leftermann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ωπ. Ωραίο! Ωραία ιδέα το Γετι! Πόσο να βγαίνει το 1.4 με κόκκινες πινακίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Kανα 2χιλιαρο κατω υπολογιζε. Αλλα σε λιγο θα θες μινιβαν οποτε μη το παρεις και παει τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κατι σε Fiat Sedici ή σε Panda Diesel 4x4 θα ελεγα εγω. Τιμια αυτοκινητα και σε πανε εκει που θελεις χωρις να ζητανε πολλα σε καυσιμα. Το Panda diesel ειναι και εξαιρετικα οικονομικο για 4χ4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι το χρειαζεται οντως το 4επι4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 εγω λεω να παρεις κανα νιβα.και να το φτιαξεις με νικελωμενες ζαντες. στα σοβαρα τωρα,τετοια αυτοκινητα παρτα ντιζελ.και για καταναλωση,αλλα κυριως για τη ροπη που χρειαζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δε νομίζω να χρειάζομαι 4x4. Απλά κάτι να κινείται άνετα σε νορμάλ χωματο-σκατόδρομους με λακκούβες. Το SX4 τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=18&make=&model=&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d®istration-from=%3E2007®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=%3C1600&fuel_type=2&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να σηκώσεις το swift το σκέφτηκες; Μπορει να συμφέρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikos2000gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Mια ειναι η λυση που συμφέρει. Citroen με υδροπνευματικες / υδροενεργητικες αναρτήσεις. Σηκώνεται αναλογα το οδοστρωμα, αισθηση χαλιού σε όλους τους δρόμους, άνετα ταξίδια, κράτημα!!! Ακόμα το σκέφτεσαι;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Χτυπα το yeti χωρις σκεψη, για ελληνικους δρομους ειναι πραγματικα οτι πρεπει, βασικα δεν παιζει να χρειαστεις κατι αλλο για πολλα χρονια. Και σε 1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikos2000gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω παλι λεω χτυπα Citroen C5 diesel μοντελο 2005-2008 με τα φαναρια σαν του C4 και ξεχνα τους αλλους τους κουβαδες. Οδηγησε 1 με υδρο-αναρτηση κ μετα μπες κ σε ενα κανονικο......Τι YETI και .......ιες!!! Με το συμπαθειο παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το yeti είναι ο κουβάς? Συγνώμη κιόλας ρε φίλε, το έχεις οδηγήσει το αμάξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά όλοι μου λένε οτι ο 1.2 είναι πολύ καλός και να μην πάρω 1.4 γιατί δεν χρειάζεται. Ακόμα και ο αντιπρόσωπος το ίδιο μου είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μου φαίνεται περίργο κι αυτό πάντως, γύρω στα 105 άλογα πρέπει να έχει, αρκετά για να σε κινεί ικανοποιητικά. Και προφανώς θα έχεις και χαμηλότερη κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 ε οχι και <<κουβαδες>> την σημερον ημερα τα αυτοκινητα! Ολα πλεον ειναι μια χαρα αυτοκινητακια και τα χαμηλης (χρηματικης) αξιας κανεις απλα τη δουλεια σου ηρεμα κ ωραια. Αλλωστε , απ οσο ξερω και εχω διαβασει πχ honda δεν ειναι πλεον made in japan... (παραδειγμα λεω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.