Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όλα τα android, αλλάζει πολύ εύκολα. Θα τα δεις όλα όταν το πάρεις.

Αν βιάζεσαι, ψάξε για android launchers

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε όλα τα android, αλλάζει πολύ εύκολα. Θα τα δεις όλα όταν το πάρεις.

Αν βιάζεσαι, ψάξε για android launchers

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Α ωραία δεν το ήξερα! Άρα είμαι ανάμεσα σε ideos x5 και σε live with walkman και Xperia Play που το βρήκα στα 240 στο expansys. Πιστεύετε αξίζει αυτή η υπέρβαση για το Play?

Δημοσ.

Ενώ μου αρέσει το UI των windows phone θέλω να έχει και flash player για αυτό κοιτάω για android... Τι προτείνεται ανάμεσα σε Live, Ideos x5 και Play?

Δημοσ.

Ενώ μου αρέσει το UI των windows phone θέλω να έχει και flash player για αυτό κοιτάω για android... Τι προτείνεται ανάμεσα σε Live, Ideos x5 και Play?

Το πρωτο ειναι μουσικότηλέφωνο με μετρια οθονη.

Το δευτερο ειναι all around best value.

το τρίτο ειναι gaming και τσιμπιμένο πολυ σε τιμη λογο του playpad και της διαφήμισης.

Εκτος λοιπον και αν θες να ακους πολλες ωρες μουσική και δεν σε πειραζει να παιζεις παιχνίδια με το touch (Μπορεις να αγοράσεις χειριστήριο bloothooth με 10ε) σου προτίνω το ideos pro μιας και σε δυνατοτητες ειναι ολα παρομοια με εξαιρεση την οθονη του live που εχει χειροτερη αναλυση.

Δημοσ.

Το πρωτο ειναι μουσικότηλέφωνο με μετρια οθονη.

Το δευτερο ειναι all around best value.

το τρίτο ειναι gaming και τσιμπιμένο πολυ σε τιμη λογο του playpad και της διαφήμισης.

Εκτος λοιπον και αν θες να ακους πολλες ωρες μουσική και δεν σε πειραζει να παιζεις παιχνίδια με το touch (Μπορεις να αγοράσεις χειριστήριο bloothooth με 10ε) σου προτίνω το ideos pro μιας και σε δυνατοτητες ειναι ολα παρομοια με εξαιρεση την οθονη του live που εχει χειροτερη αναλυση.

Α δεν έχει καλή ανάλυση το live? Το ideos x5 pro είναι σίγουρα πολύ καλό και best value for money. Αρά αν είναι πάω για κείνο εκτός αν μου φανεί πάρα πολύ μεγάλη η οθόνη και καταλήξω στο Live.

Δημοσ.

Α δεν έχει καλή ανάλυση το live? Το ideos x5 pro είναι σίγουρα πολύ καλό και best value for money. Αρά αν είναι πάω για κείνο εκτός αν μου φανεί πάρα πολύ μεγάλη η οθόνη και καταλήξω στο Live.

να σου φανει;μπα!

μεγαλυτερη θα θελεις!

το κινητο ειναι σουπερ,να ειχαμε και καλη υποστηριξη

Δημοσ.

να σου φανει;μπα!

μεγαλυτερη θα θελεις!

το κινητο ειναι σουπερ,να ειχαμε και καλη υποστηριξη

Τι εννοείς? δεν υπάρχει υποστήριξη? :confused:

Δημοσ.

απο updates,οπως η samsung

αργουν.

κατα τα αλλα ειναι οτι καλυτερο μεχρι 200€ και βαζει κατω αλλα πολυ ακριβοτερα.

Δημοσ.

απο updates,οπως η samsung

αργουν.

κατα τα αλλα ειναι οτι καλυτερο μεχρι 200€ και βαζει κατω αλλα πολυ ακριβοτερα.

Α αφού θα έχει έκδοση 2.3 τι το θέλουμε το update? έχουν τόσο μεγάλες διαφορές τα updates 2.3.1 με 2.3.4 για παράδειγμα?

Δημοσ.

εχει την 2.2.2 και θα παρει την 2.3.5

εγω βεβαια περισοτερο μιλαω για την παγωμενη κρεμα σε σαντουιτς αφου εχει το απαιτουμενο hardware να την υποστηριξει.

δεν ξερω εαν θα εχει τοσο μεγαλες διαφορες αλλα ειναι θεμα εταιριας και πως υποστηριζει τα προιοντα της.

για παραδειγμα

Link

Link

ιδωμεν..

Δημοσ.

εχει την 2.2.2 και θα παρει την 2.3.5

εγω βεβαια περισοτερο μιλαω για την παγωμενη κρεμα σε σαντουιτς αφου εχει το απαιτουμενο hardware να την υποστηριξει.

δεν ξερω εαν θα εχει τοσο μεγαλες διαφορες αλλα ειναι θεμα εταιριας και πως υποστηριζει τα προιοντα της.

για παραδειγμα

Link

Link

ιδωμεν..

Το pro από όσο ξέρω φοράει την έκδοση 2.3. Άρα να πάω για άλλα αν είναι να μην υποστηρίξει την 4.0? :S

Δημοσ.

Το pro από όσο ξέρω φοράει την έκδοση 2.3. Άρα να πάω για άλλα αν είναι να μην υποστηρίξει την 4.0? :S

1.αφου σου λεω οτι το εχω στα χερια μου.

2.δεν ξερω,εγω δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να δωσω παραπανω χρηματα

Δημοσ.

1.αφου σου λεω οτι το εχω στα χερια μου.

2.δεν ξερω

Το huawei ideos x5 pro έχεις? Α εγώ νόμιζα το παλιό... ώστε δεν είναι ακόμα αναβαθμίσιμο σε 2.3 ε? Χμμμ μάλιστα. Anyway ότι και να πούμε ακόμα αν δεν τα δω και τα δουλέψω λίγο δεν θα μπορέσω να αποφασίσω. Οπότε Θα πάω να τα δω και θα σας πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...