css03027 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε κάποιο extension για joomla που όταν ανοίγει η σελίδα να ξεκινάει να παίζει από μόνος του ένα mp3. Ευχαριστώ
SpirosLouis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Χρησιμοποιώ αυτό εγώ: http://extensions.joomla.org/extensions/multimedia/multimedia-players/audio-players-a-gallery/8338 Μπορείς να το κάνει να κάνει autoplay και όχι. Επίσης άμα το θες βάλτο μόνο στην αρχική σελίδα να εμφανίζεται και να κάνει το autoplay. Στην παραπάνω μπορείς να βρεις σχεδόν ότι θέλεις.
css03027 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ! Μια τελευταία ερώτηση θα ήθελα να σου κάνω, τη δομή του φακέλου που έχω τα τραγούδια για να "τραβάει" απο εκεί πέρα πώς την γράφω? π.χ Relative Path MP3 Folder images/stories/music/simple_mp3 MP3 Files tragoudi.mp3 MP3 Titles tragoudi noumero 1
SpirosLouis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εγκατέστησε το module και λέει δίπλα οδηγίες για το καθένα.
aghahowa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Θεωρειται κακη πρακτικη. Ακομα και site συγκροτηματος να φτιαχνεις καλυτερα να βαλεις ενα εμφανες εικονιδιο που να παιζει το τραγουδι οταν και αν το θελησει ο χρηστης.
SpirosLouis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Θεωρειται κακη πρακτικη. Ακομα και site συγκροτηματος να φτιαχνεις καλυτερα να βαλεις ενα εμφανες εικονιδιο που να παιζει το τραγουδι οταν και αν το θελησει ο χρηστης. Σωστός....δεν ξέρω τι θέλει να κάνει ο φίλος αλλά το να παίζει ο ήχος από μόνος του εκεί που δεν το περιμένεις είναι αρκετά σπαστικό και να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να διώξει πολύ κόσμο. Καλό είναι φίλε css03027 να το βάλεις αριστερά κάπου με ένα μήνυμα του τύπου πατήστε για να ακούσετε μουσική. Δεν ξέρω τι κάνεις συμβουλές δίνω για να πετύχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.