egw_eimai_re Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τι στο π***σο ρε μονό εμένα ενοχλεί να βλέπω βίντεο που στην ουσία είναι περισσότερο διαφήμιση γοογλε παρα Queen;..... Η εγώ δεν πάω καλά ή αρκετοί τρώτε αυτό που σας σερβίρουν... Θεωρώ το βιντεοκλίπ άκρως προσβλητικό..
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b4yG6Mt2Nyk το ειδα το βιντεο,για την flash εκδοση αναφερομαι στην σελιδα του google. ξερει κανεις πως να το αποθηκευσω;
Dbzakias2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το ειδα το βιντεο,για την flash εκδοση αναφερομαι στην σελιδα του google. ξερει κανεις πως να το αποθηκευσω; youtube downloader
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τι στο π***σο ρε μονό εμένα ενοχλεί να βλέπω βίντεο που στην ουσία είναι περισσότερο διαφήμιση γοογλε παρα Queen;..... Η εγώ δεν πάω καλά ή αρκετοί τρώτε αυτό που σας σερβίρουν... Θεωρώ το βιντεοκλίπ άκρως προσβλητικό.. χαλαρωσε..
papahlamidas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το ειδα το βιντεο,για την flash εκδοση αναφερομαι στην σελιδα του google. ξερει κανεις πως να το αποθηκευσω; Κατέβασε αυτό που κάνει και για site εκτός google και έχει και ένα σωρό άλλες δυνατότητες. http://jdownloader.org/
akisk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το ίδιο πράμα λέμε, Ιρανοί ήταν. Όπως λες Parsi απόγονοι των αρχαίων Περσών, που μπορεί να ενσωματώθηκαν στον ινδικό πληθυσμό, αλλά όμως έχουν διατηρήσει την δική τους πολιτισμική και εθνική ταυτότητα. Αφού αυτοί θέλουν να την διατηρήσουν, ποιοι είμαστε εμείς που θα τους πούμε Ινδούς; AM I RIGHT OR AM I RIGHT??
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το ίδιο πράμα λέμε, Ιρανοί ήταν. Όπως λες Parsi απόγονοι των αρχαίων Περσών, που μπορεί να ενσωματώθηκαν στον ινδικό πληθυσμό, αλλά όμως έχουν διατηρήσει την δική τους πολιτισμική και εθνική ταυτότητα. Αφού αυτοί θέλουν να την διατηρήσουν, ποιοι είμαστε εμείς που θα τους πούμε Ινδούς; AM I RIGHT OR AM I RIGHT?? τσου,δεν ειναι το ιδιο πραμα.Περσι και Ιρανοι ειναι διαφορετικες εννοιες. Wikipedia is your friend.ενημερωσου.
activex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τι στο π***σο ρε μονό εμένα ενοχλεί να βλέπω βίντεο που στην ουσία είναι περισσότερο διαφήμιση γοογλε παρα Queen;..... Η εγώ δεν πάω καλά ή αρκετοί τρώτε αυτό που σας σερβίρουν... Θεωρώ το βιντεοκλίπ άκρως προσβλητικό.. Ε ναι εντάξει αναμενόμενο. Δε με χαλάει που το φτιάχνει η γουγλε αλλά από ψυχαναλυτικής σκοπιάς το να βλέπεις στο doodle αλληλένδετα το οποιοδήποτε είδωλο σου με την επιγραφή google φάτσα κάρτα, έχει μοναδικό σκοπό να κατοχυρώσει συναισθηματικούς παραλληλισμούς. Το μάρκετινγκ έχει για τα καλά εισβάλει στο ασυνείδητο μας.
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κατέβασε αυτό που κάνει και για site εκτός google και έχει και ένα σωρό άλλες δυνατότητες. http://jdownloader.org/ οκ το κατεβασα με το idm.νομιζω ηταν embedded στην σελιδα,οπως το Pacman Doodle και ηθελε κολπα για να κατεβει.αλλα τελικα ηταν κανονικο flash video. οποτε το κατεβασα απο το youtube οπου εχει καλυτερη ποιοτητα. Ε ναι εντάξει αναμενόμενο. Δε με χαλάει που το φτιάχνει η γουγλε αλλά από ψυχαναλυτικής σκοπιάς το να βλέπεις στο doodle αλληλένδετα το οποιοδήποτε είδωλο σου με την επιγραφή google φάτσα κάρτα, έχει μοναδικό σκοπό να κατοχυρώσει συναισθηματικούς παραλληλισμούς. Το μάρκετινγκ έχει για τα καλά εισβάλει στο ασυνείδητο μας. απο το να το βλεπω πανω σε κανενα Big Mac Burger,καλυτερα να το βλεπω σε κανενα καλογουστο καλλιτεχνικο βιντεακι οπως το συγκεκριμενο doodle της Google.
activex Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 απο το να το βλεπω πανω σε κανενα Big Mac Burger,καλυτερα να το βλεπω σε κανενα καλογουστο καλλιτεχνικο βιντεακι οπως το συγκεκριμενο doodle της Google. Σύμφωνοι. Απλά σαν πρακτική όπως και να έχει είναι ύπουλη, πρώτον επειδή έχει άλλους σκοπούς από αυτούς που φαινομενικά προβάλει. Και δεύτερο επειδή χρησιμοποιεί σαν δούρειο ίππο το υποσυνείδητο μας. Η επιστήμη στα χέρια του μάρκετινγκ θα μου πεις... Παρεμπιπτόντως και λίγο άσχετα με το θέμα μας. Υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει τα υποσυνείδητα μηνύματα στη διαφήμιση. Εν ολίγοις το θέμα δεν είναι παραφιλολογία αλλά επιστήμη ολόκληρη
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά σαν πρακτική όπως και να έχει είναι ύπουλη, γιεπ.
efo355 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Τεράστιος καλλιτέχνης αλλά και ένας από τους άτυχους που δεν πρόλαβαν το πρώτο κοκτεϊλ το 1996. Ισως και να ήταν ακόμα κοντά μας!
akisk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τσου,δεν ειναι το ιδιο πραμα.Περσι και Ιρανοι ειναι διαφορετικες εννοιες. Wikipedia is your friend.ενημερωσου. Ναι, απλά οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους Ιρανούς παρά Ινδούς. Το λέω γιατί ξέρω κάποια άτομα που μάχονται με νύχια και με δόντια να αποδείξουν ότι είναι Ιρανοί. Είναι κάτι σαν τους βορειοηπειρώτες στην Αλβανία. Για μουσική ενημερώνομαι από μουσικά περιοδικά και sites. Γενικά αποφεύγω την βικιπαίδια (που μπαίνει και γράφει ο κάθε πικραμένος) και καταφεύγω σε αυτήν μόνο όταν δεν έχω στη διάθεσή μου πιο εξειδικευμένη πηγή για το συγκεκριμένο θέμα που ψάχνω. Μπορείς να διαβάσεις ένα ωραίο άρθρο του Umberto Eco για την wikipedia εδώ (το έγραψε γιατί μπαίνανε στο wikipedia και αλλάζανε τα προσωπικά του στοιχεία, ενώ αυτός τα διόρθωνε συνέχεια.). Εδώ μπορείς να ενημερωθείς και για τους Parsa.
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, απλά οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους Ιρανούς παρά Ινδούς. Το λέω γιατί ξέρω κάποια άτομα που μάχονται με νύχια και με δόντια να αποδείξουν ότι είναι Ιρανοί. Είναι κάτι σαν τους βορειοηπειρώτες στην Αλβανία. Οι ιδιοι; ποιοι ιδιοι; για καποια ατομα που ξερεις εσυ αναφερεσαι,τα οποια ουτε καν θα πρεσβευουν την αποψη της πλειοψηφιας των Περσι πανω στο θεμα,αν υπαρχει καν τετοιο θεμα δηλαδη. γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο wikipedia να δεις οτι το πως αυτο-οριζονται εχει να κανει περισσοτερο με την θρησκευτικη τους ταυτοτητα,παρα με τον τοπο καταγωγης τους; Για μουσική ενημερώνομαι από μουσικά περιοδικά και sites. Γενικά αποφεύγω την βικιπαίδια (που μπαίνει και γράφει ο κάθε πικραμένος) και καταφεύγω σε αυτήν μόνο όταν δεν έχω στη διάθεσή μου πιο εξειδικευμένη πηγή για το συγκεκριμένο θέμα που ψάχνω. παντως οι φιλοι σου που μαχονται με νυχια και με δοντια να αποδειξουν οτι ειναι Ιρανοι,δεν ειδα να μπηκαν στο Wikipedia να γραψουν για την πικρα τους. Μπορείς να διαβάσεις ένα ωραίο άρθρο του Umberto Eco για την wikipedia εδώ (το έγραψε γιατί μπαίνανε στο wikipedia και αλλάζανε τα προσωπικά του στοιχεία, ενώ αυτός τα διόρθωνε συνέχεια.). Εδώ μπορείς να ενημερωθείς και για τους Parsa. καλα αλλο λαμογιο και ο Eco.τεσπα,παρεκλινουμε απο το θεμα που ειναι ο Freddie Mercury. υγ.στο σαιτ που ποσταρες μιλανε για τους ancient Iranians,δηλαδη τους ζωρωαστρες Περσες και οχι τους συγχρονους μουσουλμανους Ιρανους (αν και εχουν κοινη καταγωγη).οπως σου ειπα,το θεμα της εθνικης τους ταυτοτητας ειναι κυριως θρησκευτικο και οχι φυλετικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα