Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία κατάλαβα. Θα πάω το Σάββατο σε κανένα κατάστημα και θα δοκιμάσω όλα τα κινητά που μου προτείνατε. Ευχαριστώ πολύ όλους! :-D

Δημοσ.

αν θες flash στο κινητο θες και πολυ δυνατη cpu φιλε, αλλιως κλαφτα.

προσωπικα θεωρω λαθος το να αναζητα κανεις flash σε κινητο.

Δημοσ.

Γιατι λαθος? Σε κινητα απο ideos x5 και πανω σε αναλυσεις αναλογες με την οθονη του κινητου τρεχει απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

αν θες flash στο κινητο θες και πολυ δυνατη cpu φιλε, αλλιως κλαφτα.

προσωπικα θεωρω λαθος το να αναζητα κανεις flash σε κινητο.

το 1 Ghz το mini δεν είναι δυνατός επεξεργαστής? Να ρωτήσω και κάτι άλλο... εκτός από video youtube θα μπουρουμε να παιζουμε και browser games που απαιτούν flash?

Δημοσ.

μια χαρα επεξεργαστης ειναι. Βασικα εξαρτατε πιο πολυ απο την GPU. Οπως ειπα και πιο πανω εισαι οκ απο το ideos x5 και πανω και αυτο συμπεριλαμβανει και το xperia mini (οχι το x10 mini το σκετο). Θα μπορεις να παιζεις και ορισμενα games. Δεν το εχω ψαξει και πολυ το flash gaming αλλα νομιζω οτι εξαρτατε απο το πληκτρολογιο.

Δημοσ.

μια χαρα επεξεργαστης ειναι. Βασικα εξαρτατε πιο πολυ απο την GPU. Οπως ειπα και πιο πανω εισαι οκ απο το ideos x5 και πανω και αυτο συμπεριλαμβανει και το xperia mini (οχι το x10 mini το σκετο). Θα μπορεις να παιζεις και ορισμενα games. Δεν το εχω ψαξει και πολυ το flash gaming αλλα νομιζω οτι εξαρτατε απο το πληκτρολογιο.

σοβαρά έχει σχέση το πληκτρολόγιο? δεν έχω δει πουθενά να λέει τις κάρτες γραφικών των κινητών... μήπως δεν είναι σημαντική πληροφορία και δεν τα λένε? πάντως να παίξεις ένα παιχνίδι το οποίο το παίζεις και με το ποντίκι στο pc πρέπει να είναι εύκολο με την αφή... όταν μπλέκονται τα κουμπιά πρέπει να είναι ζόρι... Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει τέτοια παιχνίδια?

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα το sony ericsson xperia mini pro στα 235€ στο getitnow.gr. Μαύρο χρώμα. Πιστεύετε αξίζει η τιμή? Η να αρκεστώ στο mini με μπλε ασπρο στα 220?

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα το sony ericsson xperia mini pro στα 235€ στο getitnow.gr. Μαύρο χρώμα. Πιστεύετε αξίζει η τιμή? Η να αρκεστώ στο mini με μπλε ασπρο στα 220?

Mini Pro ftw!!!

Δημοσ.

Τα +++ του Mini Pro είναι το πληκτρολόγιο βέβαια, αλλά και η μπροστινή κάμερα...μην το ξεχνάμε...

Τελικά η τιμή ήταν λάθος ξαναγύρισε στα 275... για το xperia Live τι λέτε? αξίζει?

Δημοσ.

Φαίνεται καλή επιλογή, αλλα το Expansys είναι μη σου κάτσει να τρέχεις με τις εγγυήσεις...

Αντί του Acer που μετράει ένα σωρό bugs προτίμησε αυτό εδώ καλύτερα:Huawei Ideos X5 Pro.

Εξαιρετική συσκευή από κάθε άποψη με επεξεργαστή στο 1GHz, σύντομα με αναβάθμιση σε Android 2.3 και σε τιμή που απλά "δεν υπάρχει"... Άσε που η εγγύση για το Acer δεν σε καλύπτει στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...