Ultron Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους,η μητερα μου οπως πιστευω αρκετων απο εδω μεσα οι μητερες, δεν εχει ιδεα με τα κινητα,στην δουλεια φωναξε μια κοπελα να βαλει το pin επειδη ειχε κλεισει η ηλιθια το βαλε λαθος και μας εβγαλε το Puk.δεν εχουμε τους κωδικους Puk.αμα παμε π.χ γερμανο ή κοσμοτε με την ταυτοτητα που ειναι δηλωμενο θα μας τους δωσουν?
Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι φιλε μου παρε και ενα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων απο το δικο σου αν ειστε ιδιο δικτυο.. Αλλα μου ειχε τυχει και μου τους βρηκανε και την ξεκλειδωσα...
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Αρκεί να είσαι ο ίδιος ο κάτοχος και ξέρεις τα στοιχεία της ταυτοποίησης.
orotoi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι τις περισσότερες φορές πρέπει να είσαι εσύ.. αν και πιάνουν και τα : "Είναι της μάνας/θείας/γιαγιάς μου..." "Σας πέρνω απο τον Γερμανό -ταδε-..." και άλλα "social engineering"..
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι τις περισσότερες φορές πρέπει να είσαι εσύ.. αν και πιάνουν και τα : "Είναι της μάνας/θείας/γιαγιάς μου..." "Σας πέρνω απο τον Γερμανό -ταδε-..." και άλλα "social engineering".. χαχα Social engineering! Βασικά επειδή είναι προσωπικό δεδομένο το pin, θα είναι βλακεία της εξυπηρέτησης πελατών να μην εξακριβώσει πως είσαι ο ίδιος.
orotoi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε μπορώ να επιβεβαιώσω οτι έχουν κάνει πολλές βλακείες ;ρ
nikoskon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε μπορώ να επιβεβαιώσω οτι έχουν κάνει πολλές βλακείες ;ρ Για "δώσε" στεγνά την εταιρεία, να ξέρουμε τί να αποφεύγουμε!!! χαχααχα
orotoi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δε γκρίν ούαν.. αν και νομίζω οτι σε όλες θα γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.