Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι είναι πολύ λίγο... το LG P500 πόσο αντέχει ξέρετε?

Το ιδιο. Αν εχεισ ανοιχτο data wifi συγχρονισμους μια μερα κρατανε

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ιδιο. Αν εχεισ ανοιχτο data wifi συγχρονισμους μια μερα κρατανε

Data τι ακριβώς εννοείς? Wi-fi πάντα το κλείνω όταν δεν το χρησημοποιώ... και συγχρονισμους εχω αλλα αν δεν συνδεθω στο ιντερνετ δεν πιστευω να τελειωνουν και αυτοι την μπαταρια....

Δημοσ.

Παιδιά νομίζετε ότι υπάρχει κανένα καλύτερο κινητό σε αυτήν την τιμή? Μην μου πείτε ideas x5 επειδή το αποκλείω λόγο οθόνης μου φένεται πολύ μεγάλη.. χρειάζομαι το πολύ μέχρι 3.5 ίντσες. Επειδή πιστεύω το xperia mini αξίζει θα έκανα μια υπερβαση στο budget για 20 ευρώ. Αν όμως έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ή ισάξιο θα το κοιτούσα και αυτό! Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Από ότι βλεπω δεν υπαρχει κατι παρομοιο στην ιδια τιμη η λιγο φθηνοτερο οπότε μαλλον θα καταφυγω εκει... καμια αλλη αποψη υπαρχει?

Δημοσ.

Αν βρεις κανένα wp7 κινητό πάρτο. Νομίζω μόνο optimus 7 έμεινε σε τέτοια τιμή, και απο το xperia mini είναι κλάσης ανώτερο.

Εκτός αν είναι συγκεκριμένοι λόγοι που θες android.

Δημοσ.

Αν βρεις κανένα wp7 κινητό πάρτο. Νομίζω μόνο optimus 7 έμεινε σε τέτοια τιμή, και απο το xperia mini είναι κλάσης ανώτερο.

Εκτός αν είναι συγκεκριμένοι λόγοι που θες android.

Βασικά τι καλύτερο έχει το wp7 από το android? Νομίζω το android έχει περισσότερες εφαρμογές στο market...

Δημοσ.

Η λειτουργία ενός wp7 δεν συγκρίνεται με κανένα android με μονοπύρηνο cpu. Το πλήθος των εφαρμογών με στεγνούς αριθμούς δεν λέει τίποτα. Για κανένα os.

Δημοσ.

Η λειτουργία ενός wp7 δεν συγκρίνεται με κανένα android με μονοπύρηνο cpu. Το πλήθος των εφαρμογών με στεγνούς αριθμούς δεν λέει τίποτα. Για κανένα os.

Ναι άμα δεν έχει εφαρμογές ή παιχνίδια τι γίνετε? εξάλου εγώ χρειάζομαι και adobe flash player... το χει αυτο το wp7? και όταν βγουν wp8 τι θα γίνει?

Δημοσ.

Τότε όπως έγραψα είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι για να μείνεις σε android. Ένας είναι αυτός και απόλυτα δεκτός. Ο άλλος είναι να υπάρχει μια πολύ σημαντική εφαρμογή που δεν υπάρχει για wp7.

Είναι πολύ καθαρά κριτήρια, και αυτά πρέπει να κοιτάμε πρώτα.

Έγραψα με στεγνούς αριθμούς για ακριβώς αυτόν τον λόγο, θα μπορούσε να έχει το 1/3 των εφαρμογών αλλά να είχε όλες τις απαραίτητες και να τις είχε σε καλύτερη έκδοση.

Δημοσ.

Εμένα το μόνο που μου άρεσε στο wp7 είναι το εικονικό περιβάλλον και το xbox live.

Άρα σε android να πάω για sony ericsson xperia mini? Μήπως υπάρχει καμια κυκλοφορια ενός πολύ καλού κινητου σε αυτό το budget μέχρι τα χριστούγεννα? Γιατί αν είναι να αξίζει τότε ναι να περιμένω...

Δημοσ.

Μια χαρά τα Windows Phone 7.5 παίδες.

Λέτε σιγά σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν ταμπέλες...;

Android for geeks...

iOS for glams...

WP for the rest or sth...

Δημοσ.

Μια χαρά τα Windows Phone 7.5 παίδες.

Λέτε σιγά σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν ταμπέλες...;

Android for geeks...

iOS for glams...

WP for the rest or sth...

Ναι αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι οικονομικό σε wp :rolleyes: Αρα android...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...