salonikios_27 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 το pro ειναι το καλυτερο στα 200 ευρω.και εγω με 2.3 ειδα οτι ερχεται αλλα απο οτι λενε 2.2 φοραει.ρωτα το στη wind αυτο
naruto14 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά το Desire Z πως σας φαίνεται? Υπάρχει στο πλαίσιο στα 249€. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Htc-Desire-Z-Silver-Gray-99HLW045-00.htm
akalos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Το huawei ideos x5 pro έχεις? Α εγώ νόμιζα το παλιό... ώστε δεν είναι ακόμα αναβαθμίσιμο σε 2.3 ε? Χμμμ μάλιστα. Anyway ότι και να πούμε ακόμα αν δεν τα δω και τα δουλέψω λίγο δεν θα μπορέσω να αποφασίσω. Οπότε Θα πάω να τα δω και θα σας πω. ειναι πλεον αναβαθμισιμο σε 2.3.5 Link Link
naruto14 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Το HTC Desire Z υποστηρίζει flash έτσι? Η μπαταρία του πως πάει? Μήπως χαλάει εύκολα επειδή εξαιτίας κατι σιδερακια που εχει οταν ανοιγει το πληκτρολογιο? Η HTC έχει σταματήσει αν το υποστηρίζει άρα δεν θα δούμε ICS? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.
crystallyn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο gsmarena να δηλώσεις τι θα ήθελες σαν στάνταρ και μετά να τα δεις τα μοντέλα που θα σου βγάλει μέσα στο σκρουτζ! προσωπικά πήρα κινητό 100 ευρώ φτηνότερα με σχέση τους μεγαλοκαρχαρίες (π.χ. media, plaisio) που το είχαν ακριβότερο! έτσι μπορείς άνετα να βρεις κάτι που είδες στο πλαισιο να κάνει 300, όντως σε άλλο ελληνικό eshop στα 200 ευρω
naruto14 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο gsmarena να δηλώσεις τι θα ήθελες σαν στάνταρ και μετά να τα δεις τα μοντέλα που θα σου βγάλει μέσα στο σκρουτζ! προσωπικά πήρα κινητό 100 ευρώ φτηνότερα με σχέση τους μεγαλοκαρχαρίες (π.χ. media, plaisio) που το είχαν ακριβότερο! έτσι μπορείς άνετα να βρεις κάτι που είδες στο πλαισιο να κάνει 300, όντως σε άλλο ελληνικό eshop στα 200 ευρω Ναι το HTC Desire Z είναι φθηνότερο στο πλαίσιο με 250€. Απλά θέλω να μάθω αυτά που ρώτησα πάνω: αν είναι καλή η μπαταρία του [θέλω να βγάζει στανταρ μια μερα], αν χαλαει ευκολα επειδη εχει αυτα τα σιδερακια και αν το υποστοριζει ακομα η htc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα