tzil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Θα εκτιμήσω οποιαδήποτε συμβουλή και γνώμη για το θέμα που άνοιξα. Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω μεταπτυχιακό στην Αγγλία στον τομέα της εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο TESOL(Teaching English to Speakers of Other Languages).Εχω τελειώσει το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου. Εχω ψάξει αρκετά στο internet και βρήκα πολλά πανεπιστήμια που προσφέρουν το συγκεκριμένο Master απλά δεν είμαι σίγουρη για τα κριτήρια επιλογής.Σχέδον όλα τα πανεπιστήμια έχουν ως ελάχιστο απαιτούμενο β.π. το 6,5 και εγώ έχω μόλις 6,28 :-/ . Βέβαια στα μαθήματα που αφορούν στο συγκεκριμένο master έχω πολύ καλούς βαθμούς. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και με το εαν ο βαθμός πτυχίου παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιλογή μου. Ευχαριστώ!!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καταρχας καλωσόρισες στο φορουμ αλλα καλο θα ηταν να ξερεις οτι το θεμα το εχεις ανοιξει σε λαθος ενοτητα! λογικα καποιος mod θα το μεταφερει!
tzil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 καταρχας καλωσόρισες στο φορουμ αλλα καλο θα ηταν να ξερεις οτι το θεμα το εχεις ανοιξει σε λαθος ενοτητα! λογικα καποιος mod θα το μεταφερει! ευχαριστώ!δεν το έψαξα και πολύ...ξέρεις μήπως σε ποια ενότητα έπρεπε να απευθυνθώ?
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστώ!δεν το έψαξα και πολύ...ξέρεις μήπως σε ποια ενότητα έπρεπε να απευθυνθώ? το θεμα στο μετεφερα ηδη οι moderators στην ενοτητα "Μπλα-Μπλα"
tzil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το θεμα στο μετεφερα ηδη οι moderators στην ενοτητα "Μπλα-Μπλα" ΟΚ!Ευχαριστώ για την απάντηση! ;-)
zazik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Και ένα καλό search , υπάρχουνε άπειρα νήματα με την ίδια ερώτηση...
hKardiadnexOria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος στο καλο και σε σενα, στο καλο σε ολους που θελουν να φυγουν αλλου γιατι η ελλαδα κατα τα λεγομενα σας ειναι για το πεος... εσεις ειστε αυτοι που την κανουν μπουρδελο, τι να πεις οταν βλεπεις εξω εναν ελληνα και τον ρωτανε δεν σου αρεσει η πατριδα σου... και λενε τι να μου αρεσει μωρε, με τους κλεφτες ...... αμα δεν υποστηριζετε την πατριδα... εσεις οι ιδιοι ειστε.... καλο χειμωνα.
tzil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Και ένα καλό search , υπάρχουνε άπειρα νήματα με την ίδια ερώτηση... παίζει και να τα έχω διαβάσει όλα όσα υπάρχουν,απλά είπα να το προσπαθήσω και εδώ
Mika Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μην κολλας καθολου στον βαθμο πτυχιου. εγω ειχα πολυ χαμηλοτερο του απαιτουμενου. αφου λες οτι στα παρεμφερη μαθηματα εχεις καλους βαθμους εισαι σε πολυ καλο δρομο, ετσι κι αλλιως στην αιτηση θα καταθεσεις αναλυτικη βαθμολογια. κοιτα να παρεις δυο καλες συστατικες επιστολες.
tzil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μην κολλας καθολου στον βαθμο πτυχιου. εγω ειχα πολυ χαμηλοτερο του απαιτουμενου. αφου λες οτι στα παρεμφερη μαθηματα εχεις καλους βαθμους εισαι σε πολυ καλο δρομο, ετσι κι αλλιως στην αιτηση θα καταθεσεις αναλυτικη βαθμολογια. κοιτα να παρεις δυο καλες συστατικες επιστολες. Ναι το έχω στα υπ''οψιν για τις συστατικές!Ελπίζω όντως να βοηθήσουν τα μαθήματα!Ευχαριστώωωωωω
Toufas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να ξερεις οτι δεν κοιτανε τα παντα με βαθμο κλπ, αλλα καθε περιπτωση ξεχωριστα και θα κατσουν να διαβασουν οτι θα εβαζες για covering letter.
tzil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Να ξερεις οτι δεν κοιτανε τα παντα με βαθμο κλπ, αλλα καθε περιπτωση ξεχωριστα και θα κατσουν να διαβασουν οτι θα εβαζες για covering letter. Θενξ Τουφας Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να προσπαθήσω να μείνω στις εστίες ή σε κάποιο διαμέρισμα εκτός κάμπους?Εχω ακούσει από πολλούς ότι είναι καλύτερα να μείνω εκτός γιατί εκτός των άλλων είναι και πιο οικονομικό!
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου συνάδελφε! [Ξεκινώ κι εγώ μεταπτυχιακό Applied Linguistics with TESOL αλλά θα το κάνω εδώ.] Επειδή ρώτησα καθηγητές για τα κριτήρια των πανεπιστημίων στην Αγγλία έμαθα ότι δίνουν βάση στα σχετικά μαθήματα που έχεις κάνει, στην πρακτική και σε τυχόν σχετικές βαθμολογημένες εργασίες που μπορείς να τους δείξεις. Φυσικά και 2 άριστες συστατικές επιστολές θα παίξουν κι αυτές τον ρόλο τους Σε ποιό πανεπιστήμιο θα κάνεις το μεταπτυχιακό; Καλό θά'ταν να βρεις κάποιον που να έχει σπουδάσει εκεί για να ρωτήσεις πόσο αυστηροί είναι όσον αφορά τον βαθμό πτυχίου. Καλή σταδιοδρομία εύχομαι!
tzil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου συνάδελφε! [Ξεκινώ κι εγώ μεταπτυχιακό Applied Linguistics with TESOL αλλά θα το κάνω εδώ.] Επειδή ρώτησα καθηγητές για τα κριτήρια των πανεπιστημίων στην Αγγλία έμαθα ότι δίνουν βάση στα σχετικά μαθήματα που έχεις κάνει, στην πρακτική και σε τυχόν σχετικές βαθμολογημένες εργασίες που μπορείς να τους δείξεις. Φυσικά και 2 άριστες συστατικές επιστολές θα παίξουν κι αυτές τον ρόλο τους Σε ποιό πανεπιστήμιο θα κάνεις το μεταπτυχιακό; Καλό θά'ταν να βρεις κάποιον που να έχει σπουδάσει εκεί για να ρωτήσεις πόσο αυστηροί είναι όσον αφορά τον βαθμό πτυχίου. Καλή σταδιοδρομία εύχομαι! ΩΩΩπ!γεια σου και σε σένα συνάδελφε!Εχω αρκετά πανεπιστήμια στο μυαλό μου(σκίζονται όλα να με παρουν )!Κάποια από αυτά είναι το Stirling,Leeds,Edinburgh k.λ.π. Πρακτική δυστυχώς δεν έκανα στην σχολή γιατί όσο φοιτούσα δεν προσφερόταν!!!! Καλή αρχή σε σένα πάντως.Φαίνεται τουλάχιστον ενδιαφέρουσα η επιλογή μας!!!!
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλή αρχή ναι, και καλά μυαλά. Διάλεξε το καλύτερο Δεν προσφερόταν πρακτική; Μα γιατί; Στο Αγγλικό Αθήνας δεν θυμάμαι να μην έγινε ποτέ πάντως..κάθε χρόνο προσφερόταν ως μάθημα επιλογής. Είναι ενδιαφέρουσα επιλογή γιατί θα μας βοηθήσει πιστεύω και στην δουλειά μας ως καθηγητές. Αρκεί να μην μας διδάξουν τίποτα απαρχαιωμένα πράγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.