naruto14 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Διάβασε τις πρώτες τρεις παραγράφους από εδώ (το κείμενο πριν τον πίνακα περιεχομένων) και νομίζω θα έχεις απάντηση στο ερώτημα αν πρόκειται για «μάρκα μ' έκαψες»... Εντάξει κατάλαβα είναι και αυτή άλλη μια αρκετά καλή εταιρία που δεν είχα ακούσει ποτέ μου. Όπως ήταν και η HTC πριν αρχίσω να ασχολούμαι με κινητά! Το ideos x5 φοράει λειτουργικό 2.3?
Str Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ΜΕΓΑΛΗ ερώτηση για να μην ανοίγω παρόμοιο θέμα: το Χ5, έχει βιντεοκλήσεις μέσω skype? Από WIFI? δε νομίζω (Τάκη) το Alcatel990 έχει αξιοπρεπή οθόνη? (αφού έχει video call-skype, αλλά δεν μπορώ και να πέσω από την οθόνη του νόκια 5230 640 x 360) οπότε, πού πάμε για ΦΘΗΝΌ android ΜΕ skype/οθόνη/καλή τιμή???
orlox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 το οτι εχει μπροστινη καμερα δεν θα πει οτι υποστιρίζει και video μεσω skype απο την μπροστινή ή την πισω κάμερα. Δεν γνωρίζω το κινητο αλλα πιο πιθανό ειναι να παίξεις skype με την πισω καμερα του x5 παρα με του alcatel. Γενικα το skype τωρα πήρε μπρος και αρχισε να υποστηρίζει video στο android. Fring ας πουμε ειναι πιο πιθανο. Σχεδον σίγουρο. Όμως δεν εχει απο οσο ξερω pc client τουλάχιστον ακομα. Απ την άλλη το ideos με custom rom 2.3 και το νεο skype λογικα θα σου πάιζει απο την πίσω κάμερα. Παντως με τις απαιτήσης που έχεις θα ξεκίναγα απο galaxy s και πανω για να ήμουν σίγουρος οτι θα ήταν όλα απροβλημάτηστα.
Str Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 το ρωτάω γιατί το 990 αναφέρεται μέχρι και στη σελίδα του skype, άρα υποστηρίζεται... δλδ κάτω από τα 280 περίπου δεν πέφτουμε ε?
naruto14 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά το Alcatel ot 990 τι λέει? Πολύ καλό κινητό με android froyo 2.2 και αναβαθμίσιμο σε 2.3. Κάμερα 5 MP και οθονη 3.5 ιντσες. Και όλα αυτά στα 140 ευρώ. Τι λέτε αξίζει? Αν είναι να γλιτώσω 60 ευρώ και να πάρω ένα κινητό περίπου ίδιας αξίας θα το κάνω. Αρκεί να αξίζει τα λεφτά του.
humanoid Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά το Alcatel ot 990 τι λέει? Πολύ καλό κινητό με android froyo 2.2 και αναβαθμίσιμο σε 2.3. Κάμερα 5 MP και οθονη 3.5 ιντσες. Και όλα αυτά στα 140 ευρώ. Τι λέτε αξίζει? Αν είναι να γλιτώσω 60 ευρώ και να πάρω ένα κινητό περίπου ίδιας αξίας θα το κάνω. Αρκεί να αξίζει τα λεφτά του. Καλή συσκευή το Alcatel αλλά σε αυτή την περίπτωση θα επέλεγα το Huawei Ideos X3, εφόσον θέλεις περιορισμένο μέγεθος και βάρος. Είναι καλύτερο ποιοτικά από το OT-990 και με Android 2,3 - έστω αν θεωρητικά έχει κατώτερη κάμερα.
naruto14 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλή συσκευή το Alcatel αλλά σε αυτή την περίπτωση θα επέλεγα το Huawei Ideos X3, εφόσον θέλεις περιορισμένο μέγεθος και βάρος. Είναι καλύτερο ποιοτικά από το OT-990 και με Android 2,3 - έστω αν θεωρητικά έχει κατώτερη κάμερα. Άμα είναι πάω για huawei ideos x5 pro. Απλά θέλω να ρωτήσω, επειδη το UI της Huawei δεν μου άρεσε ιδιαίτερα γίνεται να το γυρίσω στο native του Android? Και επίσης η κατασκευή τι λέει? Πιστεύω η wind την καλύπτει την εγγύηση έτσι?
akis_supernatural Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 φιλε κοιταξε λιγο και το sony ericsson live with walkman βγαινει σε 10 μερες . καπου στα 200 η τιμη του edit τωρα ειδα οτι το εχεις στις επιλογες σου.... και εγω ειμαι σε αναζητηση κινητου και περιμενω να βγει. ειχα και το blade αλλα καμια σχεση η ποιοτητα και το service. καλη η οθονη αλλα.....
naruto14 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 φιλε κοιταξε λιγο και το sony ericsson live with walkman βγαινει σε 10 μερες . καπου στα 200 η τιμη του Ναι το κοίταξα είναι στα 240 ευρώ. Άμα είχε 200 θα το έπαιρνα σίγουρα μιας και μου άρεσε πολύ. πάντως δεν νομίζω 240 ευρώ να αξίζουν για αυτό το κινητό μιας και το huawei έχει 200.
akis_supernatural Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ναι το κοίταξα είναι στα 240 ευρώ. Άμα είχε 200 θα το έπαιρνα σίγουρα μιας και μου άρεσε πολύ. πάντως δεν νομίζω 240 ευρώ να αξίζουν για αυτό το κινητό μιας και το huawei έχει 200. οκ οπως νομιζεις αλλα να ξερεις οτι δεν εχει ραδιο ασε που το live οπως αναμενεται δε θα παιζεται σε θεμα ποιοτητας αναπαραγωγης μουσικης. κατι το οποιο το θεωρω πολυ χρησιμο και ειναι και ενας απο τους λογους που δεν το αγορασα. αλλα αποφασιζεις συμφωνα με τις αναγκες σου
naruto14 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 οκ οπως νομιζεις αλλα να ξερεις οτι δεν εχει ραδιο ασε που το live οπως αναμενεται δε θα παιζεται σε θεμα ποιοτητας αναπαραγωγης μουσικης. κατι το οποιο το θεωρω πολυ χρησιμο και ειναι και ενας απο τους λογους που δεν το αγορασα. αλλα αποφασιζεις συμφωνα με τις αναγκες σου Επειδή ήταν χρήσιμο δεν το αγόρασες? Το Huawei ideos x5 pro έχει ράδιο.
4saken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 φιλε κοιταξε λιγο και το sony ericsson live with walkman βγαινει σε 10 μερες . καπου στα 200 η τιμη του edit τωρα ειδα οτι το εχεις στις επιλογες σου.... και εγω ειμαι σε αναζητηση κινητου και περιμενω να βγει. ειχα και το blade αλλα καμια σχεση η ποιοτητα και το service. καλη η οθονη αλλα..... Θα το χω στα χερια μου την Τεταρτη και θα γραψω πρωτες εντυπωσεις αν και ειναι το πρωτο μου smartphone οποτε δεν θα μαι και ο πιο αξιοπιστος κριτης!
naruto14 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Θα το χω στα χερια μου την Τεταρτη και θα γραψω πρωτες εντυπωσεις αν και ειναι το πρωτο μου smartphone οποτε δεν θα μαι και ο πιο αξιοπιστος κριτης! Εντάξει πιο πολύ θέλω να μάθω για την ποιότητα και την δύναμη του ηχείου και να το συγκρίνω μόλις πάω σε κανένα κατάστημα με το huawei ideos x5 pro.
Jastonas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 <br /><br /><br /> Άμα είναι πάω για huawei ideos x5 pro. Απλά θέλω να ρωτήσω, επειδη το UI της Huawei δεν μου άρεσε ιδιαίτερα γίνεται να το γυρίσω στο native του Android? Και επίσης η κατασκευή τι λέει? Πιστεύω η wind την καλύπτει την εγγύηση έτσι?<br /> <br /><br /><br /> Το UI του Χ5 είναι native android! Αυτό αλλαζει πολύ εύκολα! Παρά πολύ εύκολα! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
naruto14 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 <br /><br /><br /> Το UI του Χ5 είναι native android! Αυτό αλλαζει πολύ εύκολα! Παρά πολύ εύκολα! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Για το x5 pro λέω εγώ. Από ότι διάβασα η huawei έχει προσθέσει το δικό της UI. Θα μπορώ να το αλλάξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα