Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως αν και μου αρέσει το ideos x5 θα καταλήξω ή στο sony ericsson xperia mini ή στο live with walkman λόγω του ότι δεν μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες. 3-3.2 πιστευω είναι αριστα! :)

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H οθόνη του ideos μου φαινόταν μια χαρά όταν το είχα. Σκέψου να θέλεις να σερφάρεις ή να δεις κανένα video...

Πιστεύω πως στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει καλύτερο, Ξανασκέψου το.

Αν θες android πάρε το ideos x5.

Αν θες wm7 υπάρχει το LG Optimus 7.

Δημοσ.

H οθόνη του ideos μου φαινόταν μια χαρά όταν το είχα. Σκέψου να θέλεις να σερφάρεις ή να δεις κανένα video...

Πιστεύω πως στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει καλύτερο, Ξανασκέψου το.

Αν θες android πάρε το ideos x5.

Αν θες wm7 υπάρχει το LG Optimus 7.

Μου φένεται δεν εξηγήθηκα καλά. Δεν είναι η οθόνη που δεν θέλω να είναι μεγάλη αλλά ο όγκος του κινητού. Θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιώ ανετα με τ ενα χερι με τον αντιχειρα μου. Λογικά πάνω από 11 εκατοστά αν είναι το μήκος δεν κάθετε καλά στο χέρι μου. Για αυτό το λόγο κοιτάω και κινητά με μικρότερες οθόνες.

Δημοσ.

Πάντως για bugs στο acer δεν έχω διαβάσει πουθενά. Θα σου ήμουν υπόχρεος αν γινόσουν πιο συγκεκριμένος

Από ελληνικό forum δύσκολα θα βρεις αναφορές για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, εφόσον δεν πωλείται στη χώρα. Σου μιλάω όμως από προσωπική εμπειρία γιατί αλλάζω συχνά συσκευές εφόσον μου αρέσει να δοκιμάζω ότι καινούργιο κυκλοφορεί. Πρέπει να έχει περάσει περίπου ένα πεντάμηνο, αλλά θυμάμαι ότι έκανε restarts, κολλούσε όταν το χρησιμοποιούσα με Bluetooth handsfree και παρουσίαζε γενικώς θέματα με την απόδοση του - για το οποίο ευθύνεται το "βαρύ" αν και πανέμορφο front-end και ο παρωχημένος επεξεργαστής.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος πραγματικα να παρεις smartphone που εχει λιγοτερο απο 3.5" οθονη. Το IDEOS x5 ειναι κομπλε απο σο ξερω και ειναι αντίστοιχη περιπτωση best value for money οπως ηταν το ZTE Blade περσι, απο ακομα πιο αγνωστη εταιρια. Εγω προσωπικα εχω το blade 1 χρονο τωρα και μου ειναι αρκετο με ξεκλειδωμενα τα 512mb οπότε με το IDEOS θα εισαι κομπλε. Εχουν τα αδερφια μου ο ενας το samsung με την 3.2 και ο αλλος το περσινο xperia και η οθονη ειναι απλα αχρηστη για smartphone σε αυτο το μεγεθος. Προσωπική μου γνωμη αν θελετε, μεχρι τα 200 ευρω android, μονο το IDEOS και το Blade(110 ευρω τελευταια τιμη που ειχα δει δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) αξιζουν να αγορασεις. Ολα τα αλλα απλα θα σου σπασουν τα νευρα κ θα καταληξεις να τα χρησιμοποιείς για οτι χρησιμοποιούσες και το 3310 σου.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος πραγματικα να παρεις smartphone που εχει λιγοτερο απο 3.5" οθονη. Το IDEOS x5 ειναι κομπλε απο σο ξερω και ειναι αντίστοιχη περιπτωση best value for money οπως ηταν το ZTE Blade περσι, απο ακομα πιο αγνωστη εταιρια. Εγω προσωπικα εχω το blade 1 χρονο τωρα και μου ειναι αρκετο με ξεκλειδωμενα τα 512mb οπότε με το IDEOS θα εισαι κομπλε. Εχουν τα αδερφια μου ο ενας το samsung με την 3.2 και ο αλλος το περσινο xperia και η οθονη ειναι απλα αχρηστη για smartphone σε αυτο το μεγεθος. Προσωπική μου γνωμη αν θελετε, μεχρι τα 200 ευρω android, μονο το IDEOS και το Blade(110 ευρω τελευταια τιμη που ειχα δει δεν ξερω αν υπαρχει ακομα) αξιζουν να αγορασεις. Ολα τα αλλα απλα θα σου σπασουν τα νευρα κ θα καταληξεις να τα χρησιμοποιείς για οτι χρησιμοποιούσες και το 3310 σου.

3.2 ίντσες γιατί δεν είναι μια χαρά? Να αναφέρω πως επίσης είμαι 16 χρονών και δεν θέλω να κυκλοφορώ έξω με κινητά 3.8 και 4 ίντσες. Δεν έχω δει κανενα παιδι στην ηλικία μου με τόσο μεγάλο κινητό άρα πιστεύω μετά τις 2.5 ίντσες του x10 mini 3.2 θα μου είναι υπεραρκετές.

Δημοσ.

Το να κανεις οτι κανουν και οι γύρω σου ειναι ιδιότητα των προβατων, οχι των ανθρώπων. Μηπως εισαι και γαύρος? Αν οι φιλοι σου θελουν κινητα να τα μοστραρουν μπραβο τους.Απλα μην ανοίγετε ποστ για να ρωτησετε για android αν ειστε απο τα ατομα που θα αγορασουν το κινητο και δεν ξερουν τι ειναι το android/linux και μεχρι να το πουλησετε/χασετε δεν εχετε κανει sign up στο market...Τζαμπα συζητάμε,και τζαμπα πετατε τα λεφτά σας. Δώστε τα για ενα ρολόι.

Δημοσ.

Το να κανεις οτι κανουν και οι γύρω σου ειναι ιδιότητα των προβατων, οχι των ανθρώπων. Μηπως εισαι και γαύρος? Αν οι φιλοι σου θελουν κινητα να τα μοστραρουν μπραβο τους.Απλα μην ανοίγετε ποστ για να ρωτησετε για android αν ειστε απο τα ατομα που θα αγορασουν το κινητο και δεν ξερουν τι ειναι το android/linux και μεχρι να το πουλησετε/χασετε δεν εχετε κανει sign up στο market...Τζαμπα συζητάμε,και τζαμπα πετατε τα λεφτά σας. Δώστε τα για ενα ρολόι.

Φυσικά και ξέρω τι είναι το android και είχα όπως λέω android phone πιο πριν αλλά το πούλησα γιατί το android 2.1 δεν μου έφτανε. Την έχω ψάξει πολύ καλά την τεχνολογία δεν είμαι άσχετος. Όσο για το ότι αν κάνω ότι κάνουν οι άλλοι δεν είναι για αυτό. Γιατί είναι πρακτικώς δύσκολο με όλες μου τις δραστηριότητες να κουβαλάω ένα κινητό 3.8 ιντσών [αναφέρομαι για το ideos x5]. Εμένα προσωπικά θα μου άρεζε να ειχα μεγαλο οθόνη στο κινητό γιατί οσο πιο μεγαλη κανεις και πιο ξεκουραστα την δουλεια σου. Αλλα θελω να ειναι και πρακτικα ευχρηστο και να μην χρειάζομαι και τα 2 χέρια για να το χειριστώ. Άρα δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά είναι ότι δεν με βολεύουν πρακτικά. Δηλαδή τι μπορεί να κάνει κάποιος με τις 3.8 ίντσες του ideos x5 που δεν μπορεί με τις 3.2 του live with walkman?

Δημοσ.

προφανος δεν εχεις δουλεψει τις δυνατοτιτες του android γι αυτο ρωτας. Θελω να δω τι browsing θα κανεις με 3.2 και 2.8 οθονη. Απλα θα σου πονανε τα ματια σε 10 λεπτα διαβασματος.Δεν εχει τυχει να κατσεις να δεις μια ταινια στο κινητο, δεν εχει τυχει να εισαι καπου (βλεπε κτελ,στρατό) και να κανεις browsing για κανα 3ωρο να δεις που παιζει ρολο η οθονη και διάφορα αλλα(απλά μαντεύω, συγνώμη αν δεν εχω πιασει το feeling). Στη τελικη οταν παρεις το smartphone η λογικη λεει να παρεις και μια καλουτσικη θηκη για να το προστατευει, αρα ουτος η αλλος το κινητο θα γινει παντοφλα.

Δημοσ.

προφανος δεν εχεις δουλεψει τις δυνατοτιτες του android γι αυτο ρωτας. Θελω να δω τι browsing θα κανεις με 3.2 και 2.8 οθονη. Απλα θα σου πονανε τα ματια σε 10 λεπτα διαβασματος.Δεν εχει τυχει να κατσεις να δεις μια ταινια στο κινητο, δεν εχει τυχει να εισαι καπου (βλεπε κτελ,στρατό) και να κανεις browsing για κανα 3ωρο να δεις που παιζει ρολο η οθονη και διάφορα αλλα(απλά μαντεύω, συγνώμη αν δεν εχω πιασει το feeling). Στη τελικη οταν παρεις το smartphone η λογικη λεει να παρεις και μια καλουτσικη θηκη για να το προστατευει, αρα ουτος η αλλος το κινητο θα γινει παντοφλα.

Καλά 3 ώρες browsing αποκλείεται να κάτσω με εκνευρίζει που δεν μπορώ να χειριστώ το κινητό τόσο γρήγορα τον υπολογιστή. Και άμα έχω και χαμηλή ταχύτητα με δυσκολία 5 λεπτά. Γενικά συμφωνώ ότι είναι πιο άνετο να δουλεύεις με 3.8 ίντσες αντί για 2.8. Αλλά ρε παιδιά, έχουμε χάσει το νόημα τον κινητών. Ο λόγος για τον οποίο κατασκευάστηκαν τα κινητά δεν είναι για να μπαίνουμε στο ιντερνετ ή να βλέπουμε ταινίες. Είναι για να παίρνουμε τηλέφωνα. Και ευτυχώς αυτό τον σκοπό τον εξυπηρετεί κάθε κινητό αρκετά καλά. Το να μπορείς να μπαίνεις ιντερνετ και να παίζεις διάφορα παιχνίδια είναι σίγουρα + αλλά δεν αποτελεί και ο βασικότερος λόγος για αγορά τηλεφώνου. Αν είναι έτσι πάμε και παίρνουμε tablet που έχουν και μεγαλύτερες εκδόσεις android. Πιστεύετε έχω λάθος σε κάτι από αυτά που είπα?

Δημοσ.

Τότε μην πας καθόλου σε smartphone, και δώσε 50 ευρά...

Άμα ήταν έτσι δεν θα έφτιαχνα καν αυτό το θέμα. Φυσικά και θέλω smartphone αλλά δεν θα το χρησιμοποιώ όπως χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου. Θα το χρησιμοποιώ σε περιπτώσεις που δεν βρίσκομαι σπίτι ή για την εμπειρία αφής σε browsing και εφαρμογές. Για αυτούς κυρίους τους λόγους.

Δημοσ.

Τι είναι αυτό με κοροϊδεύετε? Εγώ σας είπα θέλω smartphone με android 2.3 και δυνατό επεξεργαστή ώστε να μην κολλάει. Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει η κάμερα, το design, RAM, ROM, χρόνος αναμονής. Απλά φοβάμαι μήπως ένα μεγάλο κινητό όπως το [ideos x5 που είναι ένα πολύ καλό κινητό] δεν είναι εύχρηστο και αντί για να ευκολύνει την καθημερινή ζωή μου να την δυσκολεύει. Και κάτι άλλο: Η μάρκα δεν είναι μάρκα με κάψες? Παρόλο που έχει 2 έτη εγγύηση από την wind δεν θέλω να το τρέχω κάθε μήνα για service...

Δημοσ.
Και κάτι άλλο: Η μάρκα δεν είναι μάρκα με κάψες?

Διάβασε τις πρώτες τρεις παραγράφους από εδώ (το κείμενο πριν τον πίνακα περιεχομένων) και νομίζω θα έχεις απάντηση στο ερώτημα αν πρόκειται για «μάρκα μ' έκαψες»...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...