and Recreation Sons of Anarchy South Park Supernatural The Office The Walking Dead True Blood Απο τελειωμενες, να φανε και οι κοτες...
Kasrith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ^^^ Το Sons of Anarchy το εγκατελείπεις, ή είναι σε αναμονή μέχρι να τελειώσει η season (που τελειώνει την επόμενη Τετάρτη); Το ξεκίνησα, είδα τα πρώτα 2-3 και δεν ενθουσιάστηκα... Το παράτησα, άκουσα ότι μέχρι το 6-7 συνέχισε με τον ίδιο (και χειρότερο) ρυθμό και δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω
anthony_88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ωστοσο απο το 8-9 κ μετα εξελισσεται σε μια απο τις καλυτερες σεζον της σειρας, ισως και η καλυτερη και απο τις καλυτερες φετινες σειες γενικοτερα. Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.
Merdock Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Βλέπω κάμποσα anime τα οποία δε γράφω και από Αμερικάνικες βλέπω: Community Big Bang Theory New Girl (λέω να το αρχίσω από βδομάδα) Awkward. (λέω να το αρχίσω από βδομάδα) Breaking Bad (λέω να το αρχίσω σε κάνα μήνα) Game of Thrones (όταν ξαναρχίσει) Spartacus (όταν ξαναρχίσει) Γενικά δε θέλω να βλέπω πολλές λόγω χρόνου και αν βλέπω κάτι το προτιμώ να είναι completed ή 20λεπτα επεισόδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα